Bizimkinde travel sistem ve kesinlikle almanı öneririm. Çünkü ben son sefer yalnız olduğumda uçağımız iki buçuk saat rötar yaptı araba olmasaydı ne yapardım düşünmek bile istemiyorum. Çok basit aslında, arabayı mümkünse katlıyorsun. Bizimki ikiye ayrılıyor koltuğu katlanmıyor tabii ama iskeleti katlanıyor o şekilde geçiriyorsun. Sana soruyorlar valizleri teslim ederken arabayı şimdi mi vereceksiniz uçağa binerken mi diye. O an verirsen alıp paketliyorlar. Yoksa uçağa binerken büyük bir poşet veriyorlar içine koyuyorsun. Güvenlikten geçerken de yanında kimse yoksa artık son girişte mesela güvenlik görevlisine veriyorsun çocuğu sen geçiyorsun
bebek kemeri hep takılı oluyor. Ama zaten oraya bak buraya bak kucağında çevir derken sabit durmuyor çıkıyor, ben özellikle iniş kalkışlarda ekstra dikkat ettim. Evet zor gibi duruyor ama emin ol herkes çok yardımcı oluyor güvenlik görevlisinden hostesine kadar. Biz son sefer montunu hostesle beraber giydirdik sonra da hostes kokpite soktu bizimkini kucağında pilota uçağın boşaldığını haber vermek için
Bizimki de bazen sabah uykusunu geç uyuduysa veya çok uzun uyuduysa 2.uykuyu istemiyor. Hoş bazen öyle olmasa da istemiyor. Haftada bir iki mutlaka tek uykuyla geçiriyoruz yani.
Teyzeler biz artık yürüyoruz