Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Kizlar ana kucagi olarak bu nasil sizce aldigimi iade edip bunu mu alsam🤣 ay gece gece beynim yandi
Cok büyük gibi taşıması zor olmasın bunu

Kizlar ana kucagi olarak bu nasil sizce aldigimi iade edip bunu mu alsam🤣 ay gece gece beynim yandi
Konforlu duruyor kuzum kullanıcı yorumlarına bi bak sen

Kızlar çatlaklar ne alemde benim karında yok ama popom çatlamış ve gögüsümün kenarları
Canım ben ilk gebeliğimde 7 yada 8. Aydı tam hatırlamıyorum ama bir gecede çatladım. Bir sabah bi uyandım çatlaklarım var 🤭 şuan 29+1 iz henüz yeni çatlağım yok öncekilerle devam ediyoruz şuanda. Ama göğüslerim kaşınıyor sanırım çatlayacak.

Canım ben ilk gebeliğimde 7 yada 8. Aydı tam hatırlamıyorum ama bir gecede çatladım. Bir sabah bi uyandım çatlaklarım var 🤭 şuan 29+1 iz henüz yeni çatlağım yok öncekilerle devam ediyoruz şuanda. Ama göğüslerim kaşınıyor sanırım çatlayacak.
O çatlakların birazı olsun geçiyor mu yoksa alışmak mı lazım 😄

Kızlar benim dünden beri midemden karnıma yayılan 5 sanıye falan süren şiddetli ağrım oluyor sonra geçiyor. Ara ara geliyor aça geldiğinde beni zorluyor ağrı . Midemden yayılıyor karnıma .
Bugün de ishal olmuşum ama afedersiniz su gibi . Ve hala o ara ara gelen şiddetli ağrı var . Sizce neden olmuştur aynı durumu yaşayan var mı ?
Bebeğin hareketleri iyi diye gitmedim doktora :KK43:

Et canım devam eder seni zorlarsa bi görünmekte fayda var. İdraryolu enfeksiyonu oluncada biraz sancı oluyor bol su içmeye dikkat et.

Ay arkadaşım geçmiş olsun valla çok sinir bozucu. Artık onlarda açmış gözünü valla cma silersem fiyat şöyle olur bir saat daha kalırsam böyle olur bi dünya kuralları var. Ben sana bi dolu para ödücem bide sonuç ev bal dök yala olmıcak ne ala memleket. Hayır bide iyi niyetli olduklarınıda düşünmüyorum saati doldurmak için savsaklıyolarda. Valla en güzeli kendin yapçan işte günlere bölüp. Kuzen arkadaş eş dost desteği ile daha bile güzel olur. İçinede siner. Ben şimdi önümüzdeki ay öyle yapıcam arkadaşlarım sağolsun ben demeden aralarında anlaştılar gelicekler bana eşimde destek olur koltukları yatağo falan yıkar perde asar falan hep bir elden 4 kişi bitiririz bi günde diye düşünüyorum.
Oh ne güzel düşünmüşler ya benim kv bizde şu an kadıncağız kendi evine de kadın çağırıyor ama garip anam olsaydı kendi çoktan yapmıştı 🥲 ama gerçekten az iş yapma a rağmen çok çok yoruldum bel ağrımdan uyuyamıyorum şu an

Of çok saçma ya , bende bir türlü adam akıllı temizlikçi bulamadım çok dertliyim bu konuda 🤦🏼‍♀️
Al benden de o kadar hepsi anasının gözü olmuş
Kazandıkları para helal mi şimdi gerçekten artık insanlarda ahlak merhamet kalmamış iyi insan bulmak zor bu zamanda ne yazık ki çok kötü bir zamana denk geldik Allah yardımcımız olsun bundan sonra araştırıp referanslı birilerini bul bence
Bu araştırıp bulmuş halim 😄 bi de referansı olmasa ne olacaktı acaba gelip başımda durup evi bana temizletecekti heralde 😂
Ben de mutfak dolap içlerini falan kendim yapmadım annemle yaptık onları. Bebeğim olmamasına rağmen annemle bile yapmam çok zor oldu. Ne diyeyim biri karninda biri kucağında iki bebekle imkansız benim için zaten sizin yaptığınız kadar bile yapmak. Benim ilkinde gözüm korktu. Allah kolaylık versin hepimize.
Amin inşallah, ben zaten şey diyorum son 2 yıldır hamileyim 😄 doğru düzgün temizlik yapamıyorum, yapmak istesem de yapamıyorum temizlik yapacak vakit kalmıyor her geldiğinde annem evi temizleyip gidiyor 🫶🏻
Ben dolap içlerini kendim yapiyorum hiç biseyi eskisi gibi bulamayinca sinirim tepeme cikiyor🤣 bi de duvar takintim var sürekli duvar silerim 🤣
Ya duvarda bi leke vardı cifleyim dedim yok asla gücüm yetmedi bıraktım yine 😬

Hala park yatak alamadım portatif olsun diyordum ama bakıyorum chicco next2me park yataklardan daha pahalı kullanacağı süre 6 ay kiwi zoody bakıyordum ama anne yanı olmuyor yoyko hem renk hem kullanış acısından güzel gibi gözüküyor alan oldu mu

Trendyolda beğendim fiyatıda uygun oradan yaptıracağım canım.

Canım bende araştırıyorum elele madre alacaktım bitmiş ama yakında stok açacaklarmış sordum. Yine elele nin 6 in 1 özellikle baya kapsamlı bi yatağını beğendim şuan trendyolda 5500 tl ekstra indirim olursa diye bi iki gün daha beklicem olmazsa elele nin kendi sitesinde yatak hediyeli 5600 onu alcam.
Hangi model acaba begenemiyorum bişey 🤣

Ben bu sayfadan yaptırdım sade bişey istiyordum🤗
Aklimda başta pleksilerden vardı ama oğlumunki süslü bişey odasında asılı odalar yan yana bu sefer kızımınki sade kalacak biraz daha süslü olsun dedim 🫣

Cok büyük gibi taşıması zor olmasın bunu
Bende cok kararsiz kaldim babyjorn muadillerinden aldim aslinda
Konforlu duruyor kuzum kullanıcı yorumlarına bi bak sen
Kullanici yorumlari hep güzel ama hic kullanip yorum yapan olmamiş sanirim hep hamile🤣
Kızlar çatlaklar ne alemde benim karında yok ama popom çatlamış ve gögüsümün kenarları
Ben ilk gebeligimde 40 pinar gürescileri gibi yaglandim lieraclar falan havada uçustu doguma 1 hafta kala resmen gibegim acikken bebek gerindi gerindi cart diye yirtildim🤣 o kremlere inanmiyorum artik🤣
Hala park yatak alamadım portatif olsun diyordum ama bakıyorum chicco next2me park yataklardan daha pahalı kullanacağı süre 6 ay kiwi zoody bakıyordum ama anne yanı olmuyor yoyko hem renk hem kullanış acısından güzel gibi gözüküyor alan oldu mu
Elele de park yatak anne yani modeller var canim bak istersen

Gunaydin kizlar once soyle minik bisey alayim sonra buyuk alirim vs diye evinizi gereksiz eşya ile doldurmayin hem siniriniz yipranmaz sokacak yer bulamiyorsunuz sonra 🤣

X