Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğe erkek diyipte kız çıkan iki arkadaşım varmis arkadaşlarımla laflarken ogrendim.. fetal sonucunu beklicem de ben başından beri kız hissediyorum bakalım.. Ay ne enterasan valla.. o erkek bebek derken o görülen çıkıntı ne ki?

Kızlar bebeğe erkek diyipte kız çıkan iki arkadaşım varmis arkadaşlarımla laflarken ogrendim.. fetal sonucunu beklicem de ben başından beri kız hissediyorum bakalım.. Ay ne enterasan valla.. o erkek bebek derken o görülen çıkıntı ne ki?
Olabiliyor kız bebeklerinde de o çıkıntı olabiliyormuş yani klitoris 😊 forumlarda 20. hafta değişen bile gördüm.🙈

Kizlar ben de yeni evliyim. Bu finansal konulari nasil cozuyorsunuz?(calisiyorsaniz) Ortak hesabiniz var mi? tatile gideceksiniz diyelim, siz de bir kismina yardim ediyor musunuz?

O işte benim 😂 Devlette ki dr um erkeğe benziyor dedi özelde olan dr um %100 kız dedi 🙃

Kizlar ben de yeni evliyim. Bu finansal konulari nasil cozuyorsunuz?(calisiyorsaniz) Ortak hesabiniz var mi? tatile gideceksiniz diyelim, siz de bir kismina yardim ediyor musunuz?
Bence bunu eşini tanıyarak çözebilirsin. Çalışmıyorum ama gelirim var 14 yıllık evliyim ve hala 1. tartışma konumuzdur bu. Benim eşim kabul etmiyor mesela benim bir şeyi karşılamama ben hallederim dediğimde sen kendine harca ben neden varım diyor.

Bence bunu eşini tanıyarak çözebilirsin. Çalışmıyorum ama gelirim var 14 yıllık evliyim ve hala 1. tartışma konumuzdur bu. Benim eşim kabul etmiyor mesela benim bir şeyi karşılamama ben hallederim dediğimde sen kendine harca ben neden varım diyor.

Valla benimkinin canina minnet. Ben de biraz bozuluyorum ama ikimiz de kazaniyoruz diye hayat musterek diyip kendimi teselli ediyorum 😁

Ben 8 yıllık evliyim canım düğünümüzü de kendimiz yaptık, ev aldık, araba aldık hep ortak yaptık bunları. Hep ikimizin kazandığı ortak para diye düşünüp ödemeleri çıktıktan sonra yatırım vs yaptık veya hesaplarımızda kaldı. Her ay ikimizde maaş alıyoruz ama bir hesaba atmıyoruz, ortak toplam paramızın ne olduğunu daima biliriz. Bir harcama yapacağımız zaman birbirimize söyleriz ama öyle izin alır gibi değil. Bu tamamen sizin ilişkinize bağlı, annemle babamın hesapları ayrı mesela herkesin ödeme yaptığı şey belli, kimin ne kadar parası var birbirlerine söylemiyorlar 🤣🤣 nasıl rahat ediyorsanız, önemli olan ortak paydada buluşabilmek.

Ailem de aynisini soyluyor, ama bu sefer de yardim etmiyorum diye beni bencil sanar mi bilmiyorum
Hayır hayır yardım etmeyecek değilsin eşin hayat arkadaşın sonuçta o gemiye birlikte bindiniz tabii ki destek olacaksın belki bazı şeyleri üstleneceksin ama gerektiği kadar fazlası değil.

X