Baya baya Martin 4. Haftası dogurablrm benbir telaş aldı içimi en geç ise son haftası yani nerdeyse iki haftam mi var belkide niye şimdi tak etti bana bunlar
Bacim bosver saglikla gelsin de boyunu kilosunu halledersin doguncaGeldim kizlar valla doktor diuor yine çok hareketli ben yalan mi söylüyorum diyecektim nat baktı iyi dedi
2164 grm 44.1 cm kilosu öne çıksa boyu çıkmıyor boyu çıksa kilosu çıkmıyorerken dogurmaktqn vazgeçtim boyu uzamadan doğmasın
Suyum yine fazlaaa
Bende 32+5 deyim bebegin herseyi hazir yikandi utulendi camlar kapilar perdeler bitti ama sor bu saatten sonra halin varmi die iyiki kiyafetleri erken yikayip utulemisim inan parmagimk kaldirasim yom sende artik hazirligini yap benceKızlar maşallah çok hızlısınızbenim de gözüm korktu sizden sonra. 32+5 im. Pijamalarımı bile dün akşam netten aldım hemen.Ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ne bi temizlik yaptım maşallah hepinize daha bebişimin beşiği bile yok inşallah haftaya yıkar ütülerim.Ara ara adet sancısı beyaz akıntı bende de oluyor.Hatta bazen çok hafif hareket ediyor bazen çok hareket ediyor yani ne yaşıyorsanız hepsini yaşıyorum bende.Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım her an birşey olacak korkusuyla da acele etmek istemedim ama sanırım bir işin ucundan başlamak lazım
Benim doktorum 33+ lara geçtik diyor 34 demiyor, bence 38+4 kastediyor senin doktorunda.Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimiyoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur
Hey maşallah son haftalarda kilo alımları da boy adını da inanılmaz artıyor. Son haftalarda, hurma, süt ürünleri tüketin kızlar. Ve mümkün oldukça uyumaya çalışın bebeğin gelişimi için ben bunları uyguladım hep maşallah çocuklar iyi doğduGeldim kizlar valla doktor diuor yine çok hareketli ben yalan mi söylüyorum diyecektim nat baktı iyi dedi
2164 grm 44.1 cm kilosu öne çıksa boyu çıkmıyor boyu çıksa kilosu çıkmıyorerken dogurmaktqn vazgeçtim boyu uzamadan doğmasın
Suyum yine fazlaaa
Yaaaa ayniyiz varya dünkü kasilmayakadar bir rahatlık bir rahatlıkKızlar maşallah çok hızlısınızbenim de gözüm korktu sizden sonra. 32+5 im. Pijamalarımı bile dün akşam netten aldım hemen.Ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ne bi temizlik yaptım maşallah hepinize daha bebişimin beşiği bile yok inşallah haftaya yıkar ütülerim.Ara ara adet sancısı beyaz akıntı bende de oluyor.Hatta bazen çok hafif hareket ediyor bazen çok hareket ediyor yani ne yaşıyorsanız hepsini yaşıyorum bende.Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım her an birşey olacak korkusuyla da acele etmek istemedim ama sanırım bir işin ucundan başlamak lazım
Valla banada dediBenim doktorum 33+ lara geçtik diyor 34 demiyor, bence 38+4 kastediyor senin doktorunda.
Hey maşallah son haftalarda kilo alımları da boy adını da inanılmaz artıyor. Son haftalarda, hurma, süt ürünleri tüketin kızlar. Ve mümkün oldukça uyumaya çalışın bebeğin gelişimi için ben bunları uyguladım hep maşallah çocuklar iyi doğdu
...
Hurma günde kaç tane yiyebiliyoruzValla banada dedivoda90 Hurma ye Allah razı olsun kilosu yerine geldi yada bilmiyorum tam olmuyorlar bir anda 300 gram almis 9 günde gerçi heryerde normal yazıyor bu ara hizlancakmis
Süt ürünü ne kiz
Ev yoğurdu, tuzsuz lor ve kaşar peyniri en faydalı süt ürünleri canımValla banada dedivoda90 Hurma ye Allah razı olsun kilosu yerine geldi yada bilmiyorum tam olmuyorlar bir anda 300 gram almis 9 günde gerçi heryerde normal yazıyor bu ara hizlancakmis
Süt ürünü ne kiz
Valla canım skeet tansiyonnonemli ben günde 1 2 3 ne akdar canim istrse cunki benimki taze buzluktaydiHurma günde kaç tane yiyebiliyoruz
Valla yoğurt bu ara yiyorum oda 2 çatal anca kasar ben ayda 2 kg bitirdigimide bildim.ancak bana kilo yaptı o yalanEv yoğurdu, tuzsuz lor ve kaşar peyniri en faydalı süt ürünleri canımiçebiliyorsan bir de kefir
Yoğurt, ayran, kefir canım ben peynirin de her türlüsünü tuketiyorum. Bir de bol protein bebeğe en çok kilo aldıran şey bunlar...Valla banada dedivoda90 Hurma ye Allah razı olsun kilosu yerine geldi yada bilmiyorum tam olmuyorlar bir anda 300 gram almis 9 günde gerçi heryerde normal yazıyor bu ara hizlancakmis
Süt ürünü ne kiz
Ben 2 3 tane yiyorum şeker sorunu olanlar doktoruna danışmalı tabii ki... ama ben son haftalarda tükettim hep hamileliğin basından beri değil. Söyle iri etli olanlar varya onlardan yiyorum...Hurma günde kaç tane yiyebiliyoruz
Aynen kaşar yağlı oluyor ben arada tostlarda tüketiyorum. Yoğurt yiyemiyorsan ayran yap iç sütten daha faydalı. Kahvaltılarda 1 küçük kase tuzsuz lor ve 1 2 bardak ayran tüketiyorum. Bebeğin gelişimi iyi çıkıyor şükür geçen atak yaptı ilk kez 1 hafta öne geçmişti. Bakalım p.tesi gitcem tekrar ne durumda minnakımValla canım skeet tansiyonnonemli ben günde 1 2 3 ne akdar canim istrse cunki benimki taze buzluktaydi
Valla yoğurt bu ara yiyorum oda 2 çatal anca kasar ben ayda 2 kg bitirdigimide bildim.ancak bana kilo yaptı o yalan
Bende günde 2 3 diye biliyorum. Normal doğum düşünenler için de 38den sonra günde 5 adet açılmaya katkıda oluyormuşBen 2 3 tane yiyorum şeker sorunu olanlar doktoruna danışmalı tabii ki... ama ben son haftalarda tükettim hep hamileliğin basından beri değil. Söyle iri etli olanlar varya onlardan yiyorum...
Ben ilk hamileligimde öğrendim bu bilgiyi hem kilo aldırır doğuma katkısı olur diye valla 38+2 de doğdu iki bebegimde normal doğumla. Acilmam doğumum hep kolay oldu. Bakalım bu bıdık neler yaşatacak?Bende günde 2 3 diye biliyorum. Normal doğum düşünenler için de 38den sonra günde 5 adet açılmaya katkıda oluyormuş
Peyniri severim dur bakalım yarın lora geceyim... ah ayran ahhAynen kaşar yağlı oluyor ben arada tostlarda tüketiyorum. Yoğurt yiyemiyorsan ayran yap iç sütten daha faydalı. Kahvaltılarda 1 küçük kase tuzsuz lor ve 1 2 bardak ayran tüketiyorum. Bebeğin gelişimi iyi çıkıyor şükür geçen atak yaptı ilk kez 1 hafta öne geçmişti. Bakalım p.tesi gitcem tekrar ne durumda minnakım
Insallahh güzel şeyler yasayacakBen ilk hamileligimde öğrendim bu bilgiyi hem kilo aldırır doğuma katkısı olur diye valla 38+2 de doğdu iki bebegimde normal doğumla. Acilmam doğumum hep kolay oldu. Bakalım bu bıdık neler yaşatacak?
Hayırla sağlıkla gelsinler. Ben hurmayı arada tek tük aklıma geldikçe yiyorum. İlki sezeryandı şimdi de aynı olacak. Erken açılma olmasından korkuyorum 2 hafta önce gittiğimde rahim ağzında hafif kısalma olmuş demişti dr.um ciddi boyutta değilmiş ama progestan başlattı.Ben ilk hamileligimde öğrendim bu bilgiyi hem kilo aldırır doğuma katkısı olur diye valla 38+2 de doğdu iki bebegimde normal doğumla. Acilmam doğumum hep kolay oldu. Bakalım bu bıdık neler yaşatacak?
Onu nerden görüyorlarHayırla sağlıkla gelsinler. Ben hurmayı arada tek tük aklıma geldikçe yiyorum. İlki sezeryandı şimdi de aynı olacak. Erken açılma olmasından korkuyorum 2 hafta önce gittiğimde rahim ağzında hafif kısalma olmuş demişti dr.um ciddi boyutta değilmiş ama progestan başlattı.
Ultrasonla bakıyor ama vajinal değil kasıklarıma doğru üstten bakıyor her seferinde. Her dr.bakıyordur mutlaka ama birşey yoksa söylemiyorlar.Onu nerden görüyorlar
Aynen canım bakıyordur en sağlıklı zamanda gelsinlerUltrasonla bakıyor ama vajinal değil kasıklarıma doğru üstten bakıyor her seferinde. Her dr.bakıyordur mutlaka ama birşey yoksa söylemiyorlar.
Aa nekadar düzenli bir dolap sonra hooopSonunda yerleştirdik bizde çok sukur ama bitmedi yaa hala kurumada olanlar var yıkanmalik bikac parca bisey daha var bu nedir dedm 10 çocuk büyütür bunlar cozutmusuzbebisimin hastane çantası hazır benmki hala deil ama bir iki pijama alayımda hazırlayım artık bende