2021 Nisan Anneleri

Yani uzun surede unutuosn azda olsa😅😅😅
Unutuyorsun da bu kez hafıza hepten gidiyor benim bu bebiste 9 sene aradan sonra oldu malum 🤣🤣🤣🤣 adaptasyonu çok zor oldu. Ama öyle zordu ki şimdi battı balık modundayim zaten yorucu izdirap verici 1 sene daha bogusayim sonrası ballı kaymak 🙈🤭🤣 birlikte oynayarak büyürler. Ya ben sürekli o topuktan bu topuğa savruluyorum 🤣 2009 2012 2021 simdi 2022 🤣🤣🤣🤣🤣

Bilmiyorum ama bazen ciddi yeşilimsi oluyor 🤷🏻‍♀️ Sürekli hastane kontroldeyim 15 gün önce kontrolüm vardı yoktu bir sorun bir sonraki 1 şubatta varsa bir şey çıkar artık
Benim de bugün yeşilimsi iki hafta önce bişey çıkmamıştı sonuçlarımda. Siz sebebi öğrenebilmiş miydiniz

Benim bebe yemek yemiyor hala 72 cm😐 6 disi var
Benimkide bi olctu 75 dedi bi 73 dedi kizim doktoru gorur gormez baslio aglamaya dayak atmis gbi bagirio sanki adam onu dovmus adamda nasil sevio.6 disi var bizimkininde.
Sen emzormeye devam ediyormusun.
Yemek bizimde asiri sahane deil ama idare eder.
Domuz gribi gecirdi kilo verdi yeni basladi almaya 9200 oldu.

Benimkide bi olctu 75 dedi bi 73 dedi kizim doktoru gorur gormez baslio aglamaya dayak atmis gbi bagirio sanki adam onu dovmus adamda nasil sevio.6 disi var bizimkininde.
Yabanciliyorlar artik. Devam ediyorum canim sen emziriyor musun. Bizim gece 4 5 jez kalkiyor ilk 5 ay boylr sorun cekmed8m.
Benim bugun 2 ogun yedi maasallah guzel kilosu rabbim evlatlarimizi korusun

Benim cimcime de çok ağlıyor. Sırf onun stresinden götüresim gelmiyor hoş götürsem de işe yarar birşey olduğu yok. Bizim en son kilo boy 6. Ayda ölçüldü. Randevu 1 yaşa verildi😂 öncesinde bakılmıyormuş buralarda.

Unutuyorsun da bu kez hafıza hepten gidiyor benim bu bebiste 9 sene aradan sonra oldu malum 🤣🤣🤣🤣 adaptasyonu çok zor oldu. Ama öyle zordu ki şimdi battı balık modundayim zaten yorucu izdirap verici 1 sene daha bogusayim sonrası ballı kaymak 🙈🤭🤣 birlikte oynayarak büyürler. Ya ben sürekli o topuktan bu topuğa savruluyorum 🤣 2009 2012 2021 simdi 2022 🤣🤣🤣🤣🤣

Maşallah size yaa... Allah nazardan saklasın .. 4 çocuk düşüncesi bile benim saçlarımı havaya dikiyor : )) şaka bir yana çalışmadan maddi olarak sıkıntı çekmeden yaşadığım bir hayatım olsa bende çok isterdim 3-4 olsunlar.. Çünkü ben 3 kardeşim annem derki keşke 5 olsaydınız... Allah isteyen herkese nasip etsin...Okullar kapanınca şehir değişikliği planımız var eğer olurda eşimin işleri yolunda giderse 40 yaşımdan sonra belki 3. yü düşünürüm.

Benim cimcime de çok ağlıyor. Sırf onun stresinden götüresim gelmiyor hoş götürsem de işe yarar birşey olduğu yok. Bizim en son kilo boy 6. Ayda ölçüldü. Randevu 1 yaşa verildi😂 öncesinde bakılmıyormuş buralarda.
Aslinda 2.cocukta anladigim sey bence bi sorun yokken asilama disinda randevu o kdrda gerekli deil bence artik az cok farkindaym ne normal ne deil eskiden oglumu bazen 2 doktora gtrrdum.Simdi bazi aylar goturmedim.Kanida 12.ayda aldircam demir vs icin.Allah sorun vermesin yoksa rutin hersey.

X