Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlarr dertleşmeye geldim. Bu sabah kontrolüm vardı 19+1 deyim. Ultrasonda bebiş 20 haftalık gözüktü 330gr olmuş kilosu bir problem yok çok şükür. Ama sorun şu ki bende 12. haftada uterin arterlerde çift taraflı direnç çıkmıştı. O günden beri coraspin kullanıyorum. Kilo almadım hiç hatta hamileliğin başından beri 7 kilo verdim bulantılardan şu an 83 kiloyum. Biraz fazla biliyorum ama elimden geleni yapıyorum🤷🏻‍♀️ tansiyonum da 9-6 nın üstüne hiç çıkmıyor çok şükür her gün düzenli kontrol ediyorum. Ama doktorum bana sürekli preeklampsi ihtimalin var diyip duruyor çok ciddi bir adaysın vs. Gerçekten sinirlerim bozuluyor artık o kadar çok söylüyor ki. Ödem problemin var diyip duruyor. Beni o kadar strese soktu ki bugün. Biliyorum ben de öyle bir risk olduğunu ama korkuttu artık beni. Bütün önlemleri alsam da yine de olabilirmiş bana böyle söyledi. Hamileliğin tadını çıkaramıyorum hep bir ne olacak acaba diye anksiyete halindeyim. Bi ara stresten haftalarca adam gibi yemek yiyemedim Allahtan bebeğim büyümüş sağlıkla. 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var orda belli olacak damarlarım düzelmiş mi diye. Nolur bana dua edin çok korkutuyor doktorum beni çok üzülüyorum 😔😔
Merhaba bir sağlık personeli olarak size tavsiyem farklı bir dr dan da fikir almanız bende kilolu hamile kaldım şu an 88 kiloyum 17 haftalığız ama dr her gittiğimde kilo ve tansiyon bakıyor sıkıntı görmedi sadece kilo almamaya çalış dedi. Hamilelik döneminde stresten ne kadar uzak durabilirsen bebeğinin sağlığı için o kadar iyi ☺️

X