Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben yaptırdım internetten ama henüz elime ulasmadi. Instagram da hayalevent sayfasından sade aynalı lacivertli bir model yaptırdım. Kızımda herseyi çok süslü püslü yaptırmıştım erkek olunca bu sefer sadeliğe kaçtım🙈
Ben de sormustum bu sayfaya ama pahallı geldi bana fiyatları 2250 gibi bisey demisti

Kızlar bu ıslak mendilden alan varmı fiyatı uygun geldi

Eklentiler

• Screenshot_20241110-194747.png
    Screenshot_20241110-194747.png
    169 KB · Görüntüleme: 62
Ya kızlar bu bir dert postudur 😄

Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyor 😳 bi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama
Cok kotu olmus ya en onemli yerler kalmis tekrar mi cagiracaksin 6 7 bin bulacak heralde senin komple ev temizletmen.birde hamile halin ile biraz daha yardimci olabilirlerdi 🤦‍♀️

Kızlar kapı süsü yaptıran var mı
Trendyolda beğendim fiyatıda uygun oradan yaptıracağım canım.
Kızlar park yatak alanlar hangisinden aldı acaba
Canım bende araştırıyorum elele madre alacaktım bitmiş ama yakında stok açacaklarmış sordum. Yine elele nin 6 in 1 özellikle baya kapsamlı bi yatağını beğendim şuan trendyolda 5500 tl ekstra indirim olursa diye bi iki gün daha beklicem olmazsa elele nin kendi sitesinde yatak hediyeli 5600 onu alcam.

Ayyy bebeğin kızı erkeği mi olurmuş ya alınıyoruz erkek anaları olarak😅😂 Ben oğluşuma molfix aldım ilk başta pamuklu su kullanırım sonrada bunlardan dewam👌🏻

Eklentiler

• IMG_9837.png
    IMG_9837.png
    217,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar eşim bulgaristan göçmeni halası geldi ordan temu ya baktım baya baya bir sürü şey sipariş ettim özellikle 2 takım lohusa pijama takımı söyledim inşallah güzel gelir

2 tk lohusa pijama takımı
2 tk alt üst kıyafet kızıma 6 yaş
Bebişe biberon termosu
Emzik saklama kutusu
Hışırtılı bez kitap
4 lü müslin örtü
2li kadife tavşan oyuncak
1 diş kaşıma aparatı
3 lü emzirme sütyeni
1 astronot tulum bebişe
1 kot tulum
2 paket çeşitli tokalar kızıma
Uyku arkadaşı filli
Temassız ateş ölçer
Kızıma bere takımı

Aklıma şuan gelmiyo belki bir iki şey daha vardır. Hepsi 5500 tl tuttu kayınpederim aldı sağolsun ama acaba türkiyeden alsam daha mı uyguna gelir daha mı pahalıya gelir onu düşünüyorum sizce temu karlı mı?

Selam anneler bu gün sabahtan beri ara sıra geçen adet ağrısı çekiyorum. Çoğunlukla devam etti. Alt karnımda. Biraz şiddetleniyor gibi. Ara ara gelip gidiyor. Acile gitsem mi diyorum. Ne gibi kontroller yapıyolar acilde bilgisi olan var mı

Selam anneler bu gün sabahtan beri ara sıra geçen adet ağrısı çekiyorum. Çoğunlukla devam etti. Alt karnımda. Biraz şiddetleniyor gibi. Ara ara gelip gidiyor. Acile gitsem mi diyorum. Ne gibi kontroller yapıyolar acilde bilgisi olan var mı
Devlet acile gidersen eğer alttan muayene ediyorlar canım. Kaçıncı haftadasın şuan bilmiyorum ama ben 29+0 ım bugün. Bu zamana kadar ara ara bende çok regl sancısı gibi sancı çektim. Bir sorun olmadı şükür ama geçmezse git görün tabiki.

X