Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek altını altını temizlemek için pamuk mu tercih ediyorsunuz yoksa temiz içerikli ıslak mendil mi? Ben kararsız kaldım ya

İyi yapmışsın bende bilemedim ya pamuk uzun süre ıslak kalınca bakteri üretiyor demişlerdi o kafamı karıştırıyor
Ama zaten kullanılacağı zaman ıslatılmıyor mu? Yani ben internetten günlük diye gördüm ama kullanana arkadaşlarım genelde değiştirmeden ıslatıyorlardı

Canım doğum paketlerinde oluyor bazen ,bizimkinde var,fotoğraf çekimi,kuaför hizmeti,oda süsleme bebek için sıpa falan yoksa bende özel anlaşmadım.ertesi gün gelip hazırlayıp çekecekler bana kalsa bizdedir çekecek yok vakitte olmuyor zaten
Bizim özel sağlık sigortamız var, bir doğum paketi almadım hastaneden 😕

Ama zaten kullanılacağı zaman ıslatılmıyor mu? Yani ben internetten günlük diye gördüm ama kullanana arkadaşlarım genelde değiştirmeden ıslatıyorlardı
Yok ya böyle bi kutu içerisine sıcak su ve bebe yağı ile yada zeytin yağı ile ıslatıp bitene kadar kullanıyordu arkadaşlarım. İnternette de görmüştüm öyle yapanları
kızımın altını sanırım bir yaşına kadar filan pamukla temizledim
Pamuğu altını değiştirmeden mi ıslatıyordun yoksa öncesinde bir kutuda pamukları önceden mi ıslatıyordun canım
Ben ikisini de aldım evde pamuk dışarıda temiz içerikli ıslak mendil
Bu da mantıklı aslında

Yok ya böyle bi kutu içerisine sıcak su ve bebe yağı ile yada zeytin yağı ile ıslatıp bitene kadar kullanıyordu arkadaşlarım. İnternette de görmüştüm öyle yapanları

Pamuğu altını değiştirmeden mi ıslatıyordun yoksa öncesinde bir kutuda pamukları önceden mi ıslatıyordun canım

Bu da mantıklı aslında
evet aynen onu yazmayı unuttum dışarıda temiz mendil evde pamuk yok değiştirirken islatiyordum.

Benim 2 3 gündür bel sırt ağrılarım arttı. Geceleri artmasının nedeni belki gün içindeki yorgunluğun çıkıyordur bilmiyorum ama ben baya zorlanmaya başladım bir yere dayanmadigim an hemen sırtım belim ağrımaya başlıyor. Dünde ilk defa göbek deligimin olduğu yer ağrıdı fazla hareket etmiştim. Bundan sonra biraz zorlu geçecek sanırım.
Benım de benzer şuan. Bir de alt kısımda bır agrım oluyor beni o kısım tedirgin ediyor

Anne bebek çantası ne alcaz 😄 ay alınacaklar bitmiyorduuu 🙈 kraft diamond nasıl sizce?

Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Gri
Bu çantayı çok övdüler. Baya da büyükmüş genişmiş. Karar vermedim ama belki fikir olur sizlere

Kızlar bebek altını altını temizlemek için pamuk mu tercih ediyorsunuz yoksa temiz içerikli ıslak mendil mi? Ben kararsız kaldım ya
Ben hiç pamuk kullanmadım,saf su katkılı bir ıslak mendil alıp altını değiştireceğim zaman onu ılık suyu işe yıkayıp sildim uzun süre.sonra normal yenidoğan ıslak mendile geçtim.pamuk toplanıyor ıslanınca,topaklanıyor rahat edemedim elime bulaştı hep 😂🫣🙈 bundada öyle yaparım sanırım

Bu çantayı çok övdüler. Baya da büyükmüş genişmiş. Karar vermedim ama belki fikir olur sizlere

Aslında bu skiphop lar çok güzelde fiyatlar fazla gibi değer mi yani 2 katı para vermeye çok bilemedim.
Anne bebek çantası ne alcaz 😄 ay alınacaklar bitmiyorduuu 🙈 kraft diamond nasıl sizce?

Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Gri
Aman kızzz bu fiyatlar nee 🙄 ben sanırım daha uygun bişey alırım civilde 400 500 e görmüştüm bayada geniş kullanışlı duruyorlardı.

Ben hiç pamuk kullanmadım,saf su katkılı bir ıslak mendil alıp altını değiştireceğim zaman onu ılık suyu işe yıkayıp sildim uzun süre.sonra normal yenidoğan ıslak mendile geçtim.pamuk toplanıyor ıslanınca,topaklanıyor rahat edemedim elime bulaştı hep 😂🫣🙈 bundada öyle yaparım sanırım
Bu da mantıklı geldi şimdi 🤣🤣🤣

Ben kızım doğduğundan beridir poposunu yıkıyorum. Dışarda ıslak mendil kullanıyorum. Evde bazen az çiş yapınca ıslak mendil ama genelde yaz kış kaka ve yoğun çiş yapınca yıkıyorum. Benim kızımın cildi aşırı hassas hemen pişik oluyor o yüzden çok şansa bırakmıyorum. Yenidoğanken bi kovada tasla yıkardım müslinle kurulardım biraz havalandırıp kremleyip kapatırdım. Şimdi duşa kabine sokup yıkıyorum müslinde kurulayıp altını kapatıyorum. 2.5 yaşında aslında kaka yapınca kaka çiş yapınca çiş diyor ama kışa denk geldi hava 1 derece tuvalet eğitimi veremem bu havada.

X