Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız bayağı bir giremedim 100 sayfadan fazla geride vardı okuyamadım maalesef 🤦🏻‍♀️ umarım hepiniz iyisinizdir biz yine salgına yakalandık kızıma yüksek enfeksiyondan 3 gün hastane de yatış verildi ve sonra hastalık hepimizi gezdi neyseki şuan iyiyiz şükür detaylı ultrasonumuzu olduk bu arada onda da çok şükür güzel sonuçlar aldık 🙏🏻🌸

Şuan 22 haftalığız biz de şeker yüklemesi yaptıran var mı buarada aranızda kaçıncı haftalarda yaptırdınız. Tavsiye edeceğiniz bir şey var mıdır?
Merhaba çok geçmiş olsun dikkat edin çok kötü bir salgın maalesef
Ben 24+3 um şeker yüklemesi daha yapmadım cuma günü randevumda var ikiz gebelik benim bu arada bel ağrım çok var hep sol tarafıma yatıyorum diye mi bilmiyorum ama belim ve kasigimin sol taraf ağrıyor erken doğumdan korkuyorum inşallah öyle değildir normal agrilardir diye umuyorum 🤲🤲🤲

Günaydın kızlar nasılsınız bayağı bir giremedim 100 sayfadan fazla geride vardı okuyamadım maalesef 🤦🏻‍♀️ umarım hepiniz iyisinizdir biz yine salgına yakalandık kızıma yüksek enfeksiyondan 3 gün hastane de yatış verildi ve sonra hastalık hepimizi gezdi neyseki şuan iyiyiz şükür detaylı ultrasonumuzu olduk bu arada onda da çok şükür güzel sonuçlar aldık 🙏🏻🌸

Şuan 22 haftalığız biz de şeker yüklemesi yaptıran var mı buarada aranızda kaçıncı haftalarda yaptırdınız. Tavsiye edeceğiniz bir şey var mıdır?
Çok geçmiş olsun kış geldi okullar açıldı salgınlar başladı Allah korusun dikkat etmek lazım. Şeker yüklemesi önümüzdeki perşembe yaptıracağım ben 25+2 olacak o gün. Doktorumun ofisinde yaptıracağım bin lira gibi bir ücret verdi. Sen nerede ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun

Geçmiş olsun canımm :KK43: doktorum 1 ay sonra gel, tokluğa bakarız dedi

Merhaba çok geçmiş olsun dikkat edin çok kötü bir salgın maalesef
Ben 24+3 um şeker yüklemesi daha yapmadım cuma günü randevumda var ikiz gebelik benim bu arada bel ağrım çok var hep sol tarafıma yatıyorum diye mi bilmiyorum ama belim ve kasigimin sol taraf ağrıyor erken doğumdan korkuyorum inşallah öyle değildir normal agrilardir diye umuyorum 🤲🤲🤲
Çok teşekkür ediyorum umarım bu kış bir daha yaşamayız gerçekten tüm modunu düşürüyor insanın kimse yaşamasın inşallah bu şekilde şiddetlisini yaşamamıştık daha önce 🤦🏻‍♀️🙏🏻 Ağrıların normaldir canım bebekler büyüdükçe baskı yapar sende iki tane varmış endişelenme erken gebelik durumu olsa doktorunda görür uyarır 🙏🏻 benimde kasıklarımda yoğun bir ağrı oluyor 🌸

Çok geçmiş olsun kış geldi okullar açıldı salgınlar başladı Allah korusun dikkat etmek lazım. Şeker yüklemesi önümüzdeki perşembe yaptıracağım ben 25+2 olacak o gün. Doktorumun ofisinde yaptıracağım bin lira gibi bir ücret verdi. Sen nerede ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
Sağol canım evet maalesef okuldan geliyor yarın bebek olunca ne yapacağız hiç bilmiyorum sürekli alerjik bünyeli olduğu için hasta olup geliyor 🤦🏻‍♀️
Ben daha olmadım en son kendi doktoruma 3 hafta önce gitmiştim detaylıya girince bana gelmene gerek yok bir ay sonra gelirsin demişti 22. Haftadayız 26. Hafta da gitmiş olacağız hiç fiyatta almadım devlette nasıl işliyor süreç daha mı uygun olur bilemedim ama senin ücretin de bana makul geldi canım sağolasın bir sorayım doktoruma madem 🙏🏻🌸

Geçmiş olsun canımm :KK43: doktorum 1 ay sonra gel, tokluğa bakarız dedi
Sağol canım bir ay sonra kaç haftalık olmuş olacaksın

Bugün kontrole gittim kızlar 540 gram olmuşuz🥹 normalde 22+4 tük 22+5 çıktık. Kan uyuşmazlığı testi yaptı. Negatif çıktı. 1 ay sonra geldi dedi şeker yüklemesine bakarız. İdrar kan tahlillerime baktı bir sorun yok dedi çok şükür. 🙏🙏

Eklentiler

• IMG_2699.jpeg
    IMG_2699.jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 9
Çok teşekkür ediyorum umarım bu kış bir daha yaşamayız gerçekten tüm modunu düşürüyor insanın kimse yaşamasın inşallah bu şekilde şiddetlisini yaşamamıştık daha önce 🤦🏻‍♀️🙏🏻 Ağrıların normaldir canım bebekler büyüdükçe baskı yapar sende iki tane varmış endişelenme erken gebelik durumu olsa doktorunda görür uyarır 🙏🏻 benimde kasıklarımda yoğun bir ağrı oluyor 🌸

Sağol canım evet maalesef okuldan geliyor yarın bebek olunca ne yapacağız hiç bilmiyorum sürekli alerjik bünyeli olduğu için hasta olup geliyor 🤦🏻‍♀️
Ben daha olmadım en son kendi doktoruma 3 hafta önce gitmiştim detaylıya girince bana gelmene gerek yok bir ay sonra gelirsin demişti 22. Haftadayız 26. Hafta da gitmiş olacağız hiç fiyatta almadım devlette nasıl işliyor süreç daha mı uygun olur bilemedim ama senin ücretin de bana makul geldi canım sağolasın bir sorayım doktoruma madem 🙏🏻🌸

Sağol canım bir ay sonra kaç haftalık olmuş olacaksın
26+4 gibi bişi olcam canım

Kızlar çanta alan var mı anne bebek çantası. Varsa ne aldınız atar mısınız djndjdjdj
Ben ilk kızımda normal sırt çantası kullanmıştım çok rahat etmiştim şimdi de kızımın alıp kullanmadığı sırt çantası var onu kullanacağım ,benim için çok gözlü ve yıkanması önemli ben huyluyum çünkü yıkarım çantayı sürekli 😂

Detaylı ultrason randevusunu 21+0 a mı alsam daha iyi 22+0 a mı alsam daha iyi 🙂
Randevu alırken söylediysen onlar ayarlıyor zaten ,20-23 hafta arası diyorlar zaten ,ben 21+4 de gittim herşeyi incelendi ,ay hala etkisinden çıkamadım,tam bir bebek gibiydi herşeyini gördük parmaklar falan ay çok güzeldi o an 1 saatten fazla sürdü,

Randevu alırken söylediysen onlar ayarlıyor zaten ,20-23 hafta arası diyorlar zaten ,ben 21+4 de gittim herşeyi incelendi ,ay hala etkisinden çıkamadım,tam bir bebek gibiydi herşeyini gördük parmaklar falan ay çok güzeldi o an 1 saatten fazla sürdü,
Doktorum 7 Aralık - 4 Ocak arası al dedi bende tam karar veremedim tam ortadaki zamana almak en iyisi galiba 🙂

Çok geçmiş olsun kuzum

Arkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Benim düşüktü ondan kullanıyorum. Zaten değerlerin iyise neden boşu boşuna takviye alasın ki kuzum😊 arada tahlil yaptırmakta fayda var ama bence. Çabuk düşüyor değerler

24 hafta bitti bugün 630 gram olmuşuz 🧿💕🌸🙏 uygulamaya göre üzüm salkımı kadar. Bi kaç gündür hareketleri azaldı korktum ama doktor muayene etti sorun yok çok şükür. Dün baya 2-3 saat hissedemeyince gözyaşlarım aktı durdu. Arkadaşlarım da diyor ki boşu boşuna bu kadar etme kendine. Diyorum siz hamileyken hiç endişelenmedini mi hiç korkmadınız mı? Endişelendik ama böyle ağlamadık diyorlar. Herkesin tepkisini dışa vurun şekli farklı yani panik yaptım ağladım dimi destekleyin beni 😂😂😂

Enfeksiyon yok keton çıktı idrarda 😂 Doktorum susuz kalmışsın dedi, 2lt su içiyorum günde 🥲 Suyu arttırırsam nasıl yemek yicem bilmiyorum 😭
Demek keton susuzluktan oluyor ben de bu ara ne kadar su içersem içeyim idrarımın rengi koyu bi de bulanık. Daha çok su içeyim madem

Demek keton susuzluktan oluyor ben de bu ara ne kadar su içersem içeyim idrarımın rengi koyu bi de bulanık. Daha çok su içeyim madem
Susuzluktan ve az karbonhidrat tüketmektenmiş sanırım, az da beslenmiyorum ama çocuk hamur istiyo heralde 😂😂 Sen yine de ni idrar testi ver belki başka bişey vardır benim rengi, berraklığı falan normaldi çünkü

Son düzenleme:
Susuzluktan ve az karbonhidrat tüketmektenmiş sanırım, az da besleniyorum ama çocuk hamur istiyo heralde 😂😂 Sen yine de ni idrar testi ver belki başka bişey vardır benim rengi, berraklığı falan normaldi çünkü
Verdim verdim ama bulanık valla hamile kaldığımdan beri bi sonraki kontrolümde de onu sorarım

X