2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim 36. Haftada başladı kasilmalarim ara ara oluyordu hep hatta 37. Haftayı doldursun diye bir kaç gün progestan kullandım ama öyle can yakmiyordu geçen gece yaşadığım nefes kesici ağrılar kasiklarimda başladı dakika tuttuk 8 dakikada bir geliyordu doğum başladı diye çok sevinmistim 2,3 saat düzenli devam etti sonra birden kesildi o gün bütün gün kasılma yaşamistim zaten sabahki nst'dede 100'lerde sancı çıkmıştı kızımda 39+2'de direk 5 dakikada bir bel ağrısıyla başlamıştı doğum hiç yalancı sancı yaşamamıştım son güne kadar çok aktiftim artık doğsun diye kaygım olmamıştı bu sefer bir haftadır eziyet gelmeye başladı hamilelik kızımı çok ihmal ediyorum çünkü sürekli hasta gibiyim babası babaannesi ilgileniyor genelde büyük oluncada çok güzel duygu sömürüsü yapiyor çok üzülüyorum
Bende gece sık sık bacak ağrılarıyla uyanıyorum dün gece kalkıp bandajla sardım varis çorabı görevi görsün diye yoksa kramp girdimi kesip atasim geliyor bacaklarımi kramp giren yerler morariyor birde varisler baya ilerledi dogurunca geçecek gibi durmuyor tedavi boyutuna geldi malesef
Hajahaj bitmiyor di mi :) ama hamileliktencok yordu gercekten simdi birde yeşil bir vajinal akinti basladi icim iyice sıkıldı doktorda hastanede değil ulaşamadım of yani :)
Benimde 4,5 gündür yeşile yakın koyu sarı yoğun akıntım oluyor ama kasintim yada yanmam yok öyle olunca mantar yada enfeksiyon oluyor yeni evlendigim zamanlar ikisinide yaşadım oradan biliyorum kizimda da yaşamıştım aynı akintilari dogmazsa pazartesi günü randevum var doktoruma o zaman soracağım yinede, 36 haftadan beri kramplarim olduğu için zaten her gittiğimde ultrasondan önce muayene ediyor

Son düzenleme:
10. Günden itibaren genelde başlıyor gaz sancıları kizim tam 10 günlükken başlamıştı hatta 10. Gün d vitamini takviyesine başlayınca ondan bilmistim ağlamalarıni ilk çocuk olunca tecrubesizlikten , 50.gun bitmişti kızımda sancı gelince etini koparmış gibi ağlardı her gece aynı saatlerde 3 saate yakın susmadan ağlardı uyuma ama ne olursun ağlama diye yalvarırdim küçücük bebeğe samp simplac damla nurse harvers şurup hic biri işe yaramadı geçeceği zaman bıçak gibi kesiliyor gaz sancıları yediğim hiç birşeyin tadını alamiyordum çünkü herşeye kimyonu boca ediyordum sabaha kadar havlu utuleyip karnına koyardım ayaklarına saç kurutma makinasıyla ılık hava tutardım bebekler süpürge veya saç kurutma makinasının sesinde biraz rahatliyorlar ses bombası tarzında küçük bı hoparlör alıp süpürge sesi yüklemistik o baya işimizi görmüştü sizde deneyebilirsiniz fikir olsun

Elbette enerjin varsa anne sütü ver ,ben yetişemiyorum asla mama takviyesi vermezsem.çnkü oğlum doymuyor asla 7/24 meme emmek istiyor çıkarınca ağlıyor.sadece mama yerse üstüne uyuyor yatağında.kızımda tam bana düşkün olduğu dönemde ama aşırı şekilde.huysuzluk yapıyor mecbur kalıyorum vermeye , ama vicdan yapmıyorum ikisinede yetebilmem için böyle olması gerek.herkesin enerjisi farklı kimisi 3-4çocuga bile yetebilir kimisine tek çocuk zor gelir.sağlıkla büyüsünlerde

kızlar kontrolde kızımın poposunun üstünde sakral gamze gördü çocuk dr. genelde zararsizmis ama kalça ultrasonuba geldiğinde ona da baktirin dedi. çok üzüldüm
Merhabalar, benim kizimda da var. Endiselenicek bir durum degil dedi inceleyen doktorlar. Sadece temiz tutmamiz gerekiyormus. Esimde de var, genetik oldugunu dusunuyorum.

Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım spinal anestezi ile 2970 gr 48 cm doğdu şükür ikimizde ıyiyiz darısı henüz dogmamis olanlara
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Senin gününe daha vardı galiba, bir sorun mu oldu
Yazdıysan kaçırmış olabilirim

Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım spinal anestezi ile 2970 gr 48 cm doğdu şükür ikimizde ıyiyiz darısı henüz dogmamis olanlara
Gözünaydın canım Allah analı babali ikiz ablali sağlıklı uzun ömürler versin İnşallah Doğumun nasıl geçti memnun kaldım mı hastane ve doktordan kurtuldun sıra beklemekten

Son düzenleme:
Günaydın dogum yapmayi bekleyen annisler 40. Haftaya girmis bulunmaktayim bende bugun dogurmak umidiyle diyelim mi
Günaydın hadi İnşallah diyelim eşimin işyeri tam kapanmada kapanmıştı yarın iş başı yapacak ve sadece patronla birlikte üç kişi çalışıyorlar kasa ve idari bölümde durur durur işe başlayınca gelir bu oğlan diyor patronuda arayıp soruyor ne oldu doğdumu diye malum babalık izni vermesi gerekiyor eşime ve bu sefer işlere yetişmeleri zorlaşacak annem arıyor kapanma bitsin öyle doğsun şehir dışından gelemeyecekler yoksa herkesin derdi farklı

Gözünaydın canım Allah analı babali ikiz ablali sağlıklı uzun ömürler versin İnşallah Doğumun nasıl geçti memnun kaldım mı hastane ve doktordan kurtuldun sıra beklemekten
Aminn cnm teşekkür ederim kurtuldum valla son kontrollerden sonra bay bay doruk bay bay Sühendan hanım :) ama ince eleyip sık dokudugu için baya uzun sürdü ameliyatim panigim tuttu uzun sürünce sakinleştirici verdi uyuttular beni dün gunduz 3 te girdim 5 te çıktım ameliyattan simdilik sikintim yok şükür toparlanmaya çalışıyorum inş bugün sıkıntı olmazsa cikarim ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…