Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileligi bende hic sevemedim🫠 ilkinde de aynıydı hatta ben emzirmeyi de sevemedim mastit fln olmustum ama rabbimin mucizesi katlanmak lazim ❤️ bu mide sorunu bnde de var midem yaniyo midem hep agzimda gibi bindegisik
İnşallah ben emzirmeyi severim en azından orda kendimi prenses gibi hissedip mutlu olsam diye düşünüyorum 🥲 Umarım siz de bu sefer emzirme sürecini mutlulukla geçirirsiniz ❤️

Bizim 2,5 yaşındaki oğlumuzun bir şifonyeri, bir park yatağı var ama beşiği de şifonyeri de bizim odada. ona ayrı oda yapacağız bu beşiği küçük oğlum kullanacak bizimle olacak o da 2 yaşa kadar. Ayriyeten bir adet de bebek gardrobu alacağız oğlumun odasına. İlk bebeğiniz için tek şifonyer yeter ama kardeşininkiler yetmeyecek. Alttaki şifonyer vardı bizde şimdi de şu yatakla dolabı alacağız. Size de fikir olmuş olur. Trendyolda Rabi mobilya diye geçiyor. Evidea'da da vardı beğendiğimiz ama şifonyere uysun istedik

Eklentiler

• Screenshot_2024_1111_093409.png
    Screenshot_2024_1111_093409.png
    297,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2024_1111_092955.png
    Screenshot_2024_1111_092955.png
    285,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2024_1111_092658.png
    Screenshot_2024_1111_092658.png
    432,3 KB · Görüntüleme: 23
Ben de oda yapmayacağım, zaten evimiz küçük en azından 1 yaşa kadar bizle olur diye düşünüyorum. Deneyimli anne olarak size sormak istedim, bir şifonyer iş görür mü sizce? Diğer odaya büyük bir dolap almayı düşünüyorum ama muhtemelen annem bizimle kalacak, onun odası gibi yapmayı düşünüyorum o odayı, bebişin asılması gereken birkaç şeyi anca ona koyarım.
Evet sadece 6 çekmeceli bir şifonyer yeter. Kızıma aldığım kocaman dolap havlulara ve nevresimlere ev sahipliği yaptı senelerce :) Gerek yok cidden.

Hamileligi bende hic sevemedim🫠 ilkinde de aynıydı hatta ben emzirmeyi de sevemedim mastit fln olmustum ama rabbimin mucizesi katlanmak lazim ❤️ bu mide sorunu bnde de var midem yaniyo midem hep agzimda gibi bindegisik
Valla Allahın gücüne gitmesin çok şükür bir evladım daha oluyor ama gerçekten ben de bu hamileliğimde çok çekiyorum ya…18+0 bugun hala midem bulanıyor yediğimi kusuyorum; ilaç içemiyorum zaten. Yani içtiğim süt burnumdan geldi denir ya nerdeyse o haldeyim. Sefil sefil dolanıyorum; kendimi saçımı başımı toparlamaya çalıştım ama yok cidden aynaya bakmak istemiyorum artık. Beslenme adına hiçbir şey yapamıyorum ne kendim ne de kızım için; çocuk aylardır dışardan yiyor. Eve yardımcı aldım o biraz biraz toparlıyor bizi neyse ki.

Valla Allahın gücüne gitmesin çok şükür bir evladım daha oluyor ama gerçekten ben de bu hamileliğimde çok çekiyorum ya…18+0 bugun hala midem bulanıyor yediğimi kusuyorum; ilaç içemiyorum zaten. Yani içtiğim süt burnumdan geldi denir ya nerdeyse o haldeyim. Sefil sefil dolanıyorum; kendimi saçımı başımı toparlamaya çalıştım ama yok cidden aynaya bakmak istemiyorum artık. Beslenme adına hiçbir şey yapamıyorum ne kendim ne de kızım için; çocuk aylardır dışardan yiyor. Eve yardımcı aldım o biraz biraz toparlıyor bizi neyse ki.
Çok dengesiz bi durum gerçekten ben yaşamadım genel olarak ama nedensiz yere hiç bulantı olmadan aniden çıkardığım oldu mesela. Haber vermeden geldiği için de anında olduğum yere malesef :KK70: siz de çok zorluk yaşıyorsunuz ama aniden kesiledebilir bu ihtimal de var çünkü hamilelik gerçekten dengesizmiş onu gördüm. İnş biter artık

Çok dengesiz bi durum gerçekten ben yaşamadım genel olarak ama nedensiz yere hiç bulantı olmadan aniden çıkardığım oldu mesela. Haber vermeden geldiği için de anında olduğum yere malesef :KK70: siz de çok zorluk yaşıyorsunuz ama aniden kesiledebilir bu ihtimal de var çünkü hamilelik gerçekten dengesizmiş onu gördüm. İnş biter artık
Ay inşallah cidden çok yoruldum psikolojik olarak

Hayirli olsun benim hicbi sey alasim neden yok acaba o kadar cok sey var ki nerden baslasam diyorum. Hastane cikis seti falan aldim o da set halinde oldugu icin hazir oldugu icin. Annem benim yerime bissueu sey alip eve yolluyor 4 yasinda kullanacagi scooter bile geldi ama ben bisi almadim. İlk baslarda kiz mi erkek mi bilmiyorum ondan almiyorum diyordum ama simdi o da belli :KK70: hayirlisi
Ya benim arkadaşlarım 32 de falan doğum yaptı sonra bişi olursa diye hersey hazır olsun bi şekilde biri yıkar acil bişi olursa falan diye herşey hazır olsun dedim

Oda olayı çok kişisel ben erken çalışmaya başladığım için ikisinde de 3-4 aylık olunca kendi odalarında yatırdım telsiz kamera sistemlerini kurdum ama bunda çalışma hayatım o kadar yoğun olmayacağı için erken ayırmayabilirim ayıracağım zaman oda yapıcam yatak odası olarak iki odayı birleştireceğim karanlık olan kısımda küçük bir cam var oraya beşik koyacağım yani soyunma odası gibi dolaplar beşik ve bir berjer emzirme amacıyla sonra şu anki odamı ayarlıcam o zamana kadar da oturma odası gibi kullanacağım fazladan koltuğum vs var salonum da gelen gidene temiz kalır

Ben park yatak ve içine kılıfı çıkarılabilir paket yaylı bebek yatağı aldım.

Ama benim için en önemlisi süt sağma makinası. Ne alsam bilemedim hiç. Daha önce Avent elektrikli kullanmıştım ama şimdi şu memeye takılanlar da aşırı pratik. Var mı bildiğiniz iyi bir marka?

Ben park yatak ve içine kılıfı çıkarılabilir paket yaylı bebek yatağı aldım.

Ama benim için en önemlisi süt sağma makinası. Ne alsam bilemedim hiç. Daha önce Avent elektrikli kullanmıştım ama şimdi şu memeye takılanlar da aşırı pratik. Var mı bildiğiniz iyi bir marka?
ben de bunu merak ediyorum. göğüse takınlar bana da cazip geliyor ama hangisi iyi acaba. yorumları bekliyorum ben de

İkinci hamilelikler daha zor galiba bnde bulanti olmadi ama reflu müdür nedir o var herhalde cok fena yapti halsizlik zaten kırdı gecirdi 🫠 bnde oğlumun yemekleri hep geçirtiriyorum önceden bir düzen vardi hepsi kayboldu inşallah toparlariz biran once simdi cami kapiyi actm.heve hava girsin guzelce supurge yapiyorum silerim sonra bir banyoya girerim bugünü toparlanma günü ilan ettim😂 bnde kac gundr bakım urunleriyle bakisiyom rn azından yuzumu guzelce maske vs temizlesem iyi gelcek

Ben 18+3 oldum bugün . Kasık ağrım çok fazla. Çok ayakta durduğumdan mı oluyor acaba. Cuma günü başladı. Doktora sormadım henüz. Benim gibi kasık ve alt kısımda ağrı olan var mı
17+6'yım benim de 3 gündür çok ağrıyor. Çarşamba doktor randevum var orada soracağım. Plasentanın tam arkasında miyomum var, ondan olduğunu düşünüyorum.

İnşallah ben emzirmeyi severim en azından orda kendimi prenses gibi hissedip mutlu olsam diye düşünüyorum 🥲 Umarım siz de bu sefer emzirme sürecini mutlulukla geçirirsiniz ❤️
İnşallah guzel gecer hepimizin🤲 dogduktan sonrasi kolay buyuyuveriyolar hemen bi bakmissiniz okula bile baslamis😁 emzirmek aslinda en kolay kısmı çünkü bi tek emzirirken dinlenebiliyosunuz 😂😂

17+6'yım benim de 3 gündür çok ağrıyor. Çarşamba doktor randevum var orada soracağım. Plasentanın tam arkasında miyomum var, ondan olduğunu düşünüyorum.
Geçmiş olsun. Ben de miyom yok. Doktoruma sordum çok ayakta kaldıysan ondan da olur. Magnezyuma dikkat et dedi.

X