Ahahahaha kudurmuş senin fıstıktarandevun kaçta canım gittin mi doktora
1.40da canlar kızımı goturcem okulu yok inşallah alirlarHaber et bizede kacda gidicen bacim
Evet bendim o, doktorum bu haftalarda yaşayacağım belirtilerden biri olarak saydı. Süt kesiği gibi akıntıyı. Doğum kanalına yola çıktılar galiba doktorum zaten evettt geldik yolun sonuna dedi bir nabzim arttı orada, doktordan duymak daha heyecanlı oldu.Adet ağrısı gibi sancım oluyor kasıklarda az az , bide akıntı biraz süt kesiği gibi oldu. Enfeksiyon değil yani yeni test yapıldı da burda birinn doktoru artık olablr böyle akıntı mi demişti, yanlış mı hatırlıyorum
Bnmkide hıçkırıyo arada hickirincada sinirleniyo sağa sola vuruyo kendini kesilene kadar durduruyoda bi şekilde sipaEvet canım hıçkırıkları net 15 dk sürüyor benim de artık ben rahatsız oluyorum zavallı çocuğum diye
Hayırlı haberlerle gel inşallah hadi bakalm1.40da canlar kızımı goturcem okulu yok inşallah alirlar
Sen yazana kadar bende enfeksiyon mu var acaba diyodum yoğun akintida var bende bakıldı enfeksiyonda yokmuş diyodum su mu siziyo acaba diye sen yazınca anladım olayı kafayla iteklediginden oluyomuş demekEvet bendim o, doktorum bu haftalarda yaşayacağım belirtilerden biri olarak saydı. Süt kesiği gibi akıntıyı. Doğum kanalına yola çıktılar galiba doktorum zaten evettt geldik yolun sonuna dedi bir nabzim arttı orada, doktordan duymak daha heyecanlı oldu.
Sürekli bir ne oluyor hali var bende zaten , sayenizde rahatldmEvet bendim o, doktorum bu haftalarda yaşayacağım belirtilerden biri olarak saydı. Süt kesiği gibi akıntıyı. Doğum kanalına yola çıktılar galiba doktorum zaten evettt geldik yolun sonuna dedi bir nabzim arttı orada, doktordan duymak daha heyecanlı oldu.
Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimiyoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur
Baya baya Martin 4. Haftası dogurablrm ben37+0 ile 38 arası benim icin 38 hafta oluyor yani oyle anlardim heralde
Bence 38+4 gibi bişeyi kastediyorYani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimiyoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur
İlk doğumu 39+1 de yaptım doktor 40. Hafta dedi. Buranın takvimide oyle gösteriyor.Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimiyoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur
Dün geceden beri adet ağrısı başlangıcı gibi ağrım vardı , doğumun tahminimden yakın olduğunu anlayınca arttıİlk doğumu 39+1 de yaptım doktor 40. Hafta dedi. Buranın takvimide oyle gösteriyor.
Evet 35.haftadasın.Bana da Dr. Um 38de alırız dedi. Yani 38+3 gibi. 38i tam bitirmenin bekliyorlar.Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimiyoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur