2021 Nisan Anneleri

Yarin doktor kontrolum var 1 ayin uzerine
Ins guzel seyler soyler,benimde cok sertlesmem var ve asla yerinden kipirdamiyor hep ayni yerde ilk gunden beri belki bu defa az degistirmjstir pozisyonuda donme ihtimali artar Oglumda baya gec donmustu ama ama o yer degistiyordu.bu kadar tembellik olmaz.Boyu kilosu iyidir ins.Bakalim neler diyecek.

Araya çok zaman girince insan daha bi merak ediyor ben en son gittiğim de 1 kilo 200 gramdı geçen hafta gittim 3 kilo

Kafayı çıkarabilirsek kalanını anlamaycaz zaten pit diye gidicek

Kızlar hastane çantasına ne koydunuz? Bebişe 3 takım aldım çok mu? Zıbın var bir sürü alsam mı kullanılır mı? Ay ben bi panikledim ufaktan

Evet canım FL değeri (uyluk kemiği) 37 hafta 1 gün olarak çıkmış kilosu da 36 hafta 2 gün. Maşallah
Doğum için bu ölçüler baz alinmiyordur değil mi hafta hesaplamaları için. Yani benimki 34 haftada aslında 6 haftası var ama bu ölçümlere göre 3-4 hafta . Hangisine göre gider ki

Gerçi ben her an doğurabilirim onu saymiyorum da

Tebrübeli anneler cevaplasın bu sorunu canım inan benim hiç bir bilgim yok ama ölçümlerde yanılma payı da baya yüksek onu da dikkate almak lazım sanırım. Şehir hastanesindeki doktorum tombiş bir bebek şeker olabilir demişti mesela ama özeldeki doktorumun ölçümleri hep alt sınıra yakın hangisininki doğru bilemiyorum...

Benim doktorum ultrasona göre doğum zamanı değişir dedi. Ama kimi doktor da Son adet tarihini baz alıyo sanırım

Kızlar iyiki yazmışım doktora bugun sağlık ocagında da gecikmis kontrolum vardı stick ile idrar testleri oluyor onlardan yaptım sanırım protein pozitif onu da attım 12 civarı döndü doktorum tansiyonumu sordu gün içerisinde de sıkı takip ediyorum 130/90 görmüştüm maksimum dinlenme halinde. Dedim ki yine bakayım güncel söyleyeyim 155/110 ilk ölcümü sonraki 145/105 geldi mecbur söyledim sadece üstümü değiştirmiştim cok eforda sarfetmedim. Bunu görünce bi tedirgin oldu tekrar haberleselim 15 dk sonra dedi neyse ki düştü cok şükür. Eğer yüksek devam etse doğuma alacaktı. Acıkca da söyledi yakın kan sekeri ve tansiyon takip yap tansiyon düşmezse bebegi doğurtmamız gerekecek dedi. Neyse ki stabil şuan Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Yemin ediyorum şu saatte mide bulantisina uyandım ağlıcam deliriyorum çıldırıyorum.. gece boyu gündüzde öyle uyumadı ve aşırı derecede midemi tetikliyor.. Herşeyiyle midem de bu çocuk aşağı nezaman inecek nezamann donecek

Valla bizimki döndü de ne oldu ki ayaklar hep midem de bende senin gibiyim acımadan vuruyor da vuruyor zalııııımmmmm

Valla bizimki döndü de ne oldu ki ayaklar hep midem de bende senin gibiyim acımadan vuruyor da vuruyor zalııııımmmmm
Karnımın içleri yanıyor bide çocuk heryerde oynatımı ayakaltı mi desem ellerimi desem neresi neremde belli değil bugün kontrolüm var yemin ederim oturup ağlıcam kimse kınamasın çok ağır ya gece cildirdim

Merhaba güzel anneler. Benim kızım toparladı. Ben çok yorulmuşum 6 gün gece gündüz hastanede kaldım bir de stres tabii. Neyse geçti gitti çok şükür. Ama şunu anladım geçen hafta doğurmadım ya bu çocuk 40 haftayı doldurur
Dün kontrolüm vardı büyümemiştir diyordum iki haftada yarım kilo almış ben de 1 kilo tabii. Demek ki bu işler strese falan bakmıyor. Her gün ağladım ve koltukta uyudum yani yine de büyümüş. Bana bir rahatlık geldi artık kasılmaymış ağrıymış hiç umrumda değil
Dünki kontrol de doktorlar doğum konuşması yaptık. İlk defa böyle bir aa bitti valla doğacak dedim bir heyecan oldu. Benimkinin de kafası büyük ama bizde genetik. Bu bebek kızımdan daha iri biraz zorlayabilir dedi ama yapacak birşey yok oradan çıkması lazım değil mi

sizde de var mı hem biran önce doğsun istiyorum hem de aman yeri rahat ekmek elden su gölden büyüyor en güvenli yerde biraz daha kalsın diyorum

İnternette dönmesi için hareketler varmış baktınız mı

Artık çok az kalmış. Benim doktor bundan sonra premetüre sayılmaz rahatlayabiliriz kurtardı kendisini dedi. Ama tansiyon hem size hem bebeğe zararlı tabii. Yakın yakın takip edin

Iyi haberlerle gel canım benim. Gece ben de sabahı sabah ettim kustum sonunda dayanamayıp, sonra da benzin burnum boğazımın acısından uyku haram oldu. O da zip zip oynadı durdu. Allah dayanma gücü versin hepimize son haftalar iyice zorlar oldu.
Ohhh çok şükür sevindim canım iyi olmasına yavrunun. Minikte güzel büyümüş aferin annesi ablasıyla ilgilenirken uslu olmuş büyümüş maşallah.

Valla kuzum benm doktor doğum tarihini düzenledi usgye göre beklemez dedi çünkü normalde 18 nisandı döllenme tarihine göre 7ine kadr durur anca falan dedi bazı doktorlarda adet tarihine göre diyo karışık işler yani bnde anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…