2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bence bu hafta git keseyi görmüş olursun.. Bir sıkıntı olursa önceden bilinir.. Hafta ya da kısmetse kalp atışı için gidersin

Aslında özel hastaneye gidiyorum ama yine de salgından dolayı her hafta hastaneye gitmek biraz riskli gibi geliyor bakalım bı eşimle konuşayım aslında ben de keseyi görsem rahatlayacağım.

beni cumaya cagirdi bebegi ve kalp atisini gormek icin seninle yakiniz gorunur herhalde canim. Ben de cok sabirsizlaniyorum gunler gecmiyor

Kalp atışı daha görünmez bu hafta canım benim anca kese görülür sen yüksek değerle öğrenmişsin benim geç döllenmeden dolayı düşük değerle öğrendim.

Benim çekindiğim her hafta hastane ortamına girmek.

Kızlar doktora göründük biz bebiş daha ortada yok ama kese büyümüş kan sulandırıcı iğne verdi kesenin yanında hafif leke var dedi inşallah her şey yolunda ilerler
inşallah sağlıkla ilerler canım.. Sende kendini çok yorma dinlen..
Haklısın bu dönemde zor ama dediğin gibi özel hastaneyse sen tedbirini al git. Hastane dönüşünde eşyalarını da çıkarıp makineye at duşunu al bir şey olmaz Allahın izniyle

cuma gunu 5+6 olacak benim yumurtlamada 2 gun erken olmustu o yuzden belki gorurum

Herkese merhaba
ben doktor randevumu 15 mayisa ertelettim. bayram öncesi hem kese hem kalp atisi gorulur belki. 7. hafta olacak o zaman. en son test sonucum 687 falandi bir daha kan vermedim . İlk bebegimde cok telasli ve heyecanliydim ama bu kez cok rahatim . İlk ögrendigimde zaten cok isteksizdim yazmistim buraya. hazir degilim diye. Eşim çok istekli. Annem de yardimci olurum dedi. Canim babami 5 ay once kaybetmistim bilmiyorum insan kafa olarak hazir olmayinca bir cok bahane buluyor iste istememek icin. Allah hayirlisini sagliklisini versin . ogluma gore farklilik var bu gebeligimde. inanilmaz kasik batmasi yasiyorum . geceleri uykusuzluk gunduzleri uyku halim var. oglumda kahveden tiksinmistim simdi hep kahve icesim var:) 8. hafta da bulantilarim baslamisti ayaga bile kalkamamistim cok fenaydi. insallah bu kez olmaz ilgilenmem gereken bir oglusum var cunku. Herkese hayirli saglikli haberler diliyorum.

Kalp atısı için hangi hafta gitmemiz lazim ben de henüz gitmedim dr hem kese hem kap atısı için bir gidim diyorum bide benm dr ecopirin glikogen inofolic vermişti hamile kalmam için onlara devam et dedi tlfda bu ilaçlar zararlı olmaz mi

canim kalp atisi 6. haftada gorulebiliyor bildigim kadariyla 7. hafta gibi de duyulabiliyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…