- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.761
AA simdi int ne olduğuna baktım bende bebeğimin altını temizlerken fark etmiştim demiştim bu ne diye benim bebeğimde de var doktor hiç bakmamis demek oraya dedi 1. Ay da getirin kalça kemiği ultrasyonu için acaba sorun oluyor mu o gamze nedendirkızlar kontrolde kızımın poposunun üstünde sakral gamze gördü çocuk dr. genelde zararsizmis ama kalça ultrasonuba geldiğinde ona da baktirin dedi. çok üzüldüm
Merhaba canım muhtemelen nişan gelmesi denilen olayı yaşıyor olabilirsin benim doktorum mukus gibi kanli bi akintidir dedi bunun gelmesi dogumun habercisiyimis herkeste gelir mi bilmiyorum seninki de ona benziyo aksatmadan bi doktoruna sor derim aksam yatisin yapilicakmis zaten belki daha erkende gidebilirsin hastaneye ama hemen dogum baslamiyomus ondan sonra bana nisan gelince gelme suyin gelince gel demistiMrb arkadaslar..sabah kalktim belimde adet sancisi gibi agri vardi..wc ye gittim koyu kahve kan gibi bir akinti geldi..bunun sebebini bilen var mi acaba neden olur?bugun aksam zaten yatisim yapilacak dogum icin ama endiselendim
Ben kullanıyorumKizlar aranızda sling kullanan var mı?
Gelecek sabır biraz daha sonra uykusuz geceler süt geldi gelmedi emmiyor emiyor uyuya kalıyor doyuyor mu neden ağlıyor vsKizlar bugun 38+6 yim ama cok bunaldim ve.sabirsizlaniyorum artik dogurmak istiyorim icim sıkılıyor nedense asiri sabirsizim bi an once kizima kavusmak istiyorum sanki hic gelmicekmis gibi hissediyorum
40+1 şuan, 39da çatı muayenesi oldum açıklık yoktu. Arada bel, bacak kasik ağrılarim oluyor ancak duzenli olan hic bisey yok. Karnim kasiliyor, sertleşip taş gibi oluyor sık sık. Ancak yakinlarda doguracagimi düşünemiyorum dedigim gibi duzenli değil hic biri. Vurup geçiyor. Sabirsizligin yaninda bende artik biraz yorgunluk ve bikkinlik da olmaya başladı, bu hafta özellikle artik cok zorlanmaya başladım çünkü. Ama demek ki henüz vakti var ki gelmiyor, geleceği zamani bilir diyorum ve pozitif msjlar gondermeye çalışıyorumGünaydin kizlar. 40. haftama girdim. Doktorum geçen hafta 2 cm açıklık var demişti ama bende hala bir belirti ağrı sızı sancı yok. Benim durumumda olan var mı? Çok sabırsızlanıyorum artik
Ayy ne güzel yaBen kullanıyorum
İlk bebeğimde de kullanmıştım
hatta bugün bebeği slinge sarıp evi süpürüp sildim, bebiş de mışıl mışıl uyudu :)
Benimki lansinoh tekli. İlk sağımda 110 ml çıkardı iki göğüsten. Ama ben 1 saate yakın sagdim. Siz deneyin sürekli, artacaktır miktarı. Ben şimdi bı de manuel olandam sipariş verdim mochi diye. Bakalım o nasıl.Sağd
ım ama çok az geldi moralşm bozuldu, sonra elimle bi kontrol ediyşm dedim süt geldi herhalde makine iyi değil babyplus elektrikli olan.
Bağlaması zor değil ama elinin alışması gerek, ilk bağlarken ben de zorlanıyordum ama şimdi hemen yapıyorum.Ayy ne güzel yaAlsam mı acaba diye düşündüm ben de..bağlaması vs zor mu peki. Her defasinda emzirmek için çözmek lazımsa ugrasamam
Valla bana göre değil o zaman. Gün içinde 7474848492 kez emmek istiyor, resmen tükendimBağlaması zor değil ama elinin alışması gerek, ilk bağlarken ben de zorlanıyordum ama şimdi hemen yapıyorum.
Çözmeden hafif gevşeterek emzirenler var ama ben onu pek beceremedim
Benımde son 2 gundur arttı ama ole 90 snye falan dgl geldimı 5 dk suruyor, sonra gecıyor bıldıgı mız aıddetlı regl agrısı karnım taş gibi oluyor, normalde gunde bir defa olurdu sımdı 4 5 kez oluyor ama daha bebek midemin uzerınde ilk dpgumum ve erkek daha gelmeye niyeti yok benımkınınNormal doğumu bekleyen hanımlar yalancı kasilmalari çok sık yasiyormusunuz ben iki gündür kasılmalar yüzünden karnımı acısından elleyemeyecek kadar yoğun yaşıyorum dün gece kasılmalar kasıklarımda 8 dakikada bir gelmeye başladı 2 saat kadar sürdü sonra o nefes kesen kasılmalar birden geçti sonunda doğum başladı diye çok sevinmiştim artık hamilelik eziyet gibi gelmeye başladı bugün o kadar yorgun hissettim ki kendimi adım atarken bile zorlandım kasılmalar olduğunda bebekte çok hareketli oluyor daha çok canım yanıyor dün nst'de 100'lere vuran sancılarım çıktı ama acilmam olmadığı için doktorum eve yollanmami istedi kızımda hiç böyle olmamıştı direk sancım başlamış ve doğum başlamıştı bu sefer kendimi çok halsiz ve hasta gibi hissediyorum bacaklarımda ki varislerde çok ağrı yapmaya başladı 2 gece önce uyurken kötü bir kramp girdi sabah kalktigimda kramp giren yer vurmusum gibi mosmor olmuştu böyle bişey yaşayan varmı hemoroitim de iyice belirgin hale geldi çatı agrisindan yürümek çok zor zaten 14 kilo almama rağmen baya büyük bir göbeğim var bu hamilelik işleri en geç otuz yaşında bitmeliymis yaşımı asla göstermememe rağmen bünye 30'dan sonra yıpranmaya başlıyor sanırım normalde kendimi çok dinç hisseden ben şu an 70 yaşında gibi hissediyorum
Aynı ben 39 gırcem yrn ama normal dogum dusunme sem Dr sezeryan la alın dıcem o kadar sıktı bu durumKizlar bugun 38+6 yim ama cok bunaldim ve.sabirsizlaniyorum artik dogurmak istiyorim icim sıkılıyor nedense asiri sabirsizim bi an once kizima kavusmak istiyorum sanki hic gelmicekmis gibi hissediyorum
Canım bende dediklerini yaşıyorumNormal doğumu bekleyen hanımlar yalancı kasilmalari çok sık yasiyormusunuz ben iki gündür kasılmalar yüzünden karnımı acısından elleyemeyecek kadar yoğun yaşıyorum dün gece kasılmalar kasıklarımda 8 dakikada bir gelmeye başladı 2 saat kadar sürdü sonra o nefes kesen kasılmalar birden geçti sonunda doğum başladı diye çok sevinmiştim artık hamilelik eziyet gibi gelmeye başladı bugün o kadar yorgun hissettim ki kendimi adım atarken bile zorlandım kasılmalar olduğunda bebekte çok hareketli oluyor daha çok canım yanıyor dün nst'de 100'lere vuran sancılarım çıktı ama acilmam olmadığı için doktorum eve yollanmami istedi kızımda hiç böyle olmamıştı direk sancım başlamış ve doğum başlamıştı bu sefer kendimi çok halsiz ve hasta gibi hissediyorum bacaklarımda ki varislerde çok ağrı yapmaya başladı 2 gece önce uyurken kötü bir kramp girdi sabah kalktigimda kramp giren yer vurmusum gibi mosmor olmuştu böyle bişey yaşayan varmı hemoroitim de iyice belirgin hale geldi çatı agrisindan yürümek çok zor zaten 14 kilo almama rağmen baya büyük bir göbeğim var bu hamilelik işleri en geç otuz yaşında bitmeliymis yaşımı asla göstermememe rağmen bünye 30'dan sonra yıpranmaya başlıyor sanırım normalde kendimi çok dinç hisseden ben şu an 70 yaşında gibi hissediyorum
Hajahaj bitmiyor di mi :) ama hamileliktencok yordu gercektenGelecek sabır biraz daha sonra uykusuz geceler süt geldi gelmedi emmiyor emiyor uyuya kalıyor doyuyor mu neden ağlıyor vs
Of evet ya aynen yani en azından gunu belli saati belli şimdi hop oturup hol kalkiyorum gece sacma bi sanci ve mide bulantisi geldi. Noldugum sasirdim dedim geliyo herhalde yine tık yok . Birde yesil vajinal akintim oldu ya hic olmazdi enfeksiyondan korkuyorum hafif bi akinti sizde durum ne dogal mi acaba enfeksiyon mu bilemedi mAynı ben 39 gırcem yrn ama normal dogum dusunme sem Dr sezeryan la alın dıcem o kadar sıktı bu durum
Onu alıyordum sabah, ancak sütü olanlar alsın yazmışlar . Süt kanallarını açmak isteyenler için çözüm değil demişlerBenimki lansinoh tekli. İlk sağımda 110 ml çıkardı iki göğüsten. Ama ben 1 saate yakın sagdim. Siz deneyin sürekli, artacaktır miktarı. Ben şimdi bı de manuel olandam sipariş verdim mochi diye. Bakalım o nasıl.
2 gun once benımde geldi sarımsı gıbı ama sonra gelmedi hatta bazılarında nısan o sekılde oluyormus sevindim ama ardı gelmedı,Of evet ya aynen yani en azından gunu belli saati belli şimdi hop oturup hol kalkiyorum gece sacma bi sanci ve mide bulantisi geldi. Noldugum sasirdim dedim geliyo herhalde yine tık yok . Birde yesil vajinal akintim oldu ya hic olmazdi enfeksiyondan korkuyorum hafif bi akinti sizde durum ne dogal mi acaba enfeksiyon mu bilemedi m
Senin aile hekimi iyiymiş, benimki ne dese beğenirsin. Kızım ilk 4ay zoraki emdi kilo alımı sınırdaydı mecbur mama takviyesi de veriyordum aile hekimi kesinlikle mama verme yakında sütün kesilir yoksa dediŞu mama takıntısı olanlara kulaklarinizi tikayın. Benim de ilk gün haliyle sütüm yok gibi bişeydi. Hem kadın doğum doktorum hem çocuk doktoru sütun gelene kadar mama verebilirsin dediler. İlk 3 gün hem emzirdim( Memeye alışsın diye) hem de mama takviyesi yaptık. 3. Günün sonunda gayet güzel sütüm geldi. Şimdi sadece emziriyorum. Ben önce emzirdim 15 dk, sonra hemen arkasindan biberonla mama verdim.
Bu arada saglikocagina kontrole gittiğimizde ordaki aile hekiminin de bebeği varmış 1 yaşında, konu açıldı mamadan, biz mamaya karsiydik vermeyelim diye direttik meger cocugu 2 ay aç birakmisiz pisman olduk, sonra mama takviyesi yaptık dedi. Anne sütü yetmiyorsa ne yapacak bebek, aç mı kalsın? Annesi olarak en iyi karari siz verirsiniz, kimsenin sözüne bakmayın.