2021 Nisan Anneleri

Canım senin tansiyonun mu yüksek çıkıyordu öyle hatırlıyorum
Bugün kontrolde 13/8 çıktı dr kontrol et dedi sık sık 14/9 olursa ilaç başlarız dedi
Evet canım yüksek çıkıyordu ama düştü çok şükür . Bana 14ü geçerse gel demişti

Kızlar soruma kimse yazmadı genel bir yazın lütfen ne koydunuz hastane çantasına kaç adet aldınız bebiş kıyafetlerini ve zıbın aldınız mı kullanılıyor mu

Kizlar bugun oglenden beri karnimin ust tarafi sertlesti yurudum pozisyon degistirdim asaldi ama hala var sertlik anlamadim sanirim hepimizin yasadigi seyi yasiyoeum ama bu kadsr uzun surermiki bebegin kafasi yada sirti olabilirmi agri falan yok ama gergin baya zaten bebis ters tekmelerini hissediyorum hickirigini falan

Bacım ben kilo almasini valla düşünmüyorum haftasind gitsin yeter kızımda okadar absürt besleniyordum ki 3400 doğdu bence iyi doğdu ortalama doğsun sağlıklı olsun yeter .
ben hep sağa yatiyorum solda uyuyamiyorum zatenn uyuyamiyorum bence alcaksa vitamin alıyor ayda 2 kg kSar yedim yine yok vücuda boşa kilo yüklemeyeler gerek tok

Evet doğru seninkiler gelir canım ikiz gebelikler çok beklemiyorlar hayırlısıyla bir gelsinler de bu saatten sonra korkmaya gerek yok artık

Kızlar soruma kimse yazmadı genel bir yazın lütfen ne koydunuz hastane çantasına kaç adet aldınız bebiş kıyafetlerini ve zıbın aldınız mı kullanılıyor mu
Canım ben 2 tane 5li takım bir tane de tulum koydum hepsinin içine de zıbın koydum. 1 tane müslin 1 tane penye 1 tane de kalın battaniye koydum 15 adet bez 3 tane ağız mendili biberon emzik pişik kremi ıslak mendil aklıma bunlar geliyor şimdilik kuzum.

Artık hepimizin yaşadığı şeyler bunlar ağrın sizin yoksa önemli değil diyor doktorlar ama benim de ağrım yoktu nst de sancı çıktı istirahat ediyorum valla sen de kendini yormadan dinlen canım sıkıntılı birşey olursa kendini belli eder zaten kasilmadir onlar

Ben daha hazirlamadim oyuzfen cevap yazamiorm ikinci cocuk ama unutmusum ablami ariyorum ne koycam die Benim kizimda 2900 dogdu ama 36 dan itobaren kilo alimi durdu ilk cok zayif die ellemeye korkuyordumartik tecrubeliyim zayif olmasinin onemi yok gercekden saglikli olsn organlari guzel gelissin yeter

Ben üç takım kıyafet bebeğe koydum .kendime bir gecelik bir pijama. Mochi.depend.mama.terlik.carsaf.esime t-shirt terlik.havlu.kuruyemis.bi kalın bı penye battaniye. Bir muslin.bes ağız mendili.pecete.islak mendil pamuk. Poşet. Sabahlık.

Kızlar aklıma bi soru geldi doğumhaneye giderken yanımıza ne almamız gerekiyor bebeğin kıyafetlerini alcaz sanırım peki kendimiz için depend gecelik felan onları almamız gerekiyo mu yoksa odaya geçince mi kullanıyoruz

Hepimizin ayarları bozuldu

Pişik kremi , biberon(ne olur ne olmaz), tarak , atlet,lohusa kulodu,ped, çorap

Ben iki lohusa takımı bir gecelik alcam, bir müslin birde kalın battaniye alacağım, iki hastane çıkışı ekstra iki zıbın ve altüst alırım, bez ıslak mendil göğüs kalkanı alacağım, ekstralar göğüs ucuna suyunu sürmek için soğan, bebeğin damağına sürmek için bir küçük şişe zemzem ve hurma, ve açılma içinde meryem ana otumu alacağım, depend ped alacağım makyaj malzemesi ve maşa tarak yeterli bunlar diye düşünüyorum

Hayır bebeğin kıyafetlerini ebeler istiyorlarmış. Bizde ameliyat önlüğüyle girip çıkııcaz doğuma. Odaya geldiğimizde Bi çorap giydirirler. Yürümeye kalktığımızda sa yavaştan temizlenip giyiniriz.

Yaa tamam o zaman

Hic bisi almiyosun hemsire cocuk kiyafetini ister sizden onceden veya sonrasinda.Benim dogum yapacagim hastane kendi kiyafetlerini giydiriyo ben odaya cikinca degistirirm kendime gelince zaten uğuşukluk gecince giyinirsin ustunu sanirim sezeryan olanlar icin bu dedigim ayaklamcagin zaman depend gerekli oncesinde hasta bezi oluo ve yatarken 3 kez falan karnini bastirmaya geliyolar

Karnıma bastırmaya mı neden ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…