2021 Nisan Anneleri

Kızlar iyiki yazmışım doktora bugun sağlık ocagında da gecikmis kontrolum vardı stick ile idrar testleri oluyor onlardan yaptım sanırım protein pozitif onu da attım 12 civarı döndü doktorum tansiyonumu sordu gün içerisinde de sıkı takip ediyorum 130/90 görmüştüm maksimum dinlenme halinde. Dedim ki yine bakayım güncel söyleyeyim 155/110 ilk ölcümü sonraki 145/105 geldi mecbur söyledim sadece üstümü değiştirmiştim cok eforda sarfetmedim. Bunu görünce bi tedirgin oldu tekrar haberleselim 15 dk sonra dedi neyse ki düştü cok şükür. Eğer yüksek devam etse doğuma alacaktı. Acıkca da söyledi yakın kan sekeri ve tansiyon takip yap tansiyon düşmezse bebegi doğurtmamız gerekecek dedi. Neyse ki stabil şuan 😅 Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin🤲🏼
Canim geçmiş olsun ben o hafta larda olmadigim için yorum yazamayacağım ama sezeryansa zaten günün gelmiş stres yapma sakın yaptıkça daha tansiyon vs firliyor😊

Kızlar ya benm bebenin hareketler çok kibar tekmeleme flan yok öyle nadiren vurur hafif hafif itekliyo sırtıyla flan siz yazınca dikkatimi çekti nedenki acaba tedirgin oldm smdi:işsiz:

Valla kuzum benm doktor doğum tarihini düzenledi usgye göre beklemez dedi çünkü normalde 18 nisandı döllenme tarihine göre 7ine kadr durur anca falan dedi bazı doktorlarda adet tarihine göre diyo karışık işler yani bnde anlamadim :KK48:
O geç dollenmeyle alakalı iste siz de adet olmussunuz ama hamilemiziniz benim mesela kanda cikmadi günüm geçene kadar cikmadi...
Kızlar ya benm bebenin hareketler çok kibar tekmeleme flan yok öyle nadiren vurur hafif hafif itekliyo sırtıyla flan siz yazınca dikkatimi çekti nedenki acaba tedirgin oldm smdi:işsiz:
Ayyy tosuncuk narin mi tekmeliuormus aman da aman

O geç dollenmeyle alakalı iste siz de adet olmussunuz ama hamilemiziniz benim mesela kanda cikmadi günüm geçene kadar cikmadi...

Ayyy tosuncuk narin mi tekmeliuormus aman da aman
Yok kuzum tam tersi erken yumurtlama oldu bende o ay adre 1 hafta varken farkettik 4 gün öyle öne çekti doğumu 22sinden 18ine aldı 3 aydan sonra öne çekmeye başladı gün gün döllenme kesin bende tek gecede :KK23: :KK48: güçlü tekmeliyo diyince siz bi tuhaf oldum tembellikten mi acaba Çok mu sıkıştı yoksa anlamadimki :KK17:

Yok kuzum tam tersi erken yumurtlama oldu bende o ay adre 1 hafta varken farkettik 4 gün öyle öne çekti doğumu 22sinden 18ine aldı 3 aydan sonra öne çekmeye başladı gün gün döllenme kesin bende tek gecede :KK23: :KK48: güçlü tekmeliyo diyince siz bi tuhaf oldum tembellikten mi acaba Çok mu sıkıştı yoksa anlamadimki :KK17:
He işte valla ben anlamıyorum geç erken ama var bisi Azze Azze de de sende de😁

Helal olsun tek atış 😆😆😅🤣🤣🤣

Suyu azaldikca artık yerleri daralıyor az kımıldıyor sen bizden önde yaşıyorsun geçen haftalar öyle degil miydi

He işte valla ben anlamıyorum geç erken ama var bisi Azze Azze de de sende de😁

Helal olsun tek atış 😆😆😅🤣🤣🤣

Suyu azaldikca artık yerleri daralıyor az kımıldıyor sen bizden önde yaşıyorsun geçen haftalar öyle degil miydi
Kalan 10 seneyi saymazsak 1 kerede diyebiliriz tabii nasıl başardık bilmem :KK48: Azze Azze sende nasıl oluyo seninde tansiyon sıkıntıydı ya bi ara o zaman nasildi acaba

Kızlar bende gece sanki karnımda bir çuval taş taşıyorum gibi dönemiyorum zorla üç dört hamle de anca dönüyorum onda da ne tarafa yatsam sanki tüm yük oraya yığılıyor gibi sıkıştım diyor sanki vuruyor sırt üstü geçiyorum az sakin kalıyor geri başlıyor hadi bi daha dön olmadı kalk dolaş otur geri yat derken sabah oluyor daha da var nasıl geçecek bu günler.

Kalan 10 seneyi saymazsak 1 kerede diyebiliriz tabii nasıl başardık bilmem :KK48: Azze Azze sende nasıl oluyo seninde tansiyon sıkıntıydı ya bi ara o zaman nasildi acaba
Canım benim o ara azalmıştı bi iki gün az hareket etmişti ama bence yerleri daraldığı için şuan da aşırı kıpır kıpır değil ama tekmeler daha sert :KK70:

Iyi haberlerle gel canım benim. Gece ben de sabahı sabah ettim kustum sonunda dayanamayıp, sonra da benzin burnum boğazımın acısından uyku haram oldu. O da zip zip oynadı durdu. Allah dayanma gücü versin hepimize son haftalar iyice zorlar oldu.

Ohhh çok şükür sevindim canım iyi olmasına yavrunun. Minikte güzel büyümüş aferin annesi ablasıyla ilgilenirken uslu olmuş büyümüş maşallah.
Sesi çıkmadı çok şükür😊

Canım başından beri öyleyse korkacak birşey yoktur huyu suyu sakin olacak demek ki. Arkadaşım hamileliğinde 30lardan sonra hareketlerini hissetmişti o da çon sakin arada hafif hafif tekmeleme. Doğdu büyüdü gitti hala çok ağırdır otur burdan kalkma de akşama kadar oturur😁

Belki gece siz derin uyurken hareketleniyordur? Benim ki kahve ve portakaldan sonra coşuyor mesela. Tatlıya bunlar kadar tepki vermiyor

Valla kuzum benm doktor doğum tarihini düzenledi usgye göre beklemez dedi çünkü normalde 18 nisandı döllenme tarihine göre 7ine kadr durur anca falan dedi bazı doktorlarda adet tarihine göre diyo karışık işler yani bnde anlamadim :KK48:
Ya canım aslinda bende geç döllenme de olmuş olamaz çünkü tüp bebek benimki ne zaman dollendi ne zaman tutundu hepsi belli de böyle değişik ölçümler olabiliyor demekki bekleyip göreceğiz hangisine göre gittiğini

Bebeğin kilosu plasantanın konumu hepsi etkili bence hiç endişe etme. Hareket ediyor ya

Canım benim o ara azalmıştı bi iki gün az hareket etmişti ama bence yerleri daraldığı için şuan da aşırı kıpır kıpır değil ama tekmeler daha sert :KK70:
Tembel demekki benmki :KK48:
Canım başından beri öyleyse korkacak birşey yoktur huyu suyu sakin olacak demek ki. Arkadaşım hamileliğinde 30lardan sonra hareketlerini hissetmişti o da çon sakin arada hafif hafif tekmeleme. Doğdu büyüdü gitti hala çok ağırdır otur burdan kalkma de akşama kadar oturur😁
Bak smdi sevindim ne yalan soylıyım başlarda daha hareketliydi çok erken hissettim hareketlerinide ama yavaşlamak deilde sakin sakin oynuyo vurmuyo ittiriyo kedi gbi sırtını diklestiriyo:KK48:

Ya canım aslinda bende geç döllenme de olmuş olamaz çünkü tüp bebek benimki ne zaman dollendi ne zaman tutundu hepsi belli de böyle değişik ölçümler olabiliyor demekki bekleyip göreceğiz hangisine göre gittiğini
Aynen canım az kaldı zaten yakında merakımızı gidericez nasılsa :KK23:

Belki gece siz derin uyurken hareketleniyordur? Benim ki kahve ve portakaldan sonra coşuyor mesela. Tatlıya bunlar kadar tepki vermiyor
Uykum hafif cnm küçücük hareketinde bile uyanıyorum direk zaten ağrılardan tam uyumak ne mumkun :KK48: sabahları mesela ben uyanıyorum 6 7 gbi wcye gitmeye ihtiyacim oluyo kalkarsam anında uyaniyo başlıyo dürtmeye direnip kıpırdamazsam uyumaya devam ediyo çok enteresan hallerdeyim :işsiz:diyorum onca bebe doğdu elime herseyini takip ederdim kendime gelince zır cahil oldum:KK70:

X