Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hep yaşıyorum her sorduğumda normal diyor. Magnezyuma başladık o biraz rahatlatıyor sizede öneririm. Bu haftalarda çok büyüyor bebiş o yüzden bu aralar çok daha olacak ağrımız sanırım. Birde bende rahimle alakalı ya ben çok zayıftım bence rahimimde çok küçüktü skdkfkfkf o yüzden büyürken acıyor😂 sanki böyle adetin ilk günü ya da böyle yırtılma hissi gibi ah ah ben ilk günden beri her gün çekiyorum
Yaa sürekli olması da kötü. 12. Hafta civarı bir olmuştu benim böyle. Şimdi yine oldu. Dediğiniz gibi belki de bebeğin daha çok büyüdüğü haftalardır

Suan 19+2 deyim. Ozellikle 15 ve 16. Haftalarda basladi bende.
bazen uzun sure bazende ara ara giriyor hem kasık hem alt karin bolgem. Sabahlari uyandigimda adet olacak gibi bir agri oluyor.
Normal oldugunu düşünüyorum cunku artık daha hizli büyüyorlar
Benim de gece uykumdan uyanıyorum bazen. Bir de çok ayakta kalınca oluyor.

Ayni durumdayim. Biseyler almaya niyetlendigim zaman alinacaklari dusundukce kafam allak bullak oluyor ve nereden baslayacagimi bilemiyorum 😔 tek aldigim sey hamile çamaşırı baska yok
Besik bebek arabası vs buyuk seyleri kafanizda netlestirin sonrasinda indirimleri takip edin o arada küçük.seyleri alabilirsiniz. Mesela oncelikle kendi ihtiyaclarinizi alin aklinizdan cikmis olur lohusa takimi emzirme sudyeni hasta bezi vs sonra bebegin kiyafetlerine gecersiniz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤️

Herkese merhaba pazar günü bile erkenden uyandim cok sinir bozucu 😁 8 dedin mi gozlerim aciliyo geri uyusam basim agriyo bos bos oturuyorum. Şükür enerjim yerine geldi de yavas yavas evi toparlayabiliyorum kışın iade etcek bi temizlik yapayim diyorum sonra doguma yakin büyük temizlik yapılır

Besik bebek arabası vs buyuk seyleri kafanizda netlestirin sonrasinda indirimleri takip edin o arada küçük.seyleri alabilirsiniz. Mesela oncelikle kendi ihtiyaclarinizi alin aklinizdan cikmis olur lohusa takimi emzirme sudyeni hasta bezi vs sonra bebegin kiyafetlerine gecersiniz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤️
Ben buyuk seyleri de 2 kere tasimamak icin yurtdisina soylicem. Ondan hevesim yok herhalde. Bununla simdi ugrasicsgina isinle ilgilen diyorum ama hamilelikten beri isimden de coook koptum arada kaldim shdjdj oda yaptınız mı siz bu arada

Dünde komsumla konuyoruz doguma yakin buzlugunu doldururuz ikramliklarla dedi sagolsun cok sevindim😂 ilk bebegimde bu kadar yakin degildik ama bunda beraber büyütürz dedi o kadar kiymetli ki bnm icin ilk oglumda cok zorlanmistim bunda herkes yardima ihtiyacin var mi diye ariyo hic geri çeviriyorum her türlü yardima açığım annem ve kayinvalidem karismasin yeter😂

Oda yapacak arkadaslarim odalarinizi sectiniz mi ne zaman gelecek? Benim ekstra yer olan bi dolabim yok o nedenle almisken sifonyer-dolap-montessori alacagim, park yatakla da benim yanimda 2 sene yatirip 2 sene sonunda odasina yollamak istiyorum ahdjjd :KK70:

Ben buyuk seyleri de 2 kere tasimamak icin yurtdisina soylicem. Ondan hevesim yok herhalde. Bununla simdi ugrasicsgina isinle ilgilen diyorum ama hamilelikten beri isimden de coook koptum arada kaldim shdjdj oda yaptınız mı siz bu arada
Yurt disinda dogum yapicaksaniz bnce de en mantiklisi o olur o zaman simdilik keyfini cikartin😁 bnm ilk oglumun odasi var bi cekmece camasirlik alicaz bebek esyalari icin o kadar onunda acelesi yok zaten en az 2 sene yanimizda yatar bizim cekmecelerden ayiririm

Teşekkür ederim 🥰 aslinda guzel bi liste yapsam sanki benim icin daha iyi olacak gibi.
Bide seneye tayincimiyiz degil miyiz o belli degil. Ona gore oda yapip yapmamaya karar veremedim. Kafamda netlestirecegim artik herseyi

Oda yapacak arkadaslarim odalarinizi sectiniz mi ne zaman gelecek? Benim ekstra yer olan bi dolabim yok o nedenle almisken sifonyer-dolap-montessori alacagim, park yatakla da benim yanimda 2 sene yatirip 2 sene sonunda odasina yollamak istiyorum ahdjjd :KK70:
Ben oda yapmıcam bu sefer; kızıma yapmıştım 6 yaşına kadar odasına adım atmadı desem yeridir; sonra da bu bebek odası dedi yeni oda aldırdı bize zaten 😂 Biraz kendi zevkleri oluşana kadar park yatak ve herhangi bir dolap bence yeterli. Evin her yeri oyun alanı zaten öyle bir sınırı olmayacak.

Ben oda yapmıcam bu sefer; kızıma yapmıştım 6 yaşına kadar odasına adım atmadı desem yeridir; sonra da bu bebek odası dedi yeni oda aldırdı bize zaten 😂 Biraz kendi zevkleri oluşana kadar park yatak ve herhangi bir dolap bence yeterli. Evin her yeri oyun alanı zaten öyle bir sınırı olmayacak.
Ahahahah evet elimde patlayabilir benim de o zaman. Ama bunu düşünüp gence de uygun ortalama bir şey alıyorum bebek bebek durmuyor yani. Sonra zaten kendi dizayn eder sizinki gibi isterse. Evin her yeri demişken evdeki halılar ince ben de oturunca emekleyince rahat etsin diye pufidik bi halı bakıcam bu sefer makine halısı alıcam 2 haftada bi yıkamaya yollarım :KK70:

Ahahahah evet elimde patlayabilir benim de o zaman. Ama bunu düşünüp gence de uygun ortalama bir şey alıyorum bebek bebek durmuyor yani. Sonra zaten kendi dizayn eder sizinki gibi isterse. Evin her yeri demişken evdeki halılar ince ben de oturunca emekleyince rahat etsin diye pufidik bi halı bakıcam bu sefer makine halısı alıcam 2 haftada bi yıkamaya yollarım :KK70:
Evet, halıları ben de değiştiricem…Bendeki halılar da çok sert emeklemeye oturup oynamaya uygundur değil. En uygunu bambu makine halısı sanırım.

Ay bazen imdattt diye bağırmak istiyorum ben bu hamilelik olayını hiç sevemedim aslında bulantim da kalmadı ama sanki yediğim her şey yemek borumda kalıyor aşağı inmiyor gibi 😶 Hamile görüntümü seviyorum hatta karnım biraz daha büyüsün sevimli duruyor hoşuma gidiyor 😅 diğer şeyler hoş değil. Zaten ilaç vitamin içmek işkence gibi 🫥

Birde bebek arabasını bu ay alacağım gibi ben pek indirim takip edemiyorum umarım en pahalı fiyattan almam 🤣🤣 başka da hiç bir alacağıma karar vermedim

Evet, halıları ben de değiştiricem…Bendeki halılar da çok sert emeklemeye oturup oynamaya uygundur değil. En uygunu bambu makine halısı sanırım.
Benim evimdekiler bambu ama metrekare basina 150 tl yikamasi djfkdk balkonda da hali var o da yumusak ama bambu degil o 60 tl yikamasi valla bisiler hep dokulecek ben bambu almasam mi diyorum. Bambu olmayip yine de yumusak hali var yani bakmak lazim. Komsumdan biliyorum o her hafta yikatiyor oglu zevkine bisiler dokuyor egleniyor :KK70:

Ben de oda yapmayacağım, zaten evimiz küçük en azından 1 yaşa kadar bizle olur diye düşünüyorum. Deneyimli anne olarak size sormak istedim, bir şifonyer iş görür mü sizce? Diğer odaya büyük bir dolap almayı düşünüyorum ama muhtemelen annem bizimle kalacak, onun odası gibi yapmayı düşünüyorum o odayı, bebişin asılması gereken birkaç şeyi anca ona koyarım.

Ben de oda yapmayacağım, zaten evimiz küçük en azından 1 yaşa kadar bizle olur diye düşünüyorum. Deneyimli anne olarak size sormak istedim, bir şifonyer iş görür mü sizce? Diğer odaya büyük bir dolap almayı düşünüyorum ama muhtemelen annem bizimle kalacak, onun odası gibi yapmayı düşünüyorum o odayı, bebişin asılması gereken birkaç şeyi anca ona koyarım.
Ben de şifonyerden başka bir şey kullanacağımı zannetmiyorum açıkçası dolap boş bekler bi sene bence. Zaten kıyafetler minicik hadi bi çekmece kıyafet olsa birine bez dizsem birine havlusu battaniyesi desek yine bi tane boş kalıyor dolap komple boş olur yani :KK70: dolaba sadece kalın mont tulum filan asarım onun için de başka yer bile bulunur. Benim odam boş dolsun diye de yapıyorum

Ay bazen imdattt diye bağırmak istiyorum ben bu hamilelik olayını hiç sevemedim aslında bulantim da kalmadı ama sanki yediğim her şey yemek borumda kalıyor aşağı inmiyor gibi 😶 Hamile görüntümü seviyorum hatta karnım biraz daha büyüsün sevimli duruyor hoşuma gidiyor 😅 diğer şeyler hoş değil. Zaten ilaç vitamin içmek işkence gibi 🫥

Birde bebek arabasını bu ay alacağım gibi ben pek indirim takip edemiyorum umarım en pahalı fiyattan almam 🤣🤣 başka da hiç bir alacağıma karar vermedim
Hamileligi bende hic sevemedim🫠 ilkinde de aynıydı hatta ben emzirmeyi de sevemedim mastit fln olmustum ama rabbimin mucizesi katlanmak lazim ❤️ bu mide sorunu bnde de var midem yaniyo midem hep agzimda gibi bindegisik

X