- 27 Aralık 2019
- 9.041
- 10.572
Ya maşallah nasıl yiyor kaşıkla felan mı oy oy sanki daha benim çok var gibi kendiö verirken bile tedirginim ilk çocuk tecrübesizlik haliyle bmyle oluyor ikinci olsa böyle olmam eminim kiiÇok geçmiş olsun canım ya of ne illet birsey bu
Kızımın sınıfı karantinadaydı eşinin şirketinde de dövizli vakalar duymaya başladık. Bir de hamileyim korkuyorum çok. Allah yardımcın olsun insallah.
Ilk çocuk biraz da evhamlı olunca çok haklısın böyle davranmakta. Ama inan böyle şeyleri tecrübe etmek daha sağlıklı. Bebekler bizden daha güçlü ve içgüdüleri tamamen aktif. En ufak boğaza kacmada zaten kendilerini kurtarıyorlar. En kötüyü hic düşünme. Eşinle başla, verilebilecek köşeleri sivriligi olmayan damakta ezilebilecek gıdalardan minik.minik vermeye başla. Bizimki kendisi yemek yiyebiliyor artık. Önüne koyuyorum tabağa yiyor kendisi sadece sulu yemeklerde ben devredeyim.
Yemek yerken dik oturmasını saglaman yeterli hem kendisi zevk alacak yemekten daha da rahat edeceksin. Büyüdüler artık annesi.
Gerçekten öyle . Herkes dört dörtlük sanki :) mesala geçen akşam annemde elime poğaça verdim parçaladı parçaladı bi iki kez de ağzına götürdü yedi yanımda birileri olunca cesaretli oluyorum bendeYa annelere vicdan yaptırmak da moda oldu, ben de bazı şeylere öyle uyuz oluyorum ki, instagramda bazı sayfalar var, şöyle yaparsanız böyle olur sayfaları, bizim de insan olduğumuzu unutuyorlar, o kesin. Hiç bakma, sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bence, çok sayıda ilkyardım videosu var, onları izle, kafan rahat olsun. Abes bir şey yemediği sürece hiçbir şey olmaz inşallah, iyi düşün.