2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim doktorum da bugün şeker yüksekliğinden dolayi doğuma kadar verdi canım. Bugün nst deydim yine ama şancı çıkmadı. Suni şancı ile pazartesi günü doğumu başlatacaklar. Suni ile de olmazsa sezeryan gibi görünüyor. Pazartesi 38+2 oluyorum

Korse kullanıyormusun canım doktor baba dikiş yerin terlemeyecek dedi benim aldığım korsede dikiş yerini kapatıyodu geri çıkardım

Arkadaşlar merhaba, dün gece şiddetli ağrı ile uykudan uyandim. Inanilmaz bir agriydi ki ben farketmedim ama eşim titriyordun ağrı çekerken diyor. Nefes egzersizi, evde hafif yürüyüşler vs yaptim sürekli rahatlamak için, dogum sancilarim basladi zannetmiştim ama malesef değilmiş ishal oldum, onun ağrısı miydi bilemiyorum 1 saat icinde 7 kere falan wc ye gitmisimdir, ishale sebebiyet verecek biseyler de yememistim. Ama ishalin dogum belirtisi olduğunu da biliyorum, basina gelen veya tanidigi olan var mi aramizda, ishal olduktan sonra ortalama ne kadar zaman sonra doğum sancıları başladı acaba. Dogum belirtilerim başladı diyebilir miyiz sizce

Maşallah

İshal kesin dogum baslangıcı dgl canım son zmnlarda bagırsak hareketleri fazlalastıgı ıcın o lu yor, nişanın geldımı, yada suyunu takip et ıc camsırın ıslanma oranı vs nasıl, Bı avazda ınsaşlah zorlanmadan herkes Guzel dogum lar yapsın

canımm ne güzel anlatmışsın inan içime su serptin aynen dediğin gibi iğne yapılırken bi terslik olacak korkusu var insanın en hassas en tehlikeli yerine giriyor ya ama çok rahatlattın beni canım çok saol insan ne yaşayacağını bilince daha az tedirgin oluyor bacak titremesi mesela bi arkadaş daha anlattı bana burda sen de aynısını söyledin demek ki normal bi durum, işte onu bilmeden başıma gelse ölüyorum ya da sakat kaldım diye feryat edebilirdim :))) dikiş yeri acısına aşinayım zaten illa ki olacak bir hafta dik duramamıştım ilkinde, ama onlar mesele değil dediğn gibi sağ salim sağlıkla evimize gelelim de hepsi geçecek elbet... canım tekrardan çok saol salı günü nasipse doğum inşallah "Normacım dediğin gibiymiş boşuna korktum" diyerek dönerim:)) sen de taze annelik anıları biriktir daha bebişleri konuşacaz inşallah :))

Bu da gol değil o zaman oyle mi neyse bakalim bekleyip görelim.

Hadi hayirlisi arkadasim gecen gece yasadiklarini okudumda bend edun gece oyleydim hic uyumadim asiri bir mide yanmasi geberiyodum yani sinirlerim bozuldu rennie surup iyi gelmedi lansol aldim sabaha kdr uyuyamadim. Bir yandanda bebek dogum kanalina girmemis benim onun stresi ve uzuntusu var psikolojim allak bullak oldu. İnsallah sende sagsalim dogurursun beni doktor cati muayenesine bile almadi bebek kanala girmedi diye haftaya bakcaklar.artik bende dogurmak istiyorum (

hayırlısıyla gelsin canım normal istiyorsun galiba inşallah gönlüne göre olur ama olmazsa da üzülme riske girmeye gerek yok bebeğin ve senin iyi olman önemli olan.. benim de sata göre 22 mayıs ama ben de salı günü doğum gircem nasipse, benimki de beklemez artık dedi sağlıkla gelsinler inşallah

Ya ben yumuşak bi şey istiyorum, İzmir yanıyor bu sıcakta normal korse takılmaz
Ay ben riske girip sipariş. Verdim. Pentinin. Kısa tayt gibi. Yorumları çok iyiydi. Yumuşak mış sert değilmiş. Benimki gelsin söylerim sana da. Ama beden konusunda emin olamadım. XL sipariş verdim ama inş olur

Ay ben riske girip sipariş. Verdim. Pentinin. Kısa tayt gibi. Yorumları çok iyiydi. Yumuşak mış sert değilmiş. Benimki gelsin söylerim sana da. Ama beden konusunda emin olamadım. XL sipariş verdim ama inş olur
Tamam canım sen gelince yaz bana da. Bak bi de internette sezeryandan 2-3 hafta sonra korse takmaya başlayın diyor ister zamanlama olarak da öyle yap.

Mrb canm nasil oldun toparlandin mi?
Canımm anca girebildim buraya.
Bebiş maşallah açıldı ne uyuyo ne gazı bitio ,bide kaka yapmıo ,biyandan kızım sıkılıyo oyun istio.annemde gidio bugün yazlığa işleri var.dikişler iyi ama idrar yaparken ağrı ve sonda yeri biraz sıkıntı veriyor ama ilk doğumdada 40gün anca bitmişti sıkıntılarım.
Genel anlamda toparlandım sayılır şikayet etmiyim şükür bunada.annem varken rahattım bakalım bundan sora nolcak sen nasılsın durumlar nasıl? Herşey yolundadır inşAllah

Evet toparlaması için öyle bi şey almadım ama mantıklı toparlar daha iyi. Yamuna tarzı daha çok acıtır ya hemen takılmaz ama bi beden büyük alıp öyle tayt gibi giyilir bulursak haberleşelim marka farketmez sanırım :)

Ne güzel hiç zorlanmamışın canım epiduralde takılı oluyor oradan ilaç veriyorlar heralde benim spinal olacak bebek kaç kilo doğdu nasıl :)

Kizlar korse yerine suwen toparlayici kulotunu kullan demisti bnm doktor siparis verdim ama henuz elime gecmedi nasildir bilmiyorum doguma kdr gelor ins doktor korse kullanmayacaksin dedi ama ben genede owli korse vardı ilk doğumdan onu koydum çantama onsuz adım atamamıştım ilk günler o yüzden her ihtimale karşı attım çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…