Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben ateş ölçere karar veremedim. Çok fazla çeşit var sen araştırmışsındır mayaaa 😁 evde bir koltuk altından ölçen var ama temassızlar sağlıklı sonuç veriyor mu 🤔

Ben de aynı şekilde soğuk meyve suyu istiyorum sürekli ne olursa ve deli gibi kırmızı elma yiyorum 😅
En iyisi koltuk altındanmış canım. Ama ilk zamanlar özellikle biraz zorlar diye kulak içi tercih ettim ben de hiç ateş ölçer gibi yok çünkü ☺️☺️
Muhtemelen ben de onu alıcam Braun çok pahalı

bende tatlı isteği açıldı Hayırlısı olsun
Braun evet bütçeyi zorlar o yüzden nexus aldım sadece kulaktan özelliğini kullanıcam.

Tattlı isteği bende de açıldıı
Bahsettiğin bu mu?
Bu ne kadar ucuzmuş ya 😅

Bende yarın Nexus alıcam 😄

Hava nemlendirici hangisini alacaksın. Ateş ölçer Nexus yorumları baya güzeldi hem temassız hem kulaktan olması da güzel
Canım hava nemlendiricisi çok bakmadım daha yeni araştırıyorum ama maya önermişti bugün o da bir grupta duymuş sanırım linki atayım sana da
ROBEVE 2.5 Lt Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ultrasonik Difüzör Oda Nemlendirici Hava Nemlendiricisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

En iyisi koltuk altındanmış canım. Ama ilk zamanlar özellikle biraz zorlar diye kulak içi tercih ettim ben de hiç ateş ölçer gibi yok çünkü ☺️☺️

Braun evet bütçeyi zorlar o yüzden nexus aldım sadece kulaktan özelliğini kullanıcam.

Tattlı isteği bende de açıldıı

Bu ne kadar ucuzmuş ya 😅
Nexus daha uygun geldi bana da zaten bu ay o kadar çok masraf oldu ki. Artık bunu da sonra alırım ya battık çünkü 😅

İlk lohusa pijamamı kuzenim aldı🥰 bi tane de elbise tarzı alıcam da o istediğim stoklarda yok onu da annem alcak #reklamdeğil
Ayy güle güle kullaan, ben de bu markadan favoriye ekledimm 😍
Elbise tarzı nasıl bişey beğendin mayaa, yine bu markadan favoriledim onu da ama bilemedim 😅

Ayy güle güle kullaan, ben de bu markadan favoriye ekledimm 😍
Elbise tarzı nasıl bişey beğendin mayaa, yine bu markadan favoriledim onu da ama bilemedim 😅
Sağol canımcım😍

Bak şunu beğendim #reklamdeğil

Ben diğer anne gruplarına bakıyorum hep, bi tanesinde önerilmişti xioami muadili diyeee #reklamdeğil
Çok teşekkür ederim canım Ben de baktım yorumlar bayağı güzel fiyatı da gayet uygun muhtemelen bundan alacağım ben de.

İlk lohusa pijamamı kuzenim aldı🥰 bi tane de elbise tarzı alıcam da o istediğim stoklarda yok onu da annem alcak #reklamdeğil
Ya çok güzel inşallah sağlıkla giy ve sarıl bebişine🥰

Bu arada ben bir gömlek elbise model almıştım gecelik kızlar kalınlığı ve kalitesi gayet güzel geldi bana. Düşünürseniz aklınızda olsun🥰 bir de çok beğendim bir kimono vardı onu aldım kendime sabahlık niyetine giyerim fotoğraflarda falan güzel çıkar rengi hem daha sonra da giyerim normal zamanda diye düşündüm🥰 o daha gelmedi ama onu da ekleyim😍 #reklamdeğil değil 😅

Olalook Kadın Beyaz Yanları Oval Yırtmaçlı Müslin Gömlek Elbise ELB-19002243 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Su Koleksiyon Iznik Kaftan Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-10-22-12-01-613_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-10-22-12-01-613_trendyol.com.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2024-11-10-22-11-50-403_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-10-22-11-50-403_trendyol.com.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 36

Nexusun da buhar makinesi varmış kızlaar kesin almamız gereken bişey mi bilmiyorum #reklamdeğil
Canım benim hiç aklımda yoktu ama bir haftadır boğaz kuruluğu mahvetti beni sabahları sesim hiç çıkmıyor kısılıyor. Her şeyi denedim fayda etmedi daha çok kendim için lazım aslında bebek olunca onda da yaşamayız bu sıkıntıyı en azından dedim.

X