Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bende mesafe koyuyorum da her mesafe koyuşumda yeni birşey yaşanıyor bu şekilde bu defa eşime de geri vites yapmıcam düzelene kadar konuşmayı düşünmüyorum. En kısa örneği eşim kardeşinin süratini kendinin sanıp almış onuda ben giyiyordum onu istedi ağzını açıp tek kelime etmiyor kendide en iyi montlarını kıyafetlerini ona bıraktı yani söyleyecek çok şey varda neyse Allah’a havale ediyorum öteki tarafı eşimde ya düzelip sesini çıkartmayı öğrenecek ya da beni de çocuğuda görmeyecek kendi bilir
Canim zor surecler geciriyorsun belli seni anlamaya calisiyorum burda olay inan esinin ailesiyle alakali degil tamamen esinle alakasi seni esine kiskirtamam oyle birsey olamaz ama duzelmesi gereken kisi esin ailesine set cekmesi gereken kisi esin yeni evli oldugunu soylemissin tahminim yasinda genc dogrumu

Canim zor surecler geciriyorsun belli seni anlamaya calisiyorum burda olay inan esinin ailesiyle alakali degil tamamen esinle alakasi seni esine kiskirtamam oyle birsey olamaz ama duzelmesi gereken kisi esin ailesine set cekmesi gereken kisi esin yeni evli oldugunu soylemissin tahminim yasinda genc dogrumu
25 yaşındayım. hak veriyorum tüm suç eşimde

Herkese merhaba, 29 yaşındayım, 4 aylık hamileyim. Hamilelikten önce hiç tansiyon sorunum olmamıştı. İki gün önce grip oldum tansiyonum düşüyor. Çokta anlamıyorum açıkçası. Baş dönmem oluyor bebeğe Bir zararı olur mu sizce gideyim mi kontrole ?

Eklentiler

• IMG-20241110-WA0003.jpg
    IMG-20241110-WA0003.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 19
Herkese merhaba, 29 yaşındayım, 4 aylık hamileyim. Hamilelikten önce hiç tansiyon sorunum olmamıştı. İki gün önce grip oldum tansiyonum düşüyor. Çokta anlamıyorum açıkçası. Baş dönmem oluyor bebeğe Bir zararı olur mu sizce gideyim mi kontrole ?
Canım benim de ara ara tansiyon düşmelerim olurdu ilk gebeliğimde. Doktor yüksek tansiyonun tehlikeli olduğunu söylemişti. Düşük tansiyonda uzan ayaklarının altına yastık koy ya da yükseğe uzat tuzlu ayran içebilirsin demişti. Eğer kendine geliyorsan bunları yapınca sıkıntı yok demişti ama senin sık oluyorsa yine de bir danış için rahat etsin

25 yaşındayım. hak veriyorum tüm
Canim daha yasayacagn o kdr cok sey varki ama hayat senin hayatin karar senin kararin saygi duymak duser bizlerede yol.gostermek demeyelim send3 yanlis anlama 33 yasindsyim 9 yillik evliyim gebe kalabilmek icin omrumu verdim olmuyor cnku tup bebekle yaptim o yuzden ben asla bebegindez vazgecmen taraftarin degilim o senin bir parcan lakin yapamayacagini ne dahada kotuye gidecegini dusunuyorsan ilislinizin saygida duymak zorundayim.tabiki kararina rabbim yardimcin olsun

25 yaşındayım. hak veriyorum tüm suç eşimde
Canimmm çok gencsinnn.. bebeğini umarı aldırmazsın her canlı yasamayı hakeder.. içinde kıpır kıpır bi minik o, ben mart ayinda 5 haftalık bebeğimi düşürdüm hala aklım onda 😔 yani aldırınca belki de bi omur vicdan yapacaksın..
ve arkadaşlara katılıyorum eşine karşı dolmanı istemem ama o çeki düzen versin kendisine.. bence de küs bi sure aklı başına gelsin.. biz gebeliğimizi ailelere söylemedik bile, eşime bizden başka kim faydası var kimsenin netleşsin kesinleşsin söyleriz dedim hep, yani kafasına iyice biz aileyizi kazıdım.. gerçekten de önemli ansız bi ameliyat geçirdim hiç kaynanamın faydasını görmedim şimdi ben neyine torununuz oluyor diyim ki.. yüz vermeyin yani ailesine boşverin.. eşiniz de insallah arkanızda durur sizi yüceltir bebeğinizle mutlu olursunuz..

Aynen o kadar tecrübelisin belli ki aynen dediğin gibi
Aynen öyle bende yaşadım bunu
Kaynimin sevgilisi olup laf ettirmemesi bana çok iyi geldi ,biseyleri göstermek için eşime
Kocana bunu tatlı tatlı işle
Kızın olumsuz şeylerini ama kayninin laf ettirmemesini ,annesinin ağzını acamamasini
Bak biz evliyiz ,senin hiç ettirmemen lazım de ,o ayrılmak isteyemedigi için toz konduramiyor,biz bide evliyiz boşanmak cok mu kolay de,ama aslında bi yandan eşini de ara ara öv ,sen aslında abisin sen ona göre daha olgunsun normalde ama bu konuda annene çok çaktirdin ,çok laf ettirdin , normalde yapmazdın sende falan de
Bak çocuğumuz geliyor ,artık biz bir aileyiz de ,sen bu evin babası olacaksın, bize sahip çıkan, yuvasına sahip çıkan bir baba olacaksın falan
Erkekler övgüyle çalışıyor

Son düzenleme:
Düşük tansiyon çok zararlı bisey degil diye biliyorum
Benim normal tansiyonum hep düşük
12 ye 6 da bana düşük gelmedi açıkçası
Ama çok düşerse tuzlu ayran birebir
Ya da ayaklarınızı yukarı kaldırıp uzanin

Kızlar trendyoldan alkış markasından tayt almıştım o kadar ince çıktıki evde giymek için olabilir. Hiç soğuk havalar için değil iç gösteriyor aklınızda olsun. Gidip oyshodan doğru düzgün hamile taytı alıcam göbeğim çıktı çünkü evdekiler sıkıyor.

Kizlar benim bebis tepreniyor elimi karnıma bırakınca hissediyorum.13+5 im .2. Gebeligim o sebeple teprenmenin nasıl Bi bisey olduğunu biliyorum.yine De yarin hastaneye gidecem doktorumla paylasacam emin olmak icin

Kızlar trendyoldan alkış markasından tayt almıştım o kadar ince çıktıki evde giymek için olabilir. Hiç soğuk havalar için değil iç gösteriyor aklınızda olsun. Gidip oyshodan doğru düzgün hamile taytı alıcam göbeğim çıktı çünkü evdekiler sıkıyor.
Bende bi tane düzgün istiyorum haftasonu falan giyerim mis gibi oysho mantıklı

Kizlar benim bebis tepreniyor elimi karnıma bırakınca hissediyorum.13+5 im .2. Gebeligim o sebeple teprenmenin nasıl Bi bisey olduğunu biliyorum.yine De yarin hastaneye gidecem doktorumla paylasacam emin olmak icin
Bende kalp atışı duyuyorum sanıyordum dr um o damarın dedi 😃 ama sizin bebek olabilir mi açana ikinci gebelikte erken hissediliyormuş ya..

X