2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar otutturmaya başladınız mı sürekli oturmak istiyor kucağımda otutturuyorum bide ayakta durmak istiyor savaşıyoruz evde ek gıda için oturabiliyor olması gerekiyomuş galiba bnde başlamak istiyorum ek gıdaya

Bizimki oturmayı hiç sevmiyor sürekli ayağıyla basıp durmak istiyor

Daha erken değilmi 4 aylik olmadi ben korkuyorum başlamak istesemde

anne yanı beşiği kullananlar 6 aydan sonra bebeğinizi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz?
Bizim oğlan beşikte çok tepinip uyandırıyor kendini bizim yatağın yanına tahtadan yatak yaptı eşim üstüne yatak aldık bizim yatağa birleştirdik öyle yatıyoruz genelde. Bazen sabaha karşı uyanırsa sallamak için beşiğe alıyorum beşikte yatağın ayak yanında. Yaşına kadar bu şekilde gideriz diye düşünüyorum sonrasına bakacağız artık

Ben oturtuyorum 2 aydan beri yatmayı hiç sevmiyor. Zaten yatırsan kendini kaldırıp oturmak istiyor devamlı

Evet odasına aldım ama oraya yatırırım mıyım bilmiyorum. Belli bi aydan sonra gece beslenmeye kalkmayabiliyormuş bazı bebekler. Eğer öyle olursa odasına yatırabilirim

Benimkinde üfürüm yok hamileyken kalbinde parlama vardı. Doktor bi göstersen iyi olur dedi bende götürcem. Medicana da olduğunu bilmiyordum oraya götürürüm o zaman.
Her hastane de yok 700küsür Acıbadem se Bi doktor var sgk lı olarak çalışmıyor... Medicana da var 500 TL savırım başkent üniv de 3 doktor var ama telefonlarına ulaşamadım yüzüncü yılda var 600 TL muayenesi çocuk kardiyoloji çok yok kprufa vardı pandemi den dolayı gitmiş yerine gelmemiş güven i aramadım sgk geçmiyor diye

Kızlar benim oğlan ne güzel ağu diyordu bir sürü şey diyordu şu 1 haftadır cigirmayi öğrendi devamlı çığırıyor agu falan hak getire daha demiyor anca çiğırıyor. Sizlerde de öyle mi. Konusma tonları bile çığlık. Kısa çığlık mayışma çığlığı sevinme çığlığı ağlama çığlığı bu düzende benim oğlan şuan

Memedeyken konusuyo bizimki de garip sesler cikarmaya basladi bu hafta karni doyunca sesler cikariyo meme agzindayken. Eskiden emzik olarak kullanirdi beni simdi dis kasiyici olarak kullaniyor. Ciglik atiyorsa uykusu da gelmis olabilir bizim oyle cigliktan anliyorum uykusu geldigini

Ben sigorta yaptırdım muayene ücreti ödemem eko falan isterse onun ücretini veririm.

Benimki memede bayagidir konuşuyordu ama şimdi iletişim yolu çığlık tek uykusu geldiğinde değil uykudan uyanınca bile, biz onunla sohbet 3derken falan çığlık ile eslik ediyor

Benimki memede bayagidir konuşuyordu ama şimdi iletişim yolu çığlık tek uykusu geldiğinde değil uykudan uyanınca bile, biz onunla sohbet 3derken falan çığlık ile eslik ediyor

Memede bizimki de konusuyodu ama biraz farklilasti, mesela memeyi gec verince soylenerek emiyordu eskiden o sekilde konusuyordu. Simdi tukurur gibi bir seyler yapip garip sesler cikarmaya basladi bizde o kadar ciglik yok tek biraktiysam ve uykusu geldiyse ciglik var

Bizde çığlık fena bu hafta. En sevdigim huyu kendine ninni soylemesi

Kizlar bu aralar bnm oglan huysuz surekli agliyor huysuzlaniyor surekli huzursuz sizdede mi oyle acaba bir yeri mi agriyor diye stres yapiyorum bende sizde durumlar nasil?

Başkent üni 300-400 arası idi. Prof.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…