- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Canım bence bu hafta git keseyi görmüş olursun.. Bir sıkıntı olursa önceden bilinir.. Hafta ya da kısmetse kalp atışı için gidersin
beni cumaya cagirdi bebegi ve kalp atisini gormek icin seninle yakiniz gorunur herhalde canim. Ben de cok sabirsizlaniyorum gunler gecmiyor
evet keseyi gordum ben canimSen hasteneye gittin mi canm
inşallah sağlıkla ilerler canım.. Sende kendini çok yorma dinlen..Kızlar doktora göründük biz bebiş daha ortada yok ama kese büyümüş kan sulandırıcı iğne verdi kesenin yanında hafif leke var dedi inşallah her şey yolunda ilerler
Haklısın bu dönemde zor ama dediğin gibi özel hastaneyse sen tedbirini al git. Hastane dönüşünde eşyalarını da çıkarıp makineye at duşunu al bir şey olmaz Allahın izniyleAslında özel hastaneye gidiyorum ama yine de salgından dolayı her hafta hastaneye gitmek biraz riskli gibi geliyor bakalım bı eşimle konuşayım aslında ben de keseyi görsem rahatlayacağım.
Kalp atışı daha görünmez bu hafta canım benim anca kese görülür sen yüksek değerle öğrenmişsin benim geç döllenmeden dolayı düşük değerle öğrendim.
Benim çekindiğim her hafta hastane ortamına girmek.
cuma gunu 5+6 olacak benim yumurtlamada 2 gun erken olmustu o yuzden belki gorurumAslında özel hastaneye gidiyorum ama yine de salgından dolayı her hafta hastaneye gitmek biraz riskli gibi geliyor bakalım bı eşimle konuşayım aslında ben de keseyi görsem rahatlayacağım.
Kalp atışı daha görünmez bu hafta canım benim anca kese görülür sen yüksek değerle öğrenmişsin benim geç döllenmeden dolayı düşük değerle öğrendim.
Benim çekindiğim her hafta hastane ortamına girmek.
Bebegi kalp atışı gördün mü bnle sen aynıyız sanki bnde gitsn duyarmiym acabaevet keseyi gordum ben canim
daha sadece keseyi gorduk cuma gunu tekrar gidicem bakalim o zaman goruruz umarimBebegi kalp atışı gördün mü bnle sen aynıyız sanki bnde gitsn duyarmiym acaba
Sen keseyi görmemiş miydin kuzumcuma gunu 5+6 olacak benim yumurtlamada 2 gun erken olmustu o yuzden belki gorurum
Rabbim sağlık sıhhat versn bebişlrimizedaha sadece keseyi gorduk cuma gunu tekrar gidicem bakalim o zaman goruruz umarim
gordum canim bebekle kalp atisini kastettimSen keseyi görmemiş miydin kuzum
Haklısın bu dönemde zor ama dediğin gibi özel hastaneyse sen tedbirini al git. Hastane dönüşünde eşyalarını da çıkarıp makineye at duşunu al bir şey olmaz Allahın izniyle
Hmm anladım.. Ne zaman kontrolüngordum canim bebekle kalp atisini kastettim
cuma gunu kismetse. İnsallah bebegi de gorurum de rahatlarimHmm anladım.. Ne zaman kontrolün
İnşallah kuzumcuma gunu kismetse. İnsallah bebegi de gorurum de rahatlarim
canim kalp atisi 6. haftada gorulebiliyor bildigim kadariyla 7. hafta gibi de duyulabiliyor sanirimKalp atısı için hangi hafta gitmemiz lazim ben de henüz gitmedim dr hem kese hem kap atısı için bir gidim diyorum bide benm dr ecopirin glikogen inofolic vermişti hamile kalmam için onlara devam et dedi tlfda bu ilaçlar zararlı olmaz mi
Evet yaptım demin 2 tane hemde pozitif çıktıtest aldınız, testi yaptınız mı? haber verin.
Şükür mevlam isteyen herkese iyi önce sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin