2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben kendimde çok dikkat etmem açıkcası ama kızımda çok dikkat ettim dediğin gibi. Sadece doktor öyle söyleyince eşim devit kullanalım o zaman abartma sende dedi ben de tamam dedim ne diyim ama demir damlasını filan temiz içerikli aldım.

Kızlar bebeği akşam saatlerinde banyo yaptirirsak hastalanır mi. Açıkçası gece iyi uyuması için akşam saatlerinde yapmak istiyorum ama yine de korkuyorum hasta olur mu acaba diye? Siz ne zaman yaptiriyosunuz
Bende de annelerden kalma o inanış var ama akşam uykusuna yatırmadan yıkayan hatta her akşam yıkayan çok var ve bişey olmuyor. Hele şuan havalar da güzel. Tabi o akşam yıkayanlar genelde erken de yatırıyor. Yani 6-7 gibi yıkayıp en geç 8 de yaptırıyorlar genelde. Bizimkilerde henüz gece uykusu gündüz uykusu yok ama gece ayrımı oluşma sürecine faydası olabilir

Kızlar bugün işitme testinde iki kulak da kaldı.
Bizim gibi geçemeyen var mı
Haftaya tekrar gidicez
Biziö daha doğum olduğu an gelip oda da yapmışlar ben ameliyathanedeyken. Hemşire eşie testi geçemeyebilir sakın telaş yapmayın sonra tekrar yapılır, testi ilk seferde geçemeyen çok oluyor demiş. Muhtemelen sizin de öyledir

Selam kizlar bugun sabah hastaneye gittim 5 cm aciklik olmus meger gece boyunca. Sagsalim bebegimi oglen kucagima aldim. Normal dogumla dunyaya geldi kizcem. Allah dogum yapmayanlarada hayırlı dogumlar nasip etsinn hepiniz dualarimdasiniz
Gözün aydın Allah sağlıklı analı babalı uzun omurler versin bebisine

Benimde sancım hala can yakan adet ağrısı gibi gelmeye devam ediyor bütün gün artarak devam etti şiddetlenip dayanamayacak duruma gelene kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum yarın annemler memleketimden geliyor onlarda geldikten sonra içim daha rahat edecek kızım için gözüm arkada kalmayacak oda anneannesi geleceği için çok mutlu 4 aydır görüşemiyoruz bugün koca tepsi cup kek yaptık birlikte anneannemler gelecek yeriz dedi

Ayyy kader arkadaşım benim de 20 aylık kızım var hatırlarsan. Ben öğlen ikisini aynı saatte uyutmaya çalışıyorum ve mümkünse onlar uyuyunca bi yarım saat bile olsa yatıp uyuyorum. İşler onlar uyanıkken de bi şekilde oluyor nasılsa eğer öğlen o yarım saatlik uykuyu yapamazsam akşam üstü resmen enerjim bitiyor, ruhum bedenimden çekiliyor gibi bi his oluyor, tansiyonum düşüyor

Eskiden bende dikkat etmezdim ama kızımdan sonra başladı herşeyin içeriğini okuma alışkanlığı bizde eşim karisamiyor çünkü benimle baş edemiyor bu konularda hatta onun şampuanıni bile değiştirdim baştan bana bari karışma diyordu şimdi şampuanı az kaldığında azaldi sipariş versene diyor

Ben de ilk hamileliğimde diş macunu şampuan vs değiştirdim dediğin gibi erkekler başta çok gereksiz buluyor ama sonra da alışıyor

Ben medela kullaniyorum cok memnunum cnm

Bize de testten üç gün önce yıkayın dedi, teste yakın yıkayınca da geçemeyebiliyormuş.

İlk bebekte hemen geçmişti, bu böyle olunca canım sıkıldı, inşallah haftaya geçer
Evet ama benim demek istediğim şey banyo yaptırmış olmak. Biz ilk gittiğimizde göbek bağı düşmediği için banyo yaptırmamıştım. Sadece cildini silmiştim sonuçta. Kulaklarında kalıntılar vardı sanırım

Banyo yaptırmış mıydınız teste gitmedenn önce

Biz iki kere yaptırdık toplamda. Korkudan yaptırmak istemiyorum banyo, hasta olur diye öğlen ya da öğleden sonra gibi yaptırıyorum, banyo bana soğuk gibi geldiği için kuvetini salona getirip yıkadik.
Bana çocuğu olaň bi arkadaşım kumtel ısıtıcı önermişti. Şu fanlı olan varya 80 tl gibi bişey. Çok kısa sürede odayı ısıtıyormuş. Bıcı bıcıda rahat edersiniz. İsterseniz alın.

Selam kizlar bugun sabah hastaneye gittim 5 cm aciklik olmus meger gece boyunca. Sagsalim bebegimi oglen kucagima aldim. Normal dogumla dunyaya geldi kizcem. Allah dogum yapmayanlarada hayırlı dogumlar nasip etsinn hepiniz dualarimdasiniz
Yaaa gözün aydın maşallah. Rabbim güzel ömürr versin

G Gareysar canım bizde iyiyiz çok şükür dün hepatit asimizi olduk.. tek sorun galiba sütün yetmiyor memeden ayrılmıyor bebeğim . Takviye verince uyuyor beslenmeme de dikkat ediyorum ama galiba yetemiyorum

Sanırım lazım öyle bişey insan korkudan yikayamiyor ya resmen.

G Gareysar canım bizde iyiyiz çok şükür dün hepatit asimizi olduk.. tek sorun galiba sütün yetmiyor memeden ayrılmıyor bebeğim . Takviye verince uyuyor beslenmeme de dikkat ediyorum ama galiba yetemiyorum
Öyle deme bebek iyiyse mamada verilir ama ince sen kendine güven sütun yeter.emdikce artar. Yetmezse mama vermende sakınca yok ki bende yetmediginde mama veriyorum

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Aynen öyle düşünmeye başladım yetmiyor sütüm günde 3 yâda 4 defa mama veriyorum 40 ve 60 arası günde 200 civarı.tansiyon ve uykusuzluk etkiliyor sanırım Yok sütüm yanı.

Arkadaşlar kanamalarınız devam ediyor mu? Benim 2 hafta oldu hala devam ediyo ve öyle çok az da değil arayıp doktora söylemeli miyim emin olamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…