• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kizlar kan tahlilinde kolestrol bakıldı mi size? Benim asm takibinde bakılmış yüksek çıkmış biraz. İlk kez yükselmiş görüyorum şaşırdım ama gebelikte normalmiş. Birazdan gidicem aile hekimime ne diyecek bakalim
Hep bakılıyor hep yüksek ldl kolesterol ,hdl kolesterol bu tarz sonuçlarım var ama gebelikte hep yüksek çıkıyor bende ,doktor bakıyorr olumsuz bir yorum yapmadı hiç

Kizlar kan tahlilinde kolestrol bakıldı mi size? Benim asm takibinde bakılmış yüksek çıkmış biraz. İlk kez yükselmiş görüyorum şaşırdım ama gebelikte normalmiş. Birazdan gidicem aile hekimime ne diyecek bakalim
Benim ilk basta bakilmisti tum degerlere bakilirken. Benim genetik olarak yuksek zaten ama ilac kullanmadim hic. Onemli olan iyi kolestrolun kotu kolestrole orani zaten. Eskisi gibi direkt kolestrol ilaclari verilmiyor artik.

İyi haftalar kızlar 28. Haftayı bitirdik 29’a girdik. Kavuşmaya adım adım yaklaşıyoruz. Umarım hepimiz için su gibi pürüzsüz geçer bu süreç ve problemsiz kucağımıza alırız. 🍀
İnşallah 🌸
Sen de hep iyi ol, kendin için güzel şeyler yap. Bu dönem ekstra zor psikolojik olarak ama hiçbir şey için üzülmemeye calış. 🌼

Kızlar Dr um çıkmış. Ebeyle konuştuk
Dr yarın bakacak ama bana kalırsa dahiliyeye gorunmende fayda var dedi🤦🏻‍♀️ Bakalım Dr ne diyecek

Kizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi

Kizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi
ben de aynısını yaşıyorum ve çok garip geliyor. nerdeyse üç ay kustum zaten bir de tekrar bulantı başlayınca sinir bozucu

Doktordan çıktım duphaloc şurup ile anestol krem yazdı canım, bu şurubun tadı kötü mü acaba
Canım epey karın ağrısı yapar ama içince panik yapma sakın😬
Bende de oluyor canım. Ve iştahım epeyyy azaldi

Back