• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bexero yu yaptıran var mı bazı yerlerde çok ateş yaptı diye okudum da🙄
Biz a ve b yi aynı anda yaptırdığımız için ateş yaptı büyük ihtimalle. 38 dereceyi gördük. Zaten yapmadan önce doktor fitil koydu o gün bi sıkıntı olmadı.Ertesi sabah ateşi yükseldi ben de fitil koydum 2 saat içinde düştü. Diğer ay da ikinci dozları var

@uyumuyor canım laktaz damlası olumlu etki yaptı mı? Ben de şüpheleniyorum laktoz intoleransından, perşembe günü çocuk gastroenteroloji bölümünden randevu aldım. Bir sıkıntısı olduğu çok belli. Bağırsakları çok hızlı çalışıyor, elimle bile hissediyorum çalıştığını sürekli. büyük ihtimalle o da ağrı yapıyor 😕
ben 2 aydır diyet yapıyorum, büyük ölçüde emmesi ve iştahı düzeldi. septemberrose bu arada ben.

kakasında mukus var mı?

ben 2 aydır diyet yapıyorum, büyük ölçüde emmesi ve iştahı düzeldi. septemberrose bu arada ben.

kakasında mukus var mı?
Evet bir kaç kez mukus oldu ama karın ağrısı olduğu çok belli oluyor emerken söyleniyor ve karnını hep kasıyor, bu yüzden de çok emmeden bırakıyor zaten. Doktor tam teşhis koyamadı bi alerji ilacı verdi onu kullanıyoruz ama ben kökten çözülsün istiyorum diyet yaparak. Sizin ne zaman ortaya çıktı bu durum ? Bizde rota aşısından sonra oldu hepsi.

Ne tükettiniz peki sütün kalitesi için ben de yapayim diyorum. Ama yapamiyorum. Zaten özenli beslenmiyorum.
solgarın brewers yeast+b12, solgar kalsiyum, pregnacare breast-feeding kullanıyorum.
bide neocate hipoalerjenik mama kullanıyoruz kızıma günde 300 cc.
Evet bir kaç kez mukus oldu ama karın ağrısı olduğu çok belli oluyor emerken söyleniyor ve karnını hep kasıyor, bu yüzden de çok emmeden bırakıyor zaten. Doktor tam teşhis koyamadı bi alerji ilacı verdi onu kullanıyoruz ama ben kökten çözülsün istiyorum diyet yaparak. Sizin ne zaman ortaya çıktı bu durum ? Bizde rota aşısından sonra oldu hepsi.
o zaman bi alerji uzmanı doktorla görüşmeni tavsiye ederim.
bizim doktor da kaka tahlilinde mukus ve gizli kan çıkmış olmasına rağmen "kesinlikle alerjisi yok" dedi ama ben ikna olmadım, çünkü belirtiler çok açıktı. kilo alımı da çok düşüktü vs. o yüzden alerji uzmanıyla görüştüm ve diyete başladım hemen.

ben 2.aydan itibaren belirtiler görmeye başlamıştım aslında ama doktorumuza güvendim, hata etmişim.

Oğlumun alerjisi çıkyı kızlar doktors kaka örneğini gösterdik. Süt ve süt ürünleri içinde peyniraltı suyu bulunan paketli gıda çikolata falan yasakladı 10 gün.
Selam 🌸 benim kızımda da 4 gündür kaka da küçük tırnak kadar kan çıkıyor. Nasıl kondu size teşhis doktora götürmedim. Süt ürünleri kestim yemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Başka bilen varmı güzel anneler başka bişey olmasından korkuyorum

Canım bize doktor kakada kan varsa alerji
Selam 🌸 benim kızımda da 4 gündür kaka da küçük tırnak kadar kan çıkıyor. Nasıl kondu size teşhis doktora götürmedim. Süt ürünleri kestim yemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Başka bilen varmı güzel anneler başka bişey olmasından korkuyorum
olabilir dedi ve süt ve süt ürünlerini kes dedi. Kestim iki üç gün sonra kakada kan geçti. Egzaması vardı öncesinde buna bağlı mı bilmiyorum söndü biraz. Şimdi popoda pişik var. İshali de vardı o geçti biraz. Pişik geldi ama. Bununla bağlantılı mı bilmiyorum çünkü alerjide olurmuş. On gün sorna gel dedi ben biraz daha geç gidicem ama tamamen kesicem paketli gıda yedim çünkü. Bide öyle denicem öyle gidicem. Gidince hala alerjik derse artık alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum

Alerjik bebek zor, ek gıda döneminde cocuğa zararlı olmamak adına bir an önce alerji doktoruna gitmek en mantıklısı diye düşünüyorum. Belkide süt ve süt ürünlerine alerjisi yoktur? Çünkü paketli gıda yedim bi kaç kez kakads kan çıkmadı. Bi kerede mecburen kremalı mantar yedim . Şimdi tamamen kesicem bakalım ne olacak.

Merhaba kızlar öykünün bezinde iki gündür yeşil renkli kaka oluyor pütürlü .sadece anne sütü alıyor ilk kez yeşil gördüm rengini .normal mi acaba ?

bibalprensesi bibalprensesi Aktarmali yolculuklarimiz bitti, bir suredir Ankara'dayiz. Tahminimden daha kolay oldu ucuslar. Hatta bebek arabasini sevmiyor demistim oncesinde. Havalimanlarinda ve degisik ortamlarda cevreyi izlemekten arabasina da alisti iyi oldu. Sadece ilk ucusta biraz agladi, kusacak gibi oldu kusmadi rengi degisti hosuma gitmedi. Kabin gorevlilerine haber verdik ustunu soyduk onlem amacli. Havalandirma derecesini dusurduk. Iniste rengi yerine geldi. Anlik bizi korkuttu ama bazen kucuk bebeklerde oluyormus. Baska bir suru bebek vardi ayni ucusta, hepimizi yakin oturtmuslar. Genelde onlar da sakindi.
Simdi annemin yanina geldik rahat ettik derken bebegimin bir haftadir cigliklari basladi. Artik sessiz harfleri az cikartmaya basladi. Surekli ciglik. Beni kucagina al ciglik, sevinince ciglik. Artik bir doktora sormayi dusunuyorum ama kime soracagimi da bilmiyorum.

Back