Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Deprem bölgesinde oturmak çok Zor 🥺 okadar kötü sallandiki yüreğim ağzıma geldi

İyiyim şükür canım ama biraz önce sallantı oldu yataktan nasıl kalktım bilmiyorum çok korktum elim ayağım titriyor çoktan beri hissetmiyordum

İkinizede çok geçmiş olsun kızlar. Birdaha olmaz ins M MAdes Iyi olmana çok sevindim. 💓

Ay cenemd3 benimde var yaaa sormayin sakalli teyzelerden oldm yuz agdasyla aliyorum 3 gunde bir alsam yeri ama baska hic biryerimde artis olmadi
Bendede olmuştu 3 ay bitti onlarda bitti hatta şimdi tüm tüyler seyreklesti yarın 15 haftalık olucaz inş sizinde belki hafta ilerledikçe düzelir

Bizimde bugün kontrolümüz vardı kızlar. Gidip görmek çok güzel yaaa🥰. Cinsiyet kesinlestiricektik doktor sinir etti bacak arasına bakmadı ikidir illede nuba göre bakıyor ay bacak arasına baksa nolucak sanki. Birde ben Konyada olan arkadaşlara Zehra küçükaydin için iyi demistin bu 4. Gidişim izlemledigim kadarıyla 5 yıl içinde çok değişmiş devlette muayene oluyorum sanki. inanın çocuğu kbbye götürdüm devletteki doktor çok daha tahammüllü ve ilgiliydi. Konya da doktor önerisine acigim.

Gecmış olsun🙏 vajinal daha etkiliymiş kullan bnce
Evet ben iğne verseniz dedim artık kullanılmıyor o dedi vajinal kullanan arkadaşlar ne kadar ileri yitiyordunuz progestanı ben parmak ucumla gitmiştim kaç saat sonra lavaboya gittim olduğu gibi geri çıkmış

Evet ben iğne verseniz dedim artık kullanılmıyor o dedi vajinal kullanan arkadaşlar ne kadar ileri yitiyordunuz progestanı ben parmak ucumla gitmiştim kaç saat sonra lavaboya gittim olduğu gibi geri çıkmış
Parmağının gittiği yere kadar ittir ve en az 1 saat yerinde kalkma canım ben uyumadan hemen önce son tuvaletimi yapıp öyle koyuyordum.

Ama canım senin özel durumununla alakalı çok bir bilgim yok normalde fitili parmağının girdiği yere kadar sokuyorsun senin dikişlerin var değil mi doktoruna bir danış yine de zarar gelmesin.

IMG_5444.jpeg

kızlar bende bugun kontrole gittim 12+5 ama ısrarlarıma rağmen cinsiyet tahmini yapmadi doktor sadece gülümsedi bir sonrakine kesin konusuruz dedi🥲

Biraz his biraz da başının şeklinden öyle geldi. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun 😍🙏
sağol canım sağlıkla gelsinler inşallah benimde hissiyatım hep kız yediklerim oğluma göre bu gebeliğimdeki bulantılar ve farklılıklar hep o yönde ama perinatolog kesin olmamakla birlikte erkek olarak tahmin edince çokta kız umudu kalmadı açıkçası

X