Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar eşim bulgaristan göçmeni halası geldi ordan temu ya baktım baya baya bir sürü şey sipariş ettim özellikle 2 takım lohusa pijama takımı söyledim inşallah güzel gelir

2 tk lohusa pijama takımı
2 tk alt üst kıyafet kızıma 6 yaş
Bebişe biberon termosu
Emzik saklama kutusu
Hışırtılı bez kitap
4 lü müslin örtü
2li kadife tavşan oyuncak
1 diş kaşıma aparatı
3 lü emzirme sütyeni
1 astronot tulum bebişe
1 kot tulum
2 paket çeşitli tokalar kızıma
Uyku arkadaşı filli
Temassız ateş ölçer
Kızıma bere takımı

Aklıma şuan gelmiyo belki bir iki şey daha vardır. Hepsi 5500 tl tuttu kayınpederim aldı sağolsun ama acaba türkiyeden alsam daha mı uyguna gelir daha mı pahalıya gelir onu düşünüyorum sizce temu karlı mı?
Bnde Temu dan daha önce almıştım Tr den alsam en az 2 katı daha fazla tutardı sizin parça fiyatlarını bilmiyorum ama herşekilde uygun gözüküyor

Bnde Temu dan daha önce almıştım Tr den alsam en az 2 katı daha fazla tutardı sizin parça fiyatlarını bilmiyorum ama herşekilde uygun gözüküyor
Teşekkür ederim canım peki aldıkların güzel geldi mi? Memnun kaldın mı

Selam anneler bu gün sabahtan beri ara sıra geçen adet ağrısı çekiyorum. Çoğunlukla devam etti. Alt karnımda. Biraz şiddetleniyor gibi. Ara ara gelip gidiyor. Acile gitsem mi diyorum. Ne gibi kontroller yapıyolar acilde bilgisi olan var mı
Yalancı sancılar oluyor ama tuvalete girince dinlenince vs geçiyor ama düzenli ve uzun süreli geliyorsa tabi bir görün doktora alttan muhakkak bakıyorlardır diye tahmin ediyorum

Teşekkür ederim canım peki aldıkların güzel geldi mi? Memnun kaldın mı
Ben cinsiyet partisi için elbise almıştım fiyatı çok uygundu pek kaliteli beklemiyodum ama iyi geldi sadece kalıplar biraz büyüktü bikaçda bebek patiği aldım arkadaşımda çanta aldı onlarda fiyatlarına göre iyi çıkmıştı canım🤗

Devlet acile gidersen eğer alttan muayene ediyorlar canım. Kaçıncı haftadasın şuan bilmiyorum ama ben 29+0 ım bugün. Bu zamana kadar ara ara bende çok regl sancısı gibi sancı çektim. Bir sorun olmadı şükür ama geçmezse git görün tabiki.
Ben de 28. Haftadayım. Özelde takipliyim oranın aciline giderim. Dönem dönem oluyodu ama bu gün baya hareketlerini kısıtladı, yatınca geçmedi. Bi ara azaldı ama hala ara ara girip çıkıyor. Düzenli aralıklarla değil gibi ama çok takip edemedim. İlk kez böyle tüm günümü yedi hiçbişey yapamadım. Biraz daha takip edeyim olmazsa

Yalancı sancılar oluyor ama tuvalete girince dinlenince vs geçiyor ama düzenli ve uzun süreli geliyorsa tabi bir görün doktora alttan muhakkak bakıyorlardır diye tahmin ediyorum
Teşekkür ederim 🙏 biraz daha takip edeyim diyorum. Sabahtan beri tam anlamıyla geçmedi çünkü. İnş geçer

Yuhh cinnet gecirmelik kiz ben 2400e 2 kişi aliyorum sabah 8de geliyorlar aksam işleri bitmeden gitmiyorlar ama piyasa gerçekten saatli oldu benimkiler başkasina gitmiyor normalde düzenli gittikleri yerler dişinda bana da hamileyim diye kiyamayip geldiler duzenli almiyorum ama senede 4 5 kez anca
Hemde ne yuhh 3 bin tl ye 4 odalı evi yarım yamdalak yapıp gittiler üstüne de yemek yedirdim çok saf buldular heralde beni
Cok kotu olmus ya en onemli yerler kalmis tekrar mi cagiracaksin 6 7 bin bulacak heralde senin komple ev temizletmen.birde hamile halin ile biraz daha yardimci olabilirlerdi 🤦‍♀️
Yok extra ücret ödeyip mutfakla banyoyu temizlettim antre tuvalet vestiyer bize kaldı, tabi bi de odayı dağınık bırakıp çıkıyorlar onları da biz düzenledik zaman kaybı olmasın diye ha bi de mutfak yeri öylece kaldı bulaşıl makinesi buzdolabı çekilmedi yemek masası sandalyeler silinmedi mutfak bangosu fırın içi öylece kaldı bu hamile halimle devamını yaptım pertim şu an

Ben HM Little Gusto E-bebek Carters M&S Aziz Bebe, BabyCosy aldım. En beğendiklerim M&S Little Gusto ve HM oldu.
M&S dan bir şey almadım o zaman ordan bir şeyler sipariş vereyim denemiş olurum hem. Little Gustodan ben de aldım bir şeyler kundaklarina filan bayıldım

Hemde ne yuhh 3 bin tl ye 4 odalı evi yarım yamdalak yapıp gittiler üstüne de yemek yedirdim çok saf buldular heralde beni

Yok extra ücret ödeyip mutfakla banyoyu temizlettim antre tuvalet vestiyer bize kaldı, tabi bi de odayı dağınık bırakıp çıkıyorlar onları da biz düzenledik zaman kaybı olmasın diye ha bi de mutfak yeri öylece kaldı bulaşıl makinesi buzdolabı çekilmedi yemek masası sandalyeler silinmedi mutfak bangosu fırın içi öylece kaldı bu hamile halimle devamını yaptım pertim şu an
Ben bugün yatak odası ve salonun camlarını sildim, içeride olan camları ben disarida olanlari esim sildi ve perdelerini o indirdi ben yıkadım o taktı. Koltukları süpürüp sildik. Tüm bunlar sadece 1 saat sürdü perdelerin çamaşır makinesinde geçirdiği süre hariç. Yerleri falan da sildik ayrıca. 4 saatte 2 kişi bence bitirebilirlerdi. Üstelik ben çok yavaş dura kalka yaptım hamile halimle yani. Önümüzdeki hafta da mutfak ve diğer odanın camlarını silmeyi ve yine yerleri falan silip artık evi bebeğe hazırlamayı düşünüyorum. 32 haftalık hamileyim bir daha da bir kez daha detaylı temizlik yapılsa yeter herhalde diye düşündüm. Ben böyle saatli olması yerine eve gelip bakıp bu kadara yaparız demelerini yeğlerdim. En azından sizin açınızdan da net olurdu. Sizin adınıza üzüldüm.

M&S dan bir şey almadım o zaman ordan bir şeyler sipariş vereyim denemiş olurum hem. Little Gustodan ben de aldım bir şeyler kundaklarina filan bayıldım
Kumaşları çok yumuşak güzel. M&S'den indirim olduğunda almıştım 3 tane 0-3 ay tulum. Bir de yazlık tulum, 0,6 ay çorap falan. Çok bir şey almadım aslında. Ama indirim gördükçe alacağım. Little Gusto da gerçekten yumuşacık. İngiliz şapkalarına bayılıyorum. İkisi de Carters'dan güzel bence. En çok o iki markayı sevdim.

Ben cinsiyet partisi için elbise almıştım fiyatı çok uygundu pek kaliteli beklemiyodum ama iyi geldi sadece kalıplar biraz büyüktü bikaçda bebek patiği aldım arkadaşımda çanta aldı onlarda fiyatlarına göre iyi çıkmıştı canım🤗
Güzel günlerde kullan canım teşekkür ederim 🥰

Ben de 28. Haftadayım. Özelde takipliyim oranın aciline giderim. Dönem dönem oluyodu ama bu gün baya hareketlerini kısıtladı, yatınca geçmedi. Bi ara azaldı ama hala ara ara girip çıkıyor. Düzenli aralıklarla değil gibi ama çok takip edemedim. İlk kez böyle tüm günümü yedi hiçbişey yapamadım. Biraz daha takip edeyim olmazsa
Et canım devam eder seni zorlarsa bi görünmekte fayda var. İdraryolu enfeksiyonu oluncada biraz sancı oluyor bol su içmeye dikkat et.

Ay arkadaşım geçmiş olsun valla çok sinir bozucu. Artık onlarda açmış gözünü valla cam silersem fiyat şöyle olur bir saat daha kalırsam böyle olur bi dünya kuralları var. Ben sana bi dolu para ödücem bide sonuç ev bal dök yala olmıcak ne ala memleket. Hayır bide iyi niyetli olduklarınıda düşünmüyorum saati doldurmak için savsaklıyolarda. Valla en güzeli kendin yapçan işte günlere bölüp. Kuzen arkadaş eş dost desteği ile daha bile güzel olur. İçinede siner. Ben şimdi önümüzdeki ay öyle yapıcam arkadaşlarım sağolsun ben demeden aralarında anlaştılar gelicekler bana eşimde destek olur koltukları yatağı falan yıkar perde asar falan hep bir elden 4 kişi bitiririz bi günde diye düşünüyorum.

Ben bugün yatak odası ve salonun camlarını sildim, içeride olan camları ben disarida olanlari esim sildi ve perdelerini o indirdi ben yıkadım o taktı. Koltukları süpürüp sildik. Tüm bunlar sadece 1 saat sürdü perdelerin çamaşır makinesinde geçirdiği süre hariç. Yerleri falan da sildik ayrıca. 4 saatte 2 kişi bence bitirebilirlerdi. Üstelik ben çok yavaş dura kalka yaptım hamile halimle yani. Önümüzdeki hafta da mutfak ve diğer odanın camlarını silmeyi ve yine yerleri falan silip artık evi bebeğe hazırlamayı düşünüyorum. 32 haftalık hamileyim bir daha da bir kez daha detaylı temizlik yapılsa yeter herhalde diye düşündüm. Ben böyle saatli olması yerine eve gelip bakıp bu kadara yaparız demelerini yeğlerdim. En azından sizin açınızdan da net olurdu. Sizin adınıza üzüldüm.
14 aylık kuduruk bebem olmasa inanki bende kendim yapardım, zaten dün mutfak dolap içlerini ben yaptım hepsinin altını kaldırıp silip yerleştirdim 1.5 saatimi aldı. Bende dediğin gibi dinlene dinlene yaptım ve gerçekten hakkını vererek temizleseler o bin tl yi ben kendim seve seve verirdim

Ya kızlar bu bir dert postudur 😄

Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyor 😳 bi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama
Of çok saçma ya , bende bir türlü adam akıllı temizlikçi bulamadım çok dertliyim bu konuda 🤦🏼‍♀️

Kazandıkları para helal mi şimdi gerçekten artık insanlarda ahlak merhamet kalmamış iyi insan bulmak zor bu zamanda ne yazık ki çok kötü bir zamana denk geldik Allah yardımcımız olsun bundan sonra araştırıp referanslı birilerini bul bence

14 aylık kuduruk bebem olmasa inanki bende kendim yapardım, zaten dün mutfak dolap içlerini ben yaptım hepsinin altını kaldırıp silip yerleştirdim 1.5 saatimi aldı. Bende dediğin gibi dinlene dinlene yaptım ve gerçekten hakkını vererek temizleseler o bin tl yi ben kendim seve seve verirdim
Ben de mutfak dolap içlerini falan kendim yapmadım annemle yaptık onları. Bebeğim olmamasına rağmen annemle bile yapmam çok zor oldu. Ne diyeyim biri karninda biri kucağında iki bebekle imkansız benim için zaten sizin yaptığınız kadar bile yapmak. Benim ilkinde gözüm korktu. Allah kolaylık versin hepimize.

Et canım devam eder seni zorlarsa bi görünmekte fayda var. İdraryolu enfeksiyonu oluncada biraz sancı oluyor bol su içmeye dikkat et.
.
doktorumla konuştum şimdi. Parol, ılık duş ve prpgestan fitil sonrasında ağrılar hafiflemezse hastaneye git dedi. İnş geçer gerek kalmaz 🙏

Ben dolap içlerini kendim yapiyorum hiç biseyi eskisi gibi bulamayinca sinirim tepeme cikiyor🤣 bi de duvar takintim var sürekli duvar silerim 🤣

X