Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallahSonunda yerleştirdik bizde çok sukur ama bitmedi yaa hala kurumada olanlar var yıkanmalik bikac parca bisey daha var bu nedir dedm 10 çocuk büyütür bunlar cozutmusuzbebisimin hastane çantası hazır benmki hala deil ama bir iki pijama alayımda hazırlayım artık bende
Tek başıma almadimki eline bisey alan geliyo napayimAynen canım bakıyordur en sağlıklı zamanda gelsinler❤
Aa nekadar düzenli bir dolap sonra hooop
Eee dedim size almayın bunları giyemeyecek bile hemen buyuyecek
Bacim gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim hazir ol cogunu giyemiycek yada 1 kez giyebilcekSonunda yerleştirdik bizde çok sukur ama bitmedi yaa hala kurumada olanlar var yıkanmalik bikac parca bisey daha var bu nedir dedm 10 çocuk büyütür bunlar cozutmusuzbebisimin hastane çantası hazır benmki hala deil ama bir iki pijama alayımda hazırlayım artık bende
Neyse kardeşi giyer prensinTek başıma almadimki eline bisey alan geliyo napayim
Ben buzluğumu doldurdum mantı içli köfte börek küçük köfte sarma vs ile.onun dışında mutfak dolapların içleri bitti.evim 1+1 sanırım o yüzden biraz rahat davrandım.pazartesinden itibaren başlarım inş yıkayıp ütülemeye.oturduğum yerden ütülerim.ben de baya ağırlaştım ama dediğim gibi başından beri hep bir korkum vardı almaya gitmedi elim bi türlü ama rabbime emanetler artıkBacim bosver saglikla gelsin de boyunu kilosunu halledersin dogunca
Bende 32+5 deyim bebegin herseyi hazir yikandi utulendi camlar kapilar perdeler bitti ama sor bu saatten sonra halin varmi die iyiki kiyafetleri erken yikayip utulemisim inan parmagimk kaldirasim yom sende artik hazirligini yap bence
Bacim ben kaşar peynir cok tuketiyorum bebegin kilosu 1 hafta öndeydi ondanmi bilmiorm ama bide hergun bir kuru incir ve ceviz tuketiyorm duzenli olarak yukarlarda bi arkadas yazmisti uyumak bol bol sol tarafa yatmak bebegin gelisiminde cok etkiliymis ama uyku kismi bende yokNeyse kardeşi giyer prensin
Allah kolaylık versin bizeBenim doktorum 33+ lara geçtik diyor 34 demiyor, bence 38+4 kastediyor senin doktorunda.
Hey maşallah son haftalarda kilo alımları da boy adını da inanılmaz artıyor. Son haftalarda, hurma, süt ürünleri tüketin kızlar. Ve mümkün oldukça uyumaya çalışın bebeğin gelişimi için ben bunları uyguladım hep maşallah çocuklar iyi doğdu
Yaaaa ayniyiz varya dünkü kasilmayakadar bir rahatlık bir rahatlıksanki hamile olan ben değilim. Besik yok bebek arabası yok muslin ortum bile yok emzik yok bir benim pijamam var bir de bebeğin hastane çıkışı vs... Dün gece eşim attı makineye hastane çıkışlarını astı bugün ütü yapacağım dedim ama hiçte halim yok. Ilk kez bu kadar geç kaldim ben. Şimdi kara kara ne halt etcem diyorum nasil yetişecek bunların hepsi. Evin temizliği de bitmedi vay bana vaylar bana... kasılmalarım yüzünden ayakta kalmakta istemiyorum tüm gün yattım. Ama yine kasılmalar devam...
Al bacim al olumlu düsün bak sonuna geldik keyfini sürBen buzluğumu doldurdum mantı içli köfte börek küçük köfte sarma vs ile.onun dışında mutfak dolapların içleri bitti.evim 1+1 sanırım o yüzden biraz rahat davrandım.pazartesinden itibaren başlarım inş yıkayıp ütülemeye.oturduğum yerden ütülerim.ben de baya ağırlaştım ama dediğim gibi başından beri hep bir korkum vardı almaya gitmedi elim bi türlü ama rabbime emanetler artık
Aynn canım muhakkak doğuranda olur cevremde payĺasirizNeyse kardeşi giyer prensin
Aynı fikirdeyim bencede cnm yorulduğumla kalicamBacim gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim hazir ol cogunu giyemiycek yada 1 kez giyebilcek
Canım senin tansiyonun mu yüksek çıkıyordu öyle hatırlıyorumBende aynı çocuğu hiç net göremedim 3 aylık dışında
Ultrasondan anlıyorlar sonra gerekli görülürse çatı muayenesi istiyorlar.Hayırla sağlıkla gelsinler. Ben hurmayı arada tek tük aklıma geldikçe yiyorum. İlki sezeryandı şimdi de aynı olacak. Erken açılma olmasından korkuyorum 2 hafta önce gittiğimde rahim ağzında hafif kısalma olmuş demişti dr.um ciddi boyutta değilmiş ama progestan başlattı.
Oy oyyy sağlıkla doldursun içlerini inşallah minikSonunda yerleştirdik bizde çok sukur ama bitmedi yaa hala kurumada olanlar var yıkanmalik bikac parca bisey daha var bu nedir dedm 10 çocuk büyütür bunlar cozutmusuzbebisimin hastane çantası hazır benmki hala deil ama bir iki pijama alayımda hazırlayım artık bende
Ben ilk cocugumda doldurmusum allahim etiketi ustunde kalanlarmi dersin bir kez giyip kenara ayrilanlarmi ama olsunduAynı fikirdeyim bencede cnm yorulduğumla kalicam
Benim bıldırcınlar gelebilir canım ikizler ya dr hazırlıklı ol dedi artık 34+4 haftalık oldukAminnnn canım benim eşime de söyledim rastlaştığımızı oda çok sevindiböyle olumlu pozitif sonuçlar beni inanılmazzzz sevindiriyor bu yollardan geçenler bilir eminim ki günlerimizde aynı seninle bakalım hangi bıldırcın gelecek önce
Canım magnezyum kullanıyormusun 20. Haftada bende oldu ilaç başlayınca azaldı çok şükürTam bir fırlama aylarca ne oyunlar yaptı bize doktor bile şaşırıyordu. Ama şuançok korkutuyor beni. Kasılmam var gibi takipteyim dakika tutuyorum. Ay geçer inşallah
Hayır doktorum vermedi bana,Canım magnezyum kullanıyormusun 20. Haftada bende oldu ilaç başlayınca azaldı çok şükür