- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bakılıyor hep yüksek ldl kolesterol ,hdl kolesterol bu tarz sonuçlarım var ama gebelikte hep yüksek çıkıyor bende ,doktor bakıyorr olumsuz bir yorum yapmadı hiçKizlar kan tahlilinde kolestrol bakıldı mi size? Benim asm takibinde bakılmış yüksek çıkmış biraz. İlk kez yükselmiş görüyorum şaşırdım ama gebelikte normalmiş. Birazdan gidicem aile hekimime ne diyecek bakalim
Canım 2 gün parol kullandim ama bir faydası olduğunu düşünmüyorum ateşim yoktu çünkü zaten. Bol su içtim meyve yedim ayva çayı falan içtim süründürdü ama geçti çok şükür.Geçmiş olsun tekrardan canım iyi olmana sevindim, ilaç kullandın mı?
Benim ilk basta bakilmisti tum degerlere bakilirken. Benim genetik olarak yuksek zaten ama ilac kullanmadim hic. Onemli olan iyi kolestrolun kotu kolestrole orani zaten. Eskisi gibi direkt kolestrol ilaclari verilmiyor artik.Kizlar kan tahlilinde kolestrol bakıldı mi size? Benim asm takibinde bakılmış yüksek çıkmış biraz. İlk kez yükselmiş görüyorum şaşırdım ama gebelikte normalmiş. Birazdan gidicem aile hekimime ne diyecek bakalim
Valla bende başka yiyemiyorum artık o kadar güzel ki
Aman iyi canım toparlandığına sevindimCanım 2 gün parol kullandim ama bir faydası olduğunu düşünmüyorum ateşim yoktu çünkü zaten. Bol su içtim meyve yedim ayva çayı falan içtim süründürdü ama geçti çok şükür.
Ha anladım canım doğumdan sonra bende gideyim biBen şurup kullandım canım ilerlerse ameliyat yapıyorlar da bana önermedi hatta şişlik dışında yani dediğim gibi çok yorulursam zorlarsam kanama oluyor
Şimdi doktordan kabızlığın için bişey iste doğumdan sonra ona Bi çözüm bulunur elbetHa anladım canım doğumdan sonra bende gideyim bi
İnşallahİyi haftalar kızlar 28. Haftayı bitirdik 29’a girdik. Kavuşmaya adım adım yaklaşıyoruz. Umarım hepimiz için su gibi pürüzsüz geçer bu süreç ve problemsiz kucağımıza alırız.![]()
Çok mu yüksek ki?Kızlar Dr um çıkmış. Ebeyle konuştuk
Dr yarın bakacak ama bana kalırsa dahiliyeye gorunmende fayda var dediBakalım Dr ne diyecek
Doktordan çıktım duphaloc şurup ile anestol krem yazdı canım, bu şurubun tadı kötü mü acabaŞimdi doktordan kabızlığın için bişey iste doğumdan sonra ona Bi çözüm bulunur elbet
Şerbet gibi tadı varDoktordan çıktım duphaloc şurup ile anestol krem yazdı canım, bu şurubun tadı kötü mü acaba
Valla bende öyleyim yemek yaptım tatlı yaptımAyy kızlar biraz temizlik bir kaç çeşit yemek yaptım bittim resmenSiz de böyle misiniz? Yoksa ben ekstra mi agirlastim kilodan felan
![]()
ben de aynısını yaşıyorum ve çok garip geliyor. nerdeyse üç ay kustum zaten bir de tekrar bulantı başlayınca sinir bozucuKizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi
İçecem mecbur canım artıkŞerbet gibi tadı var![]()
Midene baskı yapıyorsa ondan da olur canım arada bana da oluyoKizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi
Canım epey karın ağrısı yapar ama içince panik yapma sakınDoktordan çıktım duphaloc şurup ile anestol krem yazdı canım, bu şurubun tadı kötü mü acaba
Bende de oluyor canım. Ve iştahım epeyyy azaldiKizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi