2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar kontrolde kızımın poposunun üstünde sakral gamze gördü çocuk dr. genelde zararsizmis ama kalça ultrasonuba geldiğinde ona da baktirin dedi. çok üzüldüm
AA simdi int ne olduğuna baktım bende bebeğimin altını temizlerken fark etmiştim demiştim bu ne diye benim bebeğimde de var doktor hiç bakmamis demek oraya dedi 1. Ay da getirin kalça kemiği ultrasyonu için acaba sorun oluyor mu o gamze nedendir

Mrb arkadaslar..sabah kalktim belimde adet sancisi gibi agri vardi..wc ye gittim koyu kahve kan gibi bir akinti geldi..bunun sebebini bilen var mi acaba neden olur?bugun aksam zaten yatisim yapilacak dogum icin ama endiselendim
Merhaba canım muhtemelen nişan gelmesi denilen olayı yaşıyor olabilirsin benim doktorum mukus gibi kanli bi akintidir dedi bunun gelmesi dogumun habercisiyimis herkeste gelir mi bilmiyorum seninki de ona benziyo aksatmadan bi doktoruna sor derim aksam yatisin yapilicakmis zaten belki daha erkende gidebilirsin hastaneye ama hemen dogum baslamiyomus ondan sonra bana nisan gelince gelme suyin gelince gel demisti

Kizlar bugun 38+6 yim ama cok bunaldim ve.sabirsizlaniyorum artik dogurmak istiyorim icim sıkılıyor nedense asiri sabirsizim bi an once kizima kavusmak istiyorum sanki hic gelmicekmis gibi hissediyorum

Kizlar bugun 38+6 yim ama cok bunaldim ve.sabirsizlaniyorum artik dogurmak istiyorim icim sıkılıyor nedense asiri sabirsizim bi an once kizima kavusmak istiyorum sanki hic gelmicekmis gibi hissediyorum
Gelecek sabır biraz daha sonra uykusuz geceler süt geldi gelmedi emmiyor emiyor uyuya kalıyor doyuyor mu neden ağlıyor vs

Dün çok az sütüm vardı çok moralim bozuldu bugün inşallah gelecek ssagmaya başladım yine sütüm yok diye mecbur sağma harici mama veriyorum azaltmıştım tam mamayı dunbsutum az gelince sağma harici hep mama verdim ara sıra zorla memeye tutturdum inşallah hep memeye tutturdum zamanları gorebilirim

Günaydin kizlar. 40. haftama girdim. Doktorum geçen hafta 2 cm açıklık var demişti ama bende hala bir belirti ağrı sızı sancı yok. Benim durumumda olan var mı? Çok sabırsızlanıyorum artik
40+1 şuan, 39da çatı muayenesi oldum açıklık yoktu. Arada bel, bacak kasik ağrılarim oluyor ancak duzenli olan hic bisey yok. Karnim kasiliyor, sertleşip taş gibi oluyor sık sık. Ancak yakinlarda doguracagimi düşünemiyorum dedigim gibi duzenli değil hic biri. Vurup geçiyor. Sabirsizligin yaninda bende artik biraz yorgunluk ve bikkinlik da olmaya başladı, bu hafta özellikle artik cok zorlanmaya başladım çünkü. Ama demek ki henüz vakti var ki gelmiyor, geleceği zamani bilir diyorum ve pozitif msjlar gondermeye çalışıyorum hayırlısı..

Ben kullanıyorum
İlk bebeğimde de kullanmıştım

hatta bugün bebeği slinge sarıp evi süpürüp sildim, bebiş de mışıl mışıl uyudu :)
Ayy ne güzel yaAlsam mı acaba diye düşündüm ben de..bağlaması vs zor mu peki. Her defasinda emzirmek için çözmek lazımsa ugrasamam

Sağd

ım ama çok az geldi moralşm bozuldu, sonra elimle bi kontrol ediyşm dedim süt geldi herhalde makine iyi değil babyplus elektrikli olan.
Benimki lansinoh tekli. İlk sağımda 110 ml çıkardı iki göğüsten. Ama ben 1 saate yakın sagdim. Siz deneyin sürekli, artacaktır miktarı. Ben şimdi bı de manuel olandam sipariş verdim mochi diye. Bakalım o nasıl.

Ayy ne güzel yaAlsam mı acaba diye düşündüm ben de..bağlaması vs zor mu peki. Her defasinda emzirmek için çözmek lazımsa ugrasamam
Bağlaması zor değil ama elinin alışması gerek, ilk bağlarken ben de zorlanıyordum ama şimdi hemen yapıyorum.

Çözmeden hafif gevşeterek emzirenler var ama ben onu pek beceremedim

Benımde son 2 gundur arttı ama ole 90 snye falan dgl geldimı 5 dk suruyor, sonra gecıyor bıldıgı mız aıddetlı regl agrısı karnım taş gibi oluyor, normalde gunde bir defa olurdu sımdı 4 5 kez oluyor ama daha bebek midemin uzerınde ilk dpgumum ve erkek daha gelmeye niyeti yok benımkının

Aynı ben 39 gırcem yrn ama normal dogum dusunme sem Dr sezeryan la alın dıcem o kadar sıktı bu durum

Canım bende dediklerini yaşıyorum
Varisim var ve gece bir sancı ile uyandım kaç kere
Nefesim kesildi ayağım normale dönene kadar
Sabahta kalkınca et kesmiş gibi ağrıyor orası
Çatı ağrısından bende zor yürüyorum
Yani yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm

Kızlar ben bi kere sağayım dedim 30cc bile çıkmadı ama brbek emerken ağzı süt dolu oluyor. Makinemde öyle kötü değil. Avent elektrikli. Makineyi kaldırdım açıkçası. Sağmıyorum ne kadar olduğunu da merak etmiyorum. Sadece sıksık emziriyorum. Baktım doymadı mama veriyorum. Makine zaten bebek gibi çekemiyor. Kızımda 8-9 ay sağdım. Emmediği için. Hatırladığım kadarıyla 5-6 aylık olduğunda en çok sütüm olduğu zamanlardı onda bile iki göğüsten toplam 100 cc ancak çıkıyordu. Makineden çıkan miktara takılmayın bence

Gelecek sabır biraz daha sonra uykusuz geceler süt geldi gelmedi emmiyor emiyor uyuya kalıyor doyuyor mu neden ağlıyor vs
Hajahaj bitmiyor di mi :) ama hamileliktencok yordu gercekten simdi birde yeşil bir vajinal akinti basladi icim iyice sıkıldı doktorda hastanede değil ulaşamadım of yani :)

Aynı ben 39 gırcem yrn ama normal dogum dusunme sem Dr sezeryan la alın dıcem o kadar sıktı bu durum
Of evet ya aynen yani en azından gunu belli saati belli şimdi hop oturup hol kalkiyorum gece sacma bi sanci ve mide bulantisi geldi. Noldugum sasirdim dedim geliyo herhalde yine tık yok . Birde yesil vajinal akintim oldu ya hic olmazdi enfeksiyondan korkuyorum hafif bi akinti sizde durum ne dogal mi acaba enfeksiyon mu bilemedi m

Onu alıyordum sabah, ancak sütü olanlar alsın yazmışlar . Süt kanallarını açmak isteyenler için çözüm değil demişler

2 gun once benımde geldi sarımsı gıbı ama sonra gelmedi hatta bazılarında nısan o sekılde oluyormus sevindim ama ardı gelmedı,

Senin aile hekimi iyiymiş, benimki ne dese beğenirsin. Kızım ilk 4ay zoraki emdi kilo alımı sınırdaydı mecbur mama takviyesi de veriyordum aile hekimi kesinlikle mama verme yakında sütün kesilir yoksa dedi hatta sonra bi de gerekirse süt anne bulun mama vermeyin dedi ben şok tabi erkek doktor, erkek olunca söylemesi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…