- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.781
İşte zaten sorun burda.Bana bir arkadaşım çok fazla mama veriyorsun sütün artmaz dedi de. Herkes birşey söylüyor doktora kalsa mama verme diyor e aç mı kalacak bu çocuk
Bütün bunlar anneyi strese sokmaktan başka işe yaramıyor.anne stresli olunca bebekte stres oluyor.işler içinden çıkılamaz bir hal alıyor.en güzel zamanlar kabusa dönüyor.benim doktorumda neden aç bıraktınz çocugu neden mama vermedinz sarılık yaptınz çocuk aç mı bırakılır diye kızdı bize ilk bebeğimde.anne sütü illaki ilk sırada buna kimse bişey diyemez ama olmuyorsa zorlamanın ne anlamı var takviye ile büyüyüversin.neymiş alışırmış bebek,e napalım illa bişeylere alışacak ,diğer türlüde pskolojin bozulduğu için sütün artmayacak.benim sana tavsiyem tecrübelerime dayanarak, en huzurlu en rahat oldugunuz şekli birtek sen bilirsin.kimsenin sana pskolojik şiddet uygulamasına izin verme.ilk bebeğimde sütüm dolup taşıyodu fışkırıyodu,etrafımı dinlicem derken çocugum sarılıktan hastanede yattı memelerim bezeler oldu iğne ile çekildi ve ben yine emziremedim mama ile büyüdü.gayette sağlıklı çok şükür.şimdiki bebeğim emiyo süt olsun diye extra hiçbirşey yapmadım tek artım çok rahat ve sakinim.kimseyi sallamıom.gece mama veriyorum hem o rahatça uyusun hem ben uyuyim enerjim olsun diye.doktorumda ki alanında uzman bir doktordur , anne bebek nasıl mutlu huzurlu ise en doğru yol o yoldur der.(bir annenin zaten anne sütü vermeye uğraştığını denediğini biliriz oyüzden strese sokmayız anneyi der)