- 9 Ocak 2015
- 19.181
- 79.671
Dün civilde baktım bu daha cok aklıma yattı benımde lacivertini alacağım sanırımAnne bebek çantası ne alcaz ay alınacaklar bitmiyorduuu kraft diamond nasıl sizce?
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Gri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün civilde baktım bu daha cok aklıma yattı benımde lacivertini alacağım sanırımAnne bebek çantası ne alcaz ay alınacaklar bitmiyorduuu kraft diamond nasıl sizce?
Ben daha sonra da kullanabileceğim bir çanta almaktan yanayım ama güzel içime sinen hala bulamadım ama bu skip hop muydu onlar çok pahalı gider kendime çanta alırım onun yerineDün civilde baktım bu daha cok aklıma yattı benımde lacivertini alacağım sanırım
Ben pamuk aldım, ilk kez deneyimleyeceğim hangisi kullanışlı bilmiyorum ama en azından ilk aylar pamuk veya ılık su ile yıkarım diye düşünüyorumKızlar bebek altını altını temizlemek için pamuk mu tercih ediyorsunuz yoksa temiz içerikli ıslak mendil mi? Ben kararsız kaldım ya
3 ay tulum yeni doğan için büyük olmaz mı yeni doğan 50 cm , 3 ay olanlar 62 cm oluyordu, bana yeni doğan da alt 3 4 tane demişlerdi . E bebekte indirim görünce 4 tulum aldımBen de annemin memleketten istanbula dönmesi şerefine tüm bebek kıyafet alışverişini hafta sonu hallettim, bir kaç zıbın bekliyorum sadece kargodan neler aldım size yazayım
2 tane 10 parça hastane çıkışı set
5 tane 3 ay tulum
1 tane 3 ay alt üst
1 tane de 1-2 alt üst takım
Ayrıca 7 tane zıbın aldım, bazı tulumların içinden de çıkmıştı.
Bir instagram sayfasına da fotoğraf çekimi için tulum sordum ondan haber bekliyorum.
Paralelden 3 tane müslin
1 tane de 6 ağız silme mendili aldım.
Şimdilik beni idare eder diye bekliyorum. Kalanları yolda düzeriz
Ben henüz sipariş vermedim extre geçsin diye bekliyorum. mcdbag den almayı düşünüyorum şuan da indirimlerlerAnne bebek çantası ne alcaz ay alınacaklar bitmiyorduuu kraft diamond nasıl sizce?
Valla annem yenidoğanları gördükçe bunlar ufakcık 1 hafta zor giyer diyip durdu bir de ebebekte bir kadınla karşılaştık ona sordu. 3 aylık idi bebeği kesinle bi set alın bizim yenidoğanlar hemen olmamaya başladı dedi ondan 2 set aldığımıza bile gerildik 3 ay olanlar hep 0-3 ay yazıyor bakalım yolda görücez3 ay tulum yeni doğan için büyük olmaz mı yeni doğan 50 cm , 3 ay olanlar 62 cm oluyordu, bana yeni doğan da alt 3 4 tane demişlerdi . E bebekte indirim görünce 4 tulum aldım
Doğum kilosuna göre değişir çok almamak da mantıklı, ihtiyaç olursa zaten hemen alınıyorValla annem yenidoğanları gördükçe bunlar ufakcık 1 hafta zor giyer diyip durdu bir de ebebekte bir kadınla karşılaştık ona sordu. 3 aylık idi bebeği kesinle bi set alın bizim yenidoğanlar hemen olmamaya başladı dedi ondan 2 set aldığımıza bile gerildik 3 ay olanlar hep 0-3 ay yazıyor bakalım yolda görücez
Evet evet bir de yeni doğan setlerinde bir tulum bir de alt üst takım çıkıyor sanırım totalda gene 4 takım oluyor valla bebek boyutu da önemli ondan bakalım yolda öğreneceğizDoğum kilosuna göre değişir çok almamak da mantıklı, ihtiyaç olursa zaten hemen alınıyor
Yenidoğanları 1 kez giyecekler büyük ihtimalle. 0-3 ler filan patiksiz almaya çalışıyorum o yüzden, kıvırırız. Zaten uzmanlar da geniş rahat olsun kıyafetleri diyorValla annem yenidoğanları gördükçe bunlar ufakcık 1 hafta zor giyer diyip durdu bir de ebebekte bir kadınla karşılaştık ona sordu. 3 aylık idi bebeği kesinle bi set alın bizim yenidoğanlar hemen olmamaya başladı dedi ondan 2 set aldığımıza bile gerildik 3 ay olanlar hep 0-3 ay yazıyor bakalım yolda görücez
Bu maviyi tam almak üzereydim ama dikişleri sökülmüş, derileri soyulmuş yorumlarda . Vazgeçtim. Siyahını takip ediyorumSkip Hop Forma Sırt Çantası - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Skip Hop Forma Sırt Çantası - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aslında bu skiphop lar çok güzelde fiyatlar fazla gibi değer mi yani 2 katı para vermeye çok bilemedim.
Teşekkür ederim İnşaAllahbeslenmeye dikkat et spor yap bol su iç protein ağırlıklı beslen kh çıkar hayatından esinde de sorun yoksa gelecektir minik
Pahalı yaa yani marka olarak kalitedir tabiBu maviyi tam almak üzereydim ama dikişleri sökülmüş, derileri soyulmuş yorumlarda . Vazgeçtim. Siyahını takip ediyorum
Termal bölmeler oluyor içinde biberonları koymak için aslında en önemli farkı o yoksa büyük bir fark yok gibi.Merhaba anne bebek çantasının normal sırt çantalarından farkı var mı? Benim çokca sırt çantam var içine bir organizerle ona dönüştüren falan yok mu hiç ?
Ben pamuk aldım,artık ıslak mendille çok temizleyen yok çevremdeKızlar bebek altını altını temizlemek için pamuk mu tercih ediyorsunuz yoksa temiz içerikli ıslak mendil mi? Ben kararsız kaldım ya
Anne bebek çantası ne alcaz ay alınacaklar bitmiyorduuu kraft diamond nasıl sizce?
Bende onu düşündüm ama normal sırt cantalardan kucuk ve fonksiyonel gelmedi banaBen daha sonra da kullanabileceğim bir çanta almaktan yanayım ama güzel içime sinen hala bulamadım ama bu skip hop muydu onlar çok pahalı gider kendime çanta alırım onun yerine