2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sevindim düzelmesine Biogaia probiyotik olarak iyi bizim bitince tekrar alıyoruz bi bu iyi geldi. Kakasınıda düzenliyor.

Bugün sabahtan beri yarim yarim saat toplamda 1 saat uyudu demin banyosunu yaptırdım 3mzirdim emerken uyudu odaya göturdüm uyandı ve hala uyanık

Bizde intolerans olabilir o zaman emerken karnında gürül gürül sesler geliyor. reflüde var yüzünü ekşitiyor doktor ilaca gerek yok dedi. Alerji damlasında verdi doktor alacağizda emin olamiyorum. Ya durduk yere kullanırsak diye. Bizim uykular düzeldi. Akıntı geçti hırıltı devam.

Bugün sabahtan beri yarim yarim saat toplamda 1 saat uyudu demin banyosunu yaptırdım 3mzirdim emerken uyudu odaya göturdüm uyandı ve hala uyanık
Ben diğer kızımda sürekli gastroya gidiyordum kakada kan yoksa hiç bir şeye gerek yok dedi. Sürekli mukus vardi. Her şeye aynen devam ettik.

Bizimde köpük köpük yapiyor ya arada gazlı olunca tehlikelimiymiş. Bir de sıvı günde iki kere yapiyor içinde beyaz parçalar oluyordu genelde şimdi yok.

Hırıltıya reflü sebep oluyormuş. Reflü tamamen geçmeden hırıltı da geçmez dedi doktor. Bizim gece uykusunda da bazen ağzına geliyor yutkunurken tıkanıp öksürüyor. Reflünün uzun sürmesi de yemek borusunda tahrişe sebep olduğu için bebek beslenmede zorluk çıkarabilirmiş. Bi de sürekli olması tahrişi artırabilirmiş. Ben reflü yatagının altına bir de yastık koyuyorum ona rağmen böyle. Hıçkırık da yapıyor sürekli. Alerji damlasını bir hafta kullanıp takip et olumlu gelişme varsa işe yarıyordur. Değişiklik yoksa bırakırsın zaten.

Sizin azalttımı hırıltınızı biz bi de sık veriyoruz aralıklı vermiyoruz az emdi az içti diye uyuyunca o da rahatsız ediyor sanırım ama alişti zaten öyle uyaniyor verince uykuda devam ediyor.
Reflü yaparmı dedim yok dedi o gün akşamına kustu. Kusunca kilo alimi yavaş olunca veriyomus ilac. 1 haftada 200 gr almiş neredeyse gerek yok dedi. Bi de göğüse gidelim bakalım tomografi felan gerek görülürse çekilir dedi çektirmem ya onu.
Reflü yastiğinida kaldiralim demiştik güya rahat yatsın diye kullanıcaz oyleyse. Şimdi aldık damlayi deneyelim teşekkür ederim

Sadece mukus tek başına teşhis koymaya yeterli değilmiş. Kanlı mukuslu kaka varsa alerji belirtisiymiş

O bizde çok gazı olduğu dönemler vardı işte. Memeye geliyor ama ememiyor kıvranıyor gibi. Saçlarını yoluyordu hatta sinirden.
Canim ayni durum bnm bebektede oluyor once daha cok olurdu simdi arada oluyor ozellikle çişini az yaptigi gunler meme ememiyor az cekip birakiyor sinrada ememiyorum diye sinirlenio

Bizimde köpük köpük yapiyor ya arada gazlı olunca tehlikelimiymiş. Bir de sıvı günde iki kere yapiyor içinde beyaz parçalar oluyordu genelde şimdi yok.
Tehlikeli mi bilmiyorum da kızım çok huzursuz, uykuları çok kötü. Sürekli gaz çıkartıyor bir de.

Bizde de üfürüm var Dr 6aylık olunca kardiyologa götürün dedi bekliyoruz düzelir inşallah

anne yanı beşiği kullananlar 6 aydan sonra bebeğinizi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz?

Ben de oldum cnm 2 kez pcr verdim baktim olmuyor. Aşi oldum.

Sevindim düzelmesine Biogaia probiyotik olarak iyi bizim bitince tekrar alıyoruz bi bu iyi geldi. Kakasınıda düzenliyor.
Bizde de öyle 4 ay kullandık bıraktım şimdi günde 1 kere kaka yapıyordu gaz sancısı yaşamadık hiç bir kere üşütmüştü o hariç gazı oluyor ama hooorrrt diye çıkarıyor. İnşallah düzeni bozulmaz doktor artık gerek yok dedi bağırsakları güçleniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…