- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
kalp atisini duyamasanizda gorursunuz benceKızlar ben de Perşembe gününe randevu aldım 6+0 oluyoruz inşallah keseyi ve bebeği görürüz
Kalp atışı içinde sonraki haftalar çağırır büyük ihtimal.
kalp atisini duyamasanizda gorursunuz bence☺
ben de perşembe gideceğim kese görünür de bebeği görebilecek miyiz acabaİnşallah ama yine de o beklentiyle gitmeyeceğim üzülürüm yoksa göremezsem.
hayir uzulecek bisey yok daha cok kucuk kalp atisi icin erkende olabilir ben sadece bi ihtimal olarak soyledimİnşallah ama yine de o beklentiyle gitmeyeceğim üzülürüm yoksa göremezsem.
ben de perşembe gideceğim kese görünür de bebeği görebilecek miyiz acaba
ben de cuma gidicem umarim goruruzben de perşembe gideceğim kese görünür de bebeği görebilecek miyiz acaba
hayir uzulecek bisey yok daha cok kucuk kalp atisi icin erkende olabilir ben sadece bi ihtimal olarak soyledim☺
ben de oyleyim gecen gun ruyamda marketten bebek aliyodum pakette acaba saglam midir diyodum bideBen epey vesveseli bir anne olacağım galiba
ben de oyleyim gecen gun ruyamda marketten bebek aliyodum pakette acaba saglam midir diyodum bideİyice kafayi yedim
valla ben arastirmadim pek oyle bi dr a gittim o da hosuma gitti devam edicem ona sanirimBen de akşam uyumadan önce doktor araştırıyordum Allah'ım kabus oldu bütün gece hep aklım doktorlardaydi o mu bu mu diye
valla ben arastirmadim pek oyle bi dr a gittim o da hosuma gitti devam edicem ona sanirim
bende ilk basta ozel muayenehaneye gidecektim ozel hastanelerin 2 kati aliyolar vazgectim ozel hastaneye gidiyorum gerek yok o kadar para vermeye.Ben de öyle daha önce gittiğim doktora gidiyorum akşam araştırayım dedim ama muayenehanesi olanların ücretleri epey yüksek özel hastane daha mantıklı geldi bana.
Selamlar kizlarMerhaba bat 30 Nisan her ay olduğu gibi yine dayanamayıp test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sefer. Umutlanmak istemiyorum ama varsa da burda yerimi alayım şimdiden :)
evet canim kasik agrisi oluyor adet olacakmis gibi karin agrisi da oluyor yerlesme agrisiymis iste onlar kanama olmadigi surece normalmisSelamlar kizlar
Ben geldim. Bat geçeli 5 gün oldu hergün test yaptim hergün 2. Cizgi koyulasti umarim devam eder. Bugün ayin 12 sine randevu aldim kan testini de ozaman yaptircam. Yalniz benim cok fazla kasik agrim ve adet sancısı gibi sancim oluyor dün gece iki bucukta agridan uyandim sabaha gecti ama kesik kesik sağ kasik ağrim var. Var mi sizin böyle şikayetleriniz?
bende ilk basta ozel muayenehaneye gidecektim ozel hastanelerin 2 kati aliyolar vazgectim ozel hastaneye gidiyorum gerek yok o kadar para vermeye.
Selamlar kizlar
Ben geldim. Bat geçeli 5 gün oldu hergün test yaptim hergün 2. Cizgi koyulasti umarim devam eder. Bugün ayin 12 sine randevu aldim kan testini de ozaman yaptircam. Yalniz benim cok fazla kasik agrim ve adet sancısı gibi sancim oluyor dün gece iki bucukta agridan uyandim sabaha gecti ama kesik kesik sağ kasik ağrim var. Var mi sizin böyle şikayetleriniz?
ben iki yıldır çoook tatlı bir doktorla bu sürecin içindeyim zaten birbirimizi çok iyi tanıdık aşılama denedik klomen gonalf çatlatma iğneleri adamda son iki yıla dair her olayım kayıtlı tüm tıbbi geçmişim falan var.Ben de akşam uyumadan önce doktor araştırıyordum Allah'ım kabus oldu bütün gece hep aklım doktorlardaydi o mu bu mu diye
evet canım geçen gün bana da öyle oldu hala da çok şiddetli olmasa da var. doktoruma yazdım eğer leke veya kanama yoksa bebek rahme yerleşiyordur işte ne güzel dediSelamlar kizlar
evet canim kasik agrisi oluyor adet olacakmis gibi karin agrisi da oluyor yerlesme agrisiymis iste onlar kanama olmadigi surece normalmis
Evet benim de oluyor hatta genelde akşamları yorulunca artıyor şuanda da var sanki regl olucam gibi ağrılar.
Sağlık ocağındaki ebe ağrın olabilir normal demişti. Tabi arkadaşın da dediği gibi lekelenme kanama olmadığı sürece.
evet canım geçen gün bana da öyle oldu hala da çok şiddetli olmasa da var. doktoruma yazdım eğer leke veya kanama yoksa bebek rahme yerleşiyordur işte ne güzel dedi