Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de annemin memleketten istanbula dönmesi şerefine tüm bebek kıyafet alışverişini hafta sonu hallettim, bir kaç zıbın bekliyorum sadece kargodan neler aldım size yazayım

2 tane 10 parça hastane çıkışı set
5 tane 3 ay tulum
1 tane 3 ay alt üst
1 tane de 1-2 alt üst takım
Ayrıca 7 tane zıbın aldım, bazı tulumların içinden de çıkmıştı.
Bir instagram sayfasına da fotoğraf çekimi için tulum sordum ondan haber bekliyorum.

Paralelden 3 tane müslin
1 tane de 6 ağız silme mendili aldım.
Şimdilik beni idare eder diye bekliyorum. Kalanları yolda düzeriz

Ben de annemin memleketten istanbula dönmesi şerefine tüm bebek kıyafet alışverişini hafta sonu hallettim, bir kaç zıbın bekliyorum sadece kargodan neler aldım size yazayım

2 tane 10 parça hastane çıkışı set
5 tane 3 ay tulum
1 tane 3 ay alt üst
1 tane de 1-2 alt üst takım
Ayrıca 7 tane zıbın aldım, bazı tulumların içinden de çıkmıştı.
Bir instagram sayfasına da fotoğraf çekimi için tulum sordum ondan haber bekliyorum.

Paralelden 3 tane müslin
1 tane de 6 ağız silme mendili aldım.
Şimdilik beni idare eder diye bekliyorum. Kalanları yolda düzeriz
3 ay tulum yeni doğan için büyük olmaz mı 🙈 yeni doğan 50 cm , 3 ay olanlar 62 cm oluyordu, bana yeni doğan da alt 3 4 tane demişlerdi . E bebekte indirim görünce 4 tulum aldım 🙈🙈

Eklentiler

• 1000018308.jpg
    1000018308.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 35
3 ay tulum yeni doğan için büyük olmaz mı 🙈 yeni doğan 50 cm , 3 ay olanlar 62 cm oluyordu, bana yeni doğan da alt 3 4 tane demişlerdi . E bebekte indirim görünce 4 tulum aldım 🙈🙈
Valla annem yenidoğanları gördükçe bunlar ufakcık 1 hafta zor giyer diyip durdu bir de ebebekte bir kadınla karşılaştık ona sordu. 3 aylık idi bebeği kesinle bi set alın bizim yenidoğanlar hemen olmamaya başladı dedi ondan 2 set aldığımıza bile gerildik😅 3 ay olanlar hep 0-3 ay yazıyor bakalım yolda görücez😅

Valla annem yenidoğanları gördükçe bunlar ufakcık 1 hafta zor giyer diyip durdu bir de ebebekte bir kadınla karşılaştık ona sordu. 3 aylık idi bebeği kesinle bi set alın bizim yenidoğanlar hemen olmamaya başladı dedi ondan 2 set aldığımıza bile gerildik😅 3 ay olanlar hep 0-3 ay yazıyor bakalım yolda görücez😅
Doğum kilosuna göre değişir çok almamak da mantıklı, ihtiyaç olursa zaten hemen alınıyor ☺️

Yenidoğanları 1 kez giyecekler büyük ihtimalle. 0-3 ler filan patiksiz almaya çalışıyorum o yüzden, kıvırırız. Zaten uzmanlar da geniş rahat olsun kıyafetleri diyor

Merhaba anne bebek çantasının normal sırt çantalarından farkı var mı? Benim çokca sırt çantam var içine bir organizerle ona dönüştüren falan yok mu hiç ?

Sipariş verdim ben kraft diamond n11 de kupon da var 200 lira indirim oldu 1450 tl ye geldi
bi gelsin bakalım güzel değilse iade ederim. Ama çok satan bi model bence yeterli olur. 👍🏻

Eklentiler

• Ekran Resmi 2024-11-11 - 11.00.56.jpeg
    Ekran Resmi 2024-11-11 - 11.00.56.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu maviyi tam almak üzereydim ama dikişleri sökülmüş, derileri soyulmuş yorumlarda . Vazgeçtim. Siyahını takip ediyorum 👀
Pahalı yaa yani marka olarak kalitedir tabi
ama 3,5 - 4 binde çok geldi bana
2. Çocuğu fln düşünenler için mantıklı olabilir 🙈

Hayırlı günler hanımlarrr
Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım 🫠

X