Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar. Fetal DNA sonucumuz çıktı yeterli DNA bulunamamış başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Bazen erken haftalarda verdiyseniz oyle olabiliyormus. Anne kaninda, yeteri kadar bebek kani bulunmamasi yani. Kac haftaliktiniz? Hangi firmaya verdiniz?

Bazen erken haftalarda verdiyseniz oyle olabiliyormus. Anne kaninda, yeteri kadar bebek kani bulunmamasi yani. Kac haftaliktiniz? Hangi firmaya verdiniz?
12.haftada verdik oksapar ve coraspirin kullanıyorum. Oksaparı kesmiştim ama coraspirin kullandım o etki edebilir dediler ama etmiyor diyen de çok. Genoks 🙄 yarın tekrar kan vericem ama içimde korku oluşmadı değil.

12.haftada verdik oksapar ve coraspirin kullanıyorum. Oksaparı kesmiştim ama coraspirin kullandım o etki edebilir dediler ama etmiyor diyen de çok. Genoks 🙄 yarın tekrar kan vericem ama içimde korku oluşmadı değil.
Canım bende kan sulandirici kullanıyorum etkisi olmaz dediler ve sonuç 6 günde falan çıktı

Bence bunu eşini tanıyarak çözebilirsin. Çalışmıyorum ama gelirim var 14 yıllık evliyim ve hala 1. tartışma konumuzdur bu. Benim eşim kabul etmiyor mesela benim bir şeyi karşılamama ben hallederim dediğimde sen kendine harca ben neden varım diyor.
Erkeklerde var o durum ya ortak bir harcamayı kendisi gidermeyince eşi giderince ben yetiştiremiyor muyum, yetersiz miyim düşüncesine giriyorlar ve bu duygu çok yıpratıyor onları. Benim eşim de öyle gelirim yok çalışmıyorum ama üzerimde her zaman (ondan gelen) ama kendi ihtiyaçlarıma harcamam gereken para olduğunda bile o sende kalsın benim param var ben halledeyim diyor. Bu şekilde daha mutlularsa bırakın halletsinler😂🤣

Herkese merhaba, 29 yaşındayım, 4 aylık hamileyim. Hamilelikten önce hiç tansiyon sorunum olmamıştı. İki gün önce grip oldum tansiyonum düşüyor. Çokta anlamıyorum açıkçası. Baş dönmem oluyor bebeğe Bir zararı olur mu sizce gideyim mi kontrole ?
Gebelikte tansiyon yüksekliği sıkıntı ama düşüklüğü çok tekrar etmiyorsa problem değil diye biliyorum ama yine de bi dra görünün.
Kızlar bebeğe erkek diyipte kız çıkan iki arkadaşım varmis arkadaşlarımla laflarken ogrendim.. fetal sonucunu beklicem de ben başından beri kız hissediyorum bakalım.. Ay ne enterasan valla.. o erkek bebek derken o görülen çıkıntı ne ki?
Drum kız gibi ama 16da netleşir emin değilim demişti fetalde erkek çıktı 🤣 benim komşumun doğuma kadar kız dediler doğumda erkek çıktı 🤣
Kızlar hangi bebek arabasını öneriyorsunuz ?
Eğer ilkse bebeğin konforu için travel sistem kesinlikle. Seyahat ediyorsanız çok hem travel olup hem de kabin boy kadar küçükenleri var onlardan bakabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam Prego ve yoykoda görmüştüm
Kızlar iyi akşamlar. Fetal DNA sonucumuz çıktı yeterli DNA bulunamamış başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Belki erken vermişsinizdir onunla alakalıdır. Ben arkadaşla aynı dönemvermişmama benim oran daha yüksek çıkmıştı

Canım ben deoksapar ve coraspin kullanıyorum ben de kesmemiştim coraspin ama sıkıntı çıkmadı.

Erkeklerde var o durum ya ortak bir harcamayı kendisi gidermeyince eşi giderince ben yetiştiremiyor muyum, yetersiz miyim düşüncesine giriyorlar ve bu duygu çok yıpratıyor onları. Benim eşim de öyle gelirim yok çalışmıyorum ama üzerimde her zaman (ondan gelen) ama kendi ihtiyaçlarıma harcamam gereken para olduğunda bile o sende kalsın benim param var ben halledeyim diyor. Bu şekilde daha mutlularsa bırakın halletsinler😂🤣
Bazı erkeklerde bizimkilerin tam tersi oluyor. Ortak harcamayı geçtim eşinin parasını bile idare etmek istiyorlar veya evin giderlerini kadına yüklüyor keninin parasını ne yaptığı belli değil 🤪 Bunlarda hiç hoş değil ben çok rahatsız olurdum.

Bugün ikili test sonucumu almaya gideceğim birazdan hazırlanırım ama e nabızda diğer sonuçlar gözüküyor ikili test sonucu gözükmüyor İnş biz gidene kadar çıkarda boşa gitmiş olmayız
Canım inş sorun çıkmamıştır. İkili testi ben de devlette yaptırdım eğer özele götüreceksen sonuçlarını, benim dr um grafikleri çok önemli dedi onları görmek istiyorum dedi. Yoksa grafik hariç diğerleri sisteme düşüyor haberin olsun.

Canım inş sorun çıkmamıştır. İkili testi ben de devlette yaptırdım eğer özele götüreceksen sonuçlarını, benim dr um grafikleri çok önemli dedi onları görmek istiyorum dedi. Yoksa grafik hariç diğerleri sisteme düşüyor haberin olsun.
Yok canım daha hiç özele gitmedim peritonolog peşindeyim ya devlette muayene oluyorum

Günaydın kızlar, haftasonu hiç takip edemedim. Bu baş ağrısı beni bitirdi. Her şeyi denedim doktorumun bilgisi dahilinde parol de alıyorum ama bana mısın demiyor. Artık napcağımı şaşırdım. Bulaşıklarım bile duruyor haftasonundan çok fenalardayım.

Bugün avokado olmuşuz bu arada teyzeler :)

Herkese merhaba 13+5deyim kasık ağrım oluyo ara ara. Herşeye panik olmak istemiyorum normal diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bi ağrı 🥲
Normal canım hemen hemen hepimizde var, rahim kasılarak büyüyor her geçen gün. Bu kasılmalarda bize ağrı olarak yansıyor. Kanama ya da sürekli devam eden geçmeyen ağrılar olursa endişelenmen lazım.

X