- 1 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.052
Iste biz birakmayalimGerçekten ya ilk zamanlar yine aktif olunuyodu ama artık kimse kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste biz birakmayalimGerçekten ya ilk zamanlar yine aktif olunuyodu ama artık kimse kalmadı
Evet emziriyorum ve benim kizimda asiri gece kalkip emme derdinde.Eskiden yoktu bu kdr yada normaldi yani 9.ay itibariyle iyice abartti.Yabancilamayida kafasina gore yapio benimkiYabanciliyorlar artik. Devam ediyorum canim sen emziriyor musun. Bizim gece 4 5 jez kalkiyor ilk 5 ay boylr sorun cekmed8m.
Benim bugun 2 ogun yedi maasallah guzel kilosu rabbim evlatlarimizi korusun
Benim ailem kopuk ben çok yıprandım bu yüzden istiyorum ki yeniden bir başlangıç olsun ben düğüm noktası olayım yeni bir soluk getireyim. Benden çoğalalım. Zor evet ama koşullari cok zorlamadan 4 te nokta koymak istoyorum. Haa 3 numara olmasa asla 4 u dusunmuyordum o yuzden 9 sene cocuk olmadi. Ama 3 olunca 4 neden olmasin dedik. Insallah canim allah kalbine gore versin.Maşallah size yaa... Allah nazardan saklasın .. 4 çocuk düşüncesi bile benim saçlarımı havaya dikiyor : )) şaka bir yana çalışmadan maddi olarak sıkıntı çekmeden yaşadığım bir hayatım olsa bende çok isterdim 3-4 olsunlar.. Çünkü ben 3 kardeşim annem derki keşke 5 olsaydınız... Allah isteyen herkese nasip etsin...Okullar kapanınca şehir değişikliği planımız var eğer olurda eşimin işleri yolunda giderse 40 yaşımdan sonra belki 3. yü düşünürüm.
Hahah işte bekledigim bir mesaj. Heyecanladim bak. Günün geçti mi?Kızlar benim bi kaç gündür belime ağrı vuruyor ve kasıklarım da karnımın altında ağrı ve acı oluyor sizce hamilemiyim??
Ben daha hiç regl olmadım ihtimal de vermiyorum korumasız bi ilişki olmadı çünkü ama bi kaç gündür de böyle olunca şüphelendim yarın eşime test aldırcam netlik kazansın yoksa kafayı yerimHahah işte bekledigim bir mesaj. Heyecanladim bak. Günün geçti mi?
Emzirirken daha büyük olasilikmis gebe kalmak kazalarda ben de yeni öğrendim.
Benim kızım mutfak robotu sesinden korkuyor aylardır geçmediİyi akşamlar güzel anneler, bebekleriniz herhangi bir şeyden korkuyor mu? Mesela kızımın korktuğu şeyler her gün değişiyor sehpadan korkuyordu, görünce boynuma sarılıp uzaklaşmak isteyince korktuğunu düşündüm. Ertesi gün öyle tepki vermedi aynı sehpaya.
Kızım 3-4 aylıktan beri kitaplarla oynamasını çok seviyor. Hareketli kitapları var en sevdiği de yabani hayvanlardı dakikalarca inceler, hareketli yerlerini bilir hareket ettirirdi. Oyuncakları sirküle ediyorum ki sıkılmasın, neyse 1 ay olmuştu bu kitabı görmeyeli, buldum getirdim önüne, dedim şimdi baya oyalanır ben de mutfağa gidip işlerimi yapayım. Bir kaç dk sonra ağlamaya başladı baktım yanıma gelmeye çalışıyor sonra baktım kitabın su aygırlı kısmını açmış ondan korkmuş sonradan geçiyor korkusu ama çok acayip şeylerden korkabiliyor anlamadım, normal midir bu davranışları? Sizin bebeklerinizin var mı böyle korkuları?
Insanlardan ve kalabalik ortamdan.İyi akşamlar güzel anneler, bebekleriniz herhangi bir şeyden korkuyor mu? Mesela kızımın korktuğu şeyler her gün değişiyor sehpadan korkuyordu, görünce boynuma sarılıp uzaklaşmak isteyince korktuğunu düşündüm. Ertesi gün öyle tepki vermedi aynı sehpaya.
Kızım 3-4 aylıktan beri kitaplarla oynamasını çok seviyor. Hareketli kitapları var en sevdiği de yabani hayvanlardı dakikalarca inceler, hareketli yerlerini bilir hareket ettirirdi. Oyuncakları sirküle ediyorum ki sıkılmasın, neyse 1 ay olmuştu bu kitabı görmeyeli, buldum getirdim önüne, dedim şimdi baya oyalanır ben de mutfağa gidip işlerimi yapayım. Bir kaç dk sonra ağlamaya başladı baktım yanıma gelmeye çalışıyor sonra baktım kitabın su aygırlı kısmını açmış ondan korkmuş sonradan geçiyor korkusu ama çok acayip şeylerden korkabiliyor anlamadım, normal midir bu davranışları? Sizin bebeklerinizin var mı böyle korkuları?
Senin elin neler yaziyor dilin neler soyluyorBen daha hiç regl olmadım ihtimal de vermiyorum korumasız bi ilişki olmadı çünkü ama bi kaç gündür de böyle olunca şüphelendim yarın eşime test aldırcam netlik kazansın yoksa kafayı yerim
Bugün daha iyiydim üşüttüm herhaldeSenin elin neler yaziyor dilin neler soyluyor
Canım giremedim sonra bir daha cok zordu adliye de iki bebekle te eylüle erteledi birde hakim cok sinir bozucu yani 7ay sonraya. Ben anneme geldim biraz dogum günlerine kadar burda kalıcam biraz. Onlar için ayakta kalıyormussun mecbur zaten yoksa daha farklı olurdum herhaldeYarin bizede haber et seni merak ederiz.Cocuklarin icin nenolurrsa olsun hep guclu kal ins.
Sağol canım imtihanımız böyleymiş cok ağırdı hala da ağır ama yapacak birşey yok dua etmekten baska Rabbim hüç kuvvet verdigi sürece onların arkasındaym yanındaym inşaallahHerşey gönlüne göre olsun canım, Rabbim herşeyin güzelini kolayını versin sana ve bebislerine. Yarının dünden kat kat güzelliklerle dolu olsun. Yeni dogum yapmis bir anneye hele hele ikiz bebekle düşünemiyorum. Anlayissizlik hoşgörüsüzlük gerçekten sana ve bebeğine daha zarar verirdi. Zaten zamanın ne göstereceği hic belli olmaz. Siz iyi olun da herşey anı olarak gömülür gider. Ne güzel ki güçlü durabilen bir annesin.
Evet belkide öyle bilemeyiz tabi Rabbim hayırlısını göstersin gönlüme de razı etsin inşaallahBazen şer görünen de hayır vardır içinizi ferah tutun.
Allah kolaylik versin cnm.Bazen bir olmakta cok zor bazen ayri olmakta bu hayat basli basina zor cidden.Allah evlatlarimiza guzel yazilar yazsinCanım giremedim sonra bir daha cok zordu adliye de iki bebekle te eylüle erteledi birde hakim cok sinir bozucu yani 7ay sonraya. Ben anneme geldim biraz dogum günlerine kadar burda kalıcam biraz. Onlar için ayakta kalıyormussun mecbur zaten yoksa daha farklı olurdum herhalde
Amin canım hepimize inşaallah. Evet bazen enerjin gücün cok tükeniyor daha zor ama bişekilde geciyor işte günler. Amin inşaallahAllah kolaylik versin cnm.Bazen bir olmakta cok zor bazen ayri olmakta bu hayat basli basina zor cidden.Allah evlatlarimiza guzel yazilar yazsin
Canım aklına kötüyü getirme. Ben eşim varken verdim hep. Bebekler emin ol kendini kurtarıyor. Öğürüp çıkarıyor. Haa milletin dediğine hiç takılma herkes herşeyi söyler zaten. Ama sana ve bebişe kolaylık olması açısından babasının yanında vermeye başla.Ayrıca elma armut gibi şeyleri ben de eline vermiyorum takılma riski fazla diye ama ekmek gibi şeyleri veriyorum.Biraz canım sıkkın. Biliyorsunuz ben oğluma hep blenderdan geçiriğ veriyordum sonra burda sizin desteğinizle bırakmıştım onu normal veriyorum artık Ama eline yiyecek vermiyorum elma,muz,ekmek neyse korkuyorum çok ısırır vs diye. Özgüvensiz olur,sindirimi şöyle olur felan filaaan birsürü laf duydum bu akşam. Belki bi ay sonra vericem belki iki hafta sonra belki iki ay sonra. Bende isterim eline verim yesin ama tek başıma bi evde cesaret edemiyorum. Birşey olsa yardım isteyebilceğim kimsem yok
Belki biliyosundur ben normal şekilde vermrye bile sizlerden çok sonra başladım çok paniğim bu konuda mesala ne kadar bğyüjlükte vermem lazımCanım aklına kötüyü getirme. Ben eşim varken verdim hep. Bebekler emin ol kendini kurtarıyor. Öğürüp çıkarıyor. Haa milletin dediğine hiç takılma herkes herşeyi söyler zaten. Ama sana ve bebişe kolaylık olması açısından babasının yanında vermeye başla.Ayrıca elma armut gibi şeyleri ben de eline vermiyorum takılma riski fazla diye ama ekmek gibi şeyleri veriyorum.
İlk başta file şeklinde meyve yeme aparatları oluyor ya onlarla verebilirsin yani panik yaparım diyorsan önce onla dene ama korkma onlar zaten artık büyüdükleri için büyük bir parça olursa tükürüyor hemen.mesela parkek yapsan ilk başta nohut büyüklüğünde verebilirsin eğer ağzında yapışır gibi olursa ayran yap bir kaç yudum içir öyle öyle alışır bebişin.benim bebeğim kaşığa karşı tepkili olduğu için ben hep elimle minik minik veriyordum şimdi benden de yemiyor eline veriyorum yuttuğu çok çok az gerisini çöp ediyor mıncıklıyor yada ısırıp geri çıkarıyor oyun ediyor en azından tadını öğreniyor diye veriyorum yoksa hiç bişey yediremiyorum bende buna çok üzülüyorum mesela etrafımda var yaşları yakın olan bebekler kase kase çorba içiyor annesi ne uzatırsa ağzını açıyor benimkine iki kaşık yoğurt yedirmek için ne oyunlar yapıyorumBelki biliyosundur ben normal şekilde vermrye bile sizlerden çok sonra başladım çok paniğim bu konuda mesala ne kadar bğyüjlükte vermem lazım