Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yanlışlıkla çok daha iyisini buldum 45 bin falanmış sonra dedim Büşra ne bakiyorsun buna kalkıp bulaşığı yikamayacak dhdbjsjjdnd roborock isteme sebebim de haritadan halıyı sectirip mop yaptirtmiyorsun vs ya o konuda biraz daha iyiymiş sanırım. Xiaomi de çok öneriliyor zaten o olmazsa bu olacak herhalde 😅😅
Valla o bebek arabasından daha zor bir konu benim gözümde bir noktada yeter deyip bıraktım artık 😅 sıfırdan büyüktür sonuçta kendi kendine ev süpüren bir şeye her şeyden çok ihtiyacım olacak o yüzden çok takılmıyorum 😁

Valla o bebek arabasından daha zor bir konu benim gözümde bir noktada yeter deyip bıraktım artık 😅 sıfırdan büyüktür sonuçta kendi kendine ev süpüren bir şeye her şeyden çok ihtiyacım olacak o yüzden çok takılmıyorum 😁
Ay evet dün sadece tozdan dolayi süpürdüm evi bi insan bu kadar yorulamaz... Aşırı zorluyor beni gerçekten şuan almasam bile bebiş varken süpürge yerine bebeğimle ilgilenmek istiyorum. 🥰🥰 İllllla alacam ama şimdilik bebek arabası, beşik üzerine yoğunlaştım 😅

Çok teşekkür ederim canım Ben de baktım yorumlar bayağı güzel fiyatı da gayet uygun muhtemelen bundan alacağım ben de.

Ya çok güzel inşallah sağlıkla giy ve sarıl bebişine🥰

Bu arada ben bir gömlek elbise model almıştım gecelik kızlar kalınlığı ve kalitesi gayet güzel geldi bana. Düşünürseniz aklınızda olsun🥰 bir de çok beğendim bir kimono vardı onu aldım kendime sabahlık niyetine giyerim fotoğraflarda falan güzel çıkar rengi hem daha sonra da giyerim normal zamanda diye düşündüm🥰 o daha gelmedi ama onu da ekleyim😍 #reklamdeğil değil 😅

Olalook Kadın Beyaz Yanları Oval Yırtmaçlı Müslin Gömlek Elbise ELB-19002243 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Su Koleksiyon Iznik Kaftan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çok güzeel canım güle güle giyelliiim🥰
Kızlaaar emzik olarak ne aldınız?
Tavsiye üzerine bundan aldım. Kullanan yada alan var mı?
Ben de philips avent aldım ultra air yazıyor üstünde

Canım benim hiç aklımda yoktu ama bir haftadır boğaz kuruluğu mahvetti beni sabahları sesim hiç çıkmıyor kısılıyor. Her şeyi denedim fayda etmedi daha çok kendim için lazım aslında bebek olunca onda da yaşamayız bu sıkıntıyı en azından dedim.
Ya onda işe yarar mı acaba ben de çok çektim çünküü
Ben de bunun yakası tül gibi olanı var onu beğendim 😍

Gömlek elbise çok mantıklı bu arada sonra da giyilir 🤔 Hastanede fotoğraf çekimi yapar mıyız acaba, yaparsak o süslülerden mi almalı, illa beyaz mı olmalı kdkdk
Kafamdaki sorulara bak 😂
Tüllüyü ben de gördüm canım ama kaşındırır mı acaba yaa ben de tikliyim bi kere kaşındım mı bi daha hep kaşınırım mvmvm
Canım ben de elbise gecelik tarzı pijama bakıyorum hangisini düşünüyorsun 🥰
Bi altta paylamıştımm canımm onu düşünüyoruum
Ya kızlar benım sag kalcamda yürürken bıcak gıbı agrı saplanıyor,bel fıtıgım varda haberımmı yok anlamadım,ayagımı atamıyorum resmen,böyle ahrı gırıyor çizgi şeklinde bacagıma dogru,böyle ilginç bşşey yasayan varmı😀
Ya benim ilk 3 aydaki kabusumdu o 🥲

Ya onda işe yarar mı acaba ben de çok çektim çünküü

Tüllüyü ben de gördüm canım ama kaşındırır mı acaba yaa ben de tikliyim bi kere kaşındım mı bi daha hep kaşınırım mvmvm

Bi altta paylamıştımm canımm onu düşünüyoruum

Ya benim ilk 3 aydaki kabusumdu o 🥲
Bilmiyorum ki canım umarım işe yarar son çarem o kaldı çünkü 🥰

Kızlar ebebekte 11-11 tüm tekstil ürünlerinde çok iyi indirimler başladı.
#reklamdeğil
Haberiniz vardır belki ama yazayım dedim, okuyamadım geçmişi pazar gezmesindeyiz anca dönüyoruz. Arabada hemen aldım bir şeyler stok kalmıyor çünkü. Bugün 1 yelek, 2 tulum, 1 pijama alt, 2 uzun kollu badi, iki tane de eldiven ve bere aldım. Artık daha almam, yazlık alırım alırsam da epeyi oldu bir şeyleri.

Kızlar ebebekte 11-11 tüm tekstil ürünlerinde çok iyi indirimler başladı.
#reklamdeğil
Haberiniz vardır belki ama yazayım dedim, okuyamadım geçmişi pazar gezmesindeyiz anca dönüyoruz. Arabada hemen aldım bir şeyler stok kalmıyor çünkü. Bugün 1 yelek, 2 tulum, 1 pijama alt, 2 uzun kollu badi, iki tane de eldiven ve bere aldım. Artık daha almam, yazlık alırım alırsam da epeyi oldu bir şeyleri.
Evet daha bugün kıyafet şubatta ya da doğunca alırım diyordum Sözümde durma hızım Aldım bir iki şey 6 ay 9ay ben de 😝

Şuna bakın 😂😂 sepette 84e düştü aldığım pijama altı dediğim bu.

Eklentiler

• 1000030125.jpg
    1000030125.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 52
Beeen😀en ıyısı buymus.az evvel kamerayıda aldım ındırıme gırmıs n11 de ve e ebebkte.bıtek juno yatak kaldı harıcınde çoraba kadar herseyı aldık.Allahım saglıkla kullandırmak nasıp etsın🧿🥰
Kız mayoş benım pijamamda ondan ben bır ay kadar once almıstım gayet guzel bır yerı var alacaklara tavsıye ederım😄 maya91 maya91
Yaaaaa ama baştan beri dedik sen =ben diye 😍😍🥰🥰 evet bende en iyisi o diye duydum. Oh bu arada aldıkların hayırlı ugurlu olsun herşey bitmis çok şükür güzel günlere kuzum benim 🥰🤗 Bende büyük eşyalar kaldı bir tek. Bebek Arabası yatak ve gardrop. Onlarda alınır yakın zamanda. Ama araba ve yatağa karar veremedim ben🤔 sen ne aldın canım.

Ben yanlışlıkla çok daha iyisini buldum 45 bin falanmış sonra dedim Büşra ne bakiyorsun buna kalkıp bulaşığı yikamayacak dhdbjsjjdnd roborock isteme sebebim de haritadan halıyı sectirip mop yaptirtmiyorsun vs ya o konuda biraz daha iyiymiş sanırım. Xiaomi de çok öneriliyor zaten o olmazsa bu olacak herhalde 😅😅
xiaomi kullanmadim hic ama Roborock cok iyi, ki bendeki cok ust bir model degil ama cok iyi temizliyor

Ben Air değilde soft olanını aldım canım. Kuzenim doğurdu 2aylık bebeği bana bunu çok önerdi soft olanını.
Philips avent in hemen hemen en çok tutulan emzik olduğunu okudum. Biberon olarakta lansioh ve yine Philips avent. Anne ucuna en yakın uç. Bana çoğu arkadaşım ultra air önerdi bebekleri tutmuş hemen. O yüzden ben onu aldım. Bebişlerim guzel güzel tutsun♥️

X