- 8 Ağustos 2023
- 5.323
- 5.250
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.401
Ultra air aldım bendeKızlaaar emzik olarak ne aldınız?
Tavsiye üzerine bundan aldım. Kullanan yada alan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultra air aldım bendeKızlaaar emzik olarak ne aldınız?
Ben bugün Kraft kenya aldım ama bebek arabası bence kişinin nasıl bir şey istediğine göre çok değişiyor ya o kadar çok model var ki kafam çok karışıktı bunu alana kadarKızlar hangi bebek arabasını öneriyorsunuz ?
Ben Air değilde soft olanını aldım canım. Kuzenim doğurdu 2aylık bebeği bana bunu çok önerdi soft olanını.Ultra air aldım bende
Ben de bunun yakası tül gibi olanı var onu beğendimSağol canımcım
Miss Dünya Lissa Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bak şunu beğendim #reklamdeğil
Gömlek elbise çok mantıklı bu arada sonra da giyilir Hastanede fotoğraf çekimi yapar mıyız acaba, yaparsak o süslülerden mi almalı, illa beyaz mı olmalı kdkdkÇok teşekkür ederim canım Ben de baktım yorumlar bayağı güzel fiyatı da gayet uygun muhtemelen bundan alacağım ben de.
Ya çok güzel inşallah sağlıkla giy ve sarıl bebişine
Bu arada ben bir gömlek elbise model almıştım gecelik kızlar kalınlığı ve kalitesi gayet güzel geldi bana. Düşünürseniz aklınızda olsun bir de çok beğendim bir kimono vardı onu aldım kendime sabahlık niyetine giyerim fotoğraflarda falan güzel çıkar rengi hem daha sonra da giyerim normal zamanda diye düşündüm o daha gelmedi ama onu da ekleyim #reklamdeğil değil
Olalook Kadın Beyaz Yanları Oval Yırtmaçlı Müslin Gömlek Elbise ELB-19002243 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Su Koleksiyon Iznik Kaftan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yaa bunları düşündüğümüz aşamaya geldiğimize inananıyorum ben de açıkçası ben böyle kimono falan giymeyi severim normal zamanda da o yüzden aklıma direkt böyle birşey geldi sabahlık yerine. Profesyonel çekim değil ama orta halli bir makinemiz var onunla ufak tefek çekim yaparız diye düşündüm ondan aldım biraz daBen de bunun yakası tül gibi olanı var onu beğendim
Gömlek elbise çok mantıklı bu arada sonra da giyilir Hastanede fotoğraf çekimi yapar mıyız acaba, yaparsak o süslülerden mi almalı, illa beyaz mı olmalı kdkdk
Kafamdaki sorulara bak
Ay ne marka bakıyorsun iki kere indirime girdi benim baktığım roborock s8 ndndjjdjd 19999 u gördü ama Kasım boyu düşer mi daha acaba bilmiyorumAy evet ya her yerlere girip çıkalım gezelim inşallah mutlulukla sağlıkla bunu aldım ya gerisi önemli değil çok rahatladım bir aydır araştırıyorum. Bir de robot süpürge bakacağım onu da uzun süredir araştırıyorum onu da alırsam benden rahatı yok
Canım ben de elbise gecelik tarzı pijama bakıyorum hangisini düşünüyorsunMiss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İlk lohusa pijamamı kuzenim aldı bi tane de elbise tarzı alıcam da o istediğim stoklarda yok onu da annem alcak #reklamdeğil
Ya hiç sorma o kadar çok kafam karıştı ki o konuda benim çok pahalı birşey istemedim ben o kadar xıaomi robot vacuum x10 modeli benim baktığım da 13.000 e takıldı kaldı benimki de ben de senin gibi bakıyorum Kasım sonuna kadar takip edip daha da düşmezse alacağım galiba o söylediğin modele de bakmıştım bu arada çok güzel çok da öneriliyor ama fiyattan dolayı bunda karar kıldım benAy ne marka bakıyorsun iki kere indirime girdi benim baktığım roborock s8 ndndjjdjd 19999 u gördü ama Kasım boyu düşer mi daha acaba bilmiyorum
Beeenen ıyısı buymus.az evvel kamerayıda aldım ındırıme gırmıs n11 de ve e ebebkte.bıtek juno yatak kaldı harıcınde çoraba kadar herseyı aldık.Allahım saglıkla kullandırmak nasıp etsınKızlaaar emzik olarak ne aldınız?
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kullanın siz de insan nasıl rahatlıyor herşeyi tamamlanıncaBeeenen ıyısı buymus.az evvel kamerayıda aldım ındırıme gırmıs n11 de ve e ebebkte.bıtek juno yatak kaldı harıcınde çoraba kadar herseyı aldık.Allahım saglıkla kullandırmak nasıp etsın
Kız mayoş benım pijamamda ondan ben bır ay kadar once almıstım gayet guzel bır yerı var alacaklara tavsıye ederım maya91
Evet kuzum yaa artık sabırsızca bekleyiş moduna girebiliriztüm minnoşlarımız saglıcakla kullansın aldıklarımızıCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kullanın siz de insan nasıl rahatlıyor herşeyi tamamlanınca
Ben de bunu aldım indirim ile 260 TLye geldiKızlaaar emzik olarak ne aldınız?
Siyatik ağrısı gibi geldi, gebelikte siyatik ağrısına özel egzersizler var onlara bir bak istersen Geçmiş olsuunYa kızlar benım sag kalcamda yürürken bıcak gıbı agrı saplanıyor,bel fıtıgım varda haberımmı yok anlamadım,ayagımı atamıyorum resmen,böyle ahrı gırıyor çizgi şeklinde bacagıma dogru,böyle ilginç bşşey yasayan varmı
Neden olurmuş peki canım bılıyormusun?Yonlendırmen ıcın çok tesekkur ederım bakacagım şimdiSiyatik ağrısı gibi geldi, gebelikte siyatik ağrısına özel egzersizler var onlara bir bak istersen Geçmiş olsuun
Turk kahveside bebegi hareketlendirirmis oyle duydum. Hem kahve hem cikolata bebegi halaya kaldirmisİçimde sanırım bir hiperaktif var. Bugün nikah vardı biraz yoruldum eve gelince yorgunluk kahvesi yaptım 1 kare çikolata yedim. Ayaklarımı uzattım altına yastık koydum ve dans başladııııı. İçimden resmen yüzüyoorrr. Normal de sadece tekme hissederdiiim
Rahim büyüyünce bu sinire bası yapıyor, kilo artışı da etkili oluyor diye biliyorum egzersizler mutlaka rahatlatır Benim de sırt ağrım başladı hemen sırt egzersizlerine başladım inanılmaz rahatladımNeden olurmuş peki canım bılıyormusun?Yonlendırmen ıcın çok tesekkur ederım bakacagım şimdi
Ay çok teşekkür ederim çiçeğim içim rahatladı . İnşallah hayırlı haberler alırımBen nexus aldım canım. Hem kulaktan hem temassız ölçümü var #reklamdeğil
Kanı bıraktığın yer sonucu veriyor canım gittiğinde alıyorsun
Ben yanlışlıkla çok daha iyisini buldum 45 bin falanmış sonra dedim Büşra ne bakiyorsun buna kalkıp bulaşığı yikamayacak dhdbjsjjdnd roborock isteme sebebim de haritadan halıyı sectirip mop yaptirtmiyorsun vs ya o konuda biraz daha iyiymiş sanırım. Xiaomi de çok öneriliyor zaten o olmazsa bu olacak herhaldeYa hiç sorma o kadar çok kafam karıştı ki o konuda benim çok pahalı birşey istemedim ben o kadar xıaomi robot vacuum x10 modeli benim baktığım da 13.000 e takıldı kaldı benimki de ben de senin gibi bakıyorum Kasım sonuna kadar takip edip daha da düşmezse alacağım galiba o söylediğin modele de bakmıştım bu arada çok güzel çok da öneriliyor ama fiyattan dolayı bunda karar kıldım ben
Ben kendimi yorduysam veya çok yürüdüysem başlıyor akşamına şanslıysam sabah geçiyor degilsem o günü de yaşatıp geciyorYa kızlar benım sag kalcamda yürürken bıcak gıbı agrı saplanıyor,bel fıtıgım varda haberımmı yok anlamadım,ayagımı atamıyorum resmen,böyle ahrı gırıyor çizgi şeklinde bacagıma dogru,böyle ilginç bşşey yasayan varmı