2021 Nisan Anneleri

Adet ağrısı gibi sancım oluyor kasıklarda az az , bide akıntı biraz süt kesiği gibi oldu. Enfeksiyon değil yani yeni test yapıldı da burda birinn doktoru artık olablr böyle akıntı mi demişti, yanlış mı hatırlıyorum 🙄

Sevgili Anneler Hayırlı cumalar diliyorum 🤲🏼🥰 Her geçen gün yavrularımıza kavuşmaya az kaldığını düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor bir yandan da inanılmaz bir mide yanmam var özellikle geceleri artık çok zor 😥 33+0 olduk bugün ne yesem bebek her yerimi tekmeliyor bi çocuk kereviz e bile oynar mı ki diyorum 😂😂 🤦🏽‍♀️ Sizler de de tekme attıkça deriniz acıyıp bir kramp gibi agrı yapıyor mu ?

Adet ağrısı gibi sancım oluyor kasıklarda az az , bide akıntı biraz süt kesiği gibi oldu. Enfeksiyon değil yani yeni test yapıldı da burda birinn doktoru artık olablr böyle akıntı mi demişti, yanlış mı hatırlıyorum 🙄
Evet bendim o, doktorum bu haftalarda yaşayacağım belirtilerden biri olarak saydı. Süt kesiği gibi akıntıyı. Doğum kanalına yola çıktılar galiba doktorum zaten evettt geldik yolun sonuna dedi bir nabzim arttı orada, doktordan duymak daha heyecanlı oldu. 😂😂

Evet bendim o, doktorum bu haftalarda yaşayacağım belirtilerden biri olarak saydı. Süt kesiği gibi akıntıyı. Doğum kanalına yola çıktılar galiba doktorum zaten evettt geldik yolun sonuna dedi bir nabzim arttı orada, doktordan duymak daha heyecanlı oldu. 😂😂
Sen yazana kadar bende enfeksiyon mu var acaba diyodum yoğun akintida var bende bakıldı enfeksiyonda yokmuş diyodum su mu siziyo acaba diye sen yazınca anladım olayı kafayla iteklediginden oluyomuş demek :işsiz:

Sürekli bir ne oluyor hali var bende zaten , sayenizde rahatldm 😂

Kontrolden ciktim.1 hafta ileride normal oda zaten. 32+1im suan o 34 hafta gozukuyor.43 cm 2150 gram.asagi donmus.Sanci yok.Tansiyon iyi sadece kan kotu idrar ve kultur istedi ve kan ilacimi degistirdi.Bizden haberler boyle suratini flnda gostermedi 😅😅😅Elalemin prenses usglerine karsin bizim anca ecis bucus usg goruntumus var kadin cikarmadi bile o kdr net deil😅😅😅😅

Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimi😂 yoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur

Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimi😂 yoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur
İlk doğumu 39+1 de yaptım doktor 40. Hafta dedi. Buranın takvimide oyle gösteriyor. 🤔

Evet 35.haftadasın.Bana da Dr. Um 38de alırız dedi. Yani 38+3 gibi. 38i tam bitirmenin bekliyorlar.

Geldim kizlar valla doktor diuor yine çok hareketli ben yalan mi söylüyorum diyecektim nat baktı iyi dedi

2164 grm 44.1 cm kilosu öne çıksa boyu çıkmıyor boyu çıksa kilosu çıkmıyor 🤷‍♀️😆 erken dogurmaktqn vazgeçtim boyu uzamadan doğmasın 🤪🤪🤪

Suyum yine fazlaaa

X