Aynen 7 sene ustune 1 kez takip ettim ama oglumdada oyle olmusti deneyeyim 1 sefer dedim esim cok istiyordu bebek.Bende ilk kez ovulasyon takibi yaptım ve rabbim nasip etti
Kuzum seninle bugün aynı şeyleri yaşamışız eşime dedim artık bu çocuk kudurmuş neden böyle yapıyor geceden şuan ki zamana kadar durmadı asla kafayı yemiş diyorum bu çocukKarnımın içleri yanıyor bide çocuk heryerde oynatımı ayakaltı mi desem ellerimi desem neresi neremde belli değil bugün kontrolüm var yemin ederim oturup ağlıcam kimse kınamasın çok ağır ya gece cildirdim
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın o günleri çok şükür . Off hemde nasıl güçlendiler resmen şiddet görüyoruz bu bebeklerden.Güçlendiler artık bayağı değil mi? Tekmeler çok sağlam
Canım her bebek çok farklı ama ben mesela hıçkırıklarını o kadar net hissediyorum etrafımdakiler tekme gibi zannediyor hiç hıçkırık hissetmeyenler var 3 4 çocuk sahibi o yüzden hiç düşünme bile az çok hareket hissediyorsan yeterliKızlar ya benm bebenin hareketler çok kibar tekmeleme flan yok öyle nadiren vurur hafif hafif itekliyo sırtıyla flan siz yazınca dikkatimi çekti nedenki acaba tedirgin oldm smdi
Gercekten günü tutturmak önemliAynen 7 sene ustune 1 kez takip ettim ama oglumdada oyle olmusti deneyeyim 1 sefer dedim esim cok istiyordu bebek.Rabbime sukurler olsun...
Bende de hıçkırıklarını baya hissediyorum hatta uzun sürüyor bazen tekmelemese bile gece hıçkırıklarına uyanıyorum.Canım her bebek çok farklı ama ben mesela hıçkırıklarını o kadar net hissediyorum etrafımdakiler tekme gibi zannediyor hiç hıçkırık hissetmeyenler var 3 4 çocuk sahibi o yüzden hiç düşünme bile az çok hareket hissediyorsan yeterli
Aynen canım resmen çıldırdı Allahım gormen lazimdi abartmıyorum midemde ayrı altta ayrı sağda zaten benim hep gece gündüz durmadı biside yemedim farklı olarka dün vitamin içtim icmiyorumnyanbenKuzum seninle bugün aynı şeyleri yaşamışız eşime dedim artık bu çocuk kudurmuş neden böyle yapıyor geceden şuan ki zamana kadar durmadı asla kafayı yemiş diyorum bu çocuk
Artık çok az kalmış. Benim doktor bundan sonra premetüre sayılmaz rahatlayabiliriz kurtardı kendisini dedi. Ama tansiyon hem size hem bebeğe zararlı tabii. Yakın yakın takip edin
Allah yardimcimiz olsun az kaldiKızlar bende gece sanki karnımda bir çuval taş taşıyorum gibi dönemiyorum zorla üç dört hamle de anca dönüyorum onda da ne tarafa yatsam sanki tüm yük oraya yığılıyor gibi sıkıştım diyor sanki vuruyor sırt üstü geçiyorum az sakin kalıyor geri başlıyor hadi bi daha dön olmadı kalk dolaş otur geri yat derken sabah oluyor daha da var nasıl geçecek bu günler.
Canim geçmiş olsun ben o hafta larda olmadigim için yorum yazamayacağım ama sezeryansa zaten günün gelmiş stres yapma sakın yaptıkça daha tansiyon vs firliyor
Herşey gönlünce olsun bak herşeyine hazırmış Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın insallahElimden geldikce yapmıyorum cantamız hazır elimi ayağımı da cektim işlerden beklicez bakalım biraz daha zaman gecsin diyeHaftaya belli olacak nasipse doğum şekline oyle karar verecek doktor ama meraktayız normal icin başı 2 hafta önde daha da artmazsa ve sabrederse normal deneyecegiz ama o kadar beklemek istemezse dediğin gibi sezeryana da yok demem iyi olsun minik kızımız da
Geçmiş olsun bu bebeler bize dokuz doğurtacak anlaşılanKızlar iyiki yazmışım doktora bugun sağlık ocagında da gecikmis kontrolum vardı stick ile idrar testleri oluyor onlardan yaptım sanırım protein pozitif onu da attım 12 civarı döndü doktorum tansiyonumu sordu gün içerisinde de sıkı takip ediyorum 130/90 görmüştüm maksimum dinlenme halinde. Dedim ki yine bakayım güncel söyleyeyim 155/110 ilk ölcümü sonraki 145/105 geldi mecbur söyledim sadece üstümü değiştirmiştim cok eforda sarfetmedim. Bunu görünce bi tedirgin oldu tekrar haberleselim 15 dk sonra dedi neyse ki düştü cok şükür. Eğer yüksek devam etse doğuma alacaktı. Acıkca da söyledi yakın kan sekeri ve tansiyon takip yap tansiyon düşmezse bebegi doğurtmamız gerekecek dedi. Neyse ki stabil şuanAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Herşey gönlünce olsun bak herşeyine hazırmış Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın insallah❤❤❤
Geçmiş olsun bu bebeler bize dokuz doğurtacak anlaşılan
BennnnnnnHayirli cumalar kizlar.Bugun kontrolu olanlar hayirli haberlerle gelin insallah
Evet canım hıçkırıkları net 15 dk sürüyor benim de artık ben rahatsız oluyorum zavallı çocuğum diyeBende de hıçkırıklarını baya hissediyorum hatta uzun sürüyor bazen tekmelemese bile gece hıçkırıklarına uyanıyorum.Ysmnondr önemli olan uzun süre hareketsiz kalmaması nekadar sert vurduğu değil annesini rahatsız etmemek için kibar hareket ediyordur demekki doğunca da böyle akıllı ve centilmen olcak:)
Ahahahaha kudurmuş senin fıstıktaAynen canım resmen çıldırdı Allahım gormen lazimdi abartmıyorum midemde ayrı altta ayrı sağda zaten benim hep gece gündüz durmadı biside yemedim farklı olarka dün vitamin içtim icmiyorumnyanben
Haber et bizede kacda gidicen bacimBennnnnnnaslında çocuğUma cok kizginim biraz ablasına benzeseydi keske