- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 40
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.741
Normal doğumu bekleyen hanımlar yalancı kasilmalari çok sık yasiyormusunuz ben iki gündür kasılmalar yüzünden karnımı acısından elleyemeyecek kadar yoğun yaşıyorum dün gece kasılmalar kasıklarımda 8 dakikada bir gelmeye başladı 2 saat kadar sürdü sonra o nefes kesen kasılmalar birden geçti sonunda doğum başladı diye çok sevinmiştim artık hamilelik eziyet gibi gelmeye başladı bugün o kadar yorgun hissettim ki kendimi adım atarken bile zorlandım kasılmalar olduğunda bebekte çok hareketli oluyor daha çok canım yanıyor dün nst'de 100'lere vuran sancılarım çıktı ama acilmam olmadığı için doktorum eve yollanmami istedi kızımda hiç böyle olmamıştı direk sancım başlamış ve doğum başlamıştı bu sefer kendimi çok halsiz ve hasta gibi hissediyorum bacaklarımda ki varislerde çok ağrı yapmaya başladı 2 gece önce uyurken kötü bir kramp girdi sabah kalktigimda kramp giren yer vurmusum gibi mosmor olmuştu böyle bişey yaşayan varmı hemoroitim de iyice belirgin hale geldi çatı agrisindan yürümek çok zor zaten 14 kilo almama rağmen baya büyük bir göbeğim var bu hamilelik işleri en geç otuz yaşında bitmeliymis yaşımı asla göstermememe rağmen bünye 30'dan sonra yıpranmaya başlıyor sanırım normalde kendimi çok dinç hisseden ben şu an 70 yaşında gibi hissediyorum