2021 Nisan Anneleri

Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah

Bacim gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim hazir ol cogunu giyemiycek yada 1 kez giyebilcek

Ben buzluğumu doldurdum mantı içli köfte börek küçük köfte sarma vs ile.onun dışında mutfak dolapların içleri bitti.evim 1+1 sanırım o yüzden biraz rahat davrandım.pazartesinden itibaren başlarım inş yıkayıp ütülemeye.oturduğum yerden ütülerim.ben de baya ağırlaştım ama dediğim gibi başından beri hep bir korkum vardı almaya gitmedi elim bi türlü ama rabbime emanetler artık

Neyse kardeşi giyer prensin
Bacim ben kaşar peynir cok tuketiyorum bebegin kilosu 1 hafta öndeydi ondanmi bilmiorm ama bide hergun bir kuru incir ve ceviz tuketiyorm duzenli olarak yukarlarda bi arkadas yazmisti uyumak bol bol sol tarafa yatmak bebegin gelisiminde cok etkiliymis ama uyku kismi bende yok

Allah kolaylık versin bize

Slm kızlar bugün ilk Nst girdim benmki pek rahat yerinde tık yok şükür ilk bebeğimde bu hafta sancı çıkmıştı bu lafımı dinledi erkenden gelmeyecek inş Doktorum acelemiz yok sakin sakin takıl evde dedi zaten 5cm bile görsek eve göndercem dedi, bu aralar kasık bel ağrısı normal olsunda zaten dedi, ama basket topu gibi toparlanma sertleşme doğum sancı belirtisidir haber et olursa dedi, bir hafta sonra tekrar nst daha sonraki hafta çatı kontrolü ve kültür alcakmışız inşaallah Aceleye paniğe gerek yok bu yolda kolkola yürüyeceğiz sen bana güven bende sana dedi bizdende haberler böyle

Al bacim al olumlu düsün bak sonuna geldik keyfini sürbenim annemler gelicek dogumda yanimdalar ablamlarda arkadan gelecek ama hic birine temizlik isi kalsin istemiorm oyuzden önden bitirdim 1 yildir gormuyorm hasret gidereyim kimse temizlikle ugrasmasin istiorm bendede buzluk bos onuda bu hafta hallederim insallah

Bende aynı çocuğu hiç net göremedim 3 aylık dışında
Canım senin tansiyonun mu yüksek çıkıyordu öyle hatırlıyorum
Bugün kontrolde 13/8 çıktı dr kontrol et dedi sık sık 14/9 olursa ilaç başlarız dedi

Ultrasondan anlıyorlar sonra gerekli görülürse çatı muayenesi istiyorlar. Muhittin
Oy oyyy sağlıkla doldursun içlerini inşallah minik

Benim bıldırcınlar gelebilir canım ikizler ya dr hazırlıklı ol dedi artık 34+4 haftalık olduk

Tam bir fırlama aylarca ne oyunlar yaptı bize doktor bile şaşırıyordu. Ama şuançok korkutuyor beni. Kasılmam var gibi takipteyim dakika tutuyorum. Ay geçer inşallah
Canım magnezyum kullanıyormusun 20. Haftada bende oldu ilaç başlayınca azaldı çok şükür

frigariavesca son haftalarda tüket diye o yüzden tavsiye ettim erkenden tüketmeye gerek yok zaten. 36 haftalara gelelim bir sonra zaten açılmamız olsun diye topigimiz tavsiye dolacak. Erken doğuranlar 39 40 haftaları gören annecikleri heyecanlandıracak. Ayyy o günler gelse de kavuşsak

Canım magnezyum kullanıyormusun 20. Haftada bende oldu ilaç başlayınca azaldı çok şükür
Hayır doktorum vermedi bana,
Bu haftaki kontrolde bahsedicem kasılmalarım ağrılı oluyor diye, ama o da ısrarla 10 taneyi geçmezse korkma, ağrı olmazsa korkma diyor ama dunkuler hep agriliydi. Bakalım car Samba günü nst olacak kasılmam çıkacak mi? Doktorda da bizim sıpa bir uslu bir uslu sanki ben yalan söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…