2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
deliha sen burda herkese hep moral verdin destek olmaya çalıştın. inşallah Allah kolayliklarla dolu bir doğum nasip etsin dualarım seninle. bebeği kuvezde olan arkadaşım Allah ım senin bebgine de bir an önce sağlık ve güç versin hemen toparlasin da miss gibi kokusuyla evinizi doldursun inşallah. annen için çok üzüldüm okurken ama inan ki ben dr senden farksizim. annem uzakta. doğuma eşim gelcek. daha 6 yaşındaki kızmı nereye bırakacağımı kararini veremedim Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Mrb kizlar..benim bebis 2 3 gundur hareketlerinde azalma oldu bide karnim assagi dustu eskisi gibi dik degil yumusadi sizdede oldu mu boyle durumlar?
Benim doktorum 4 saat boyunca hiç bir kıpırtı hissetmezsen gel demişti.
Senin bebek minik hareketler yapıyorsa hissediyorsan sorun yoktur.

Benimki 35ten sonra sokmaya başladı her hafta giriyorum. Ondan önce göbek kordonu doppleriyle bakcam sorun yoksa nstye gerek yok demişti. Şimdi ikisine de bakıyor
Benide 34 den beri aldı çok daralıyorum nst de rahat edemiyorum bi türlü. Sancı flanda çıkmıyor. Bide odada 2 cihaz var sesler karman çorman. Rutin de nasıl bilemedim. 37 sanıyodum.

Hadi hayırlısıyla bebeğini al kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

İşte benim doktor bugün sonuçlara da bakacak doktorla görüşecez son kez muayene olup geliriz artık

Ben hemşireye sormuştum, bir gece kalınıyor dedi. Sonra hasta yatış danisma kısmındaki bayana sorduk, bir gece kaliniyomus. İkinci gece extra ve istege tabiymis.

Kızlar doktor bana 3-8 Mayıs arasindan bir tarih secebilirsin sezaryen için dedi. Aslında kızımın doğumgünü 4 Haziran olduğu için bunu da 4 Mayıs tercih edelim diye düşündüm Öte yandan anne karnında ne kadar kalsa iyi diyorlar ya 8 Mayıs istesem de üç dört gün fazla mi kalsa diye düşünüyorum Sizce birkaç gün daha kalması o kadar fark eder mi?
Çocuğun doğacağı güne karar vermek de çok tuhafıma gidiyor zaten ya

Dediginiz cok dogru abimlere bebek 4500kgnun ustunde dogacak cok iri falan dediler sezaryene aldilar beebk dogdu 3400gr . Eşi yok yere sezaryen oldu. Ve bu olay amerikada oluyor . Smdi abim dava etmeyi düşünüyor. Boyle bir yanilma payi yok diye. O olcumlerede cok guvenmiyorum artik ben

Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bebeğimin göbek çevresi gelişmiyormuş. Böyle birşey yaşayan var mı. Veya önerisi olan

Dualarim seninle bitanem hayirlisiyla gelsin minigin insallah agrisiz sizisiz saglikla olsun

Bana da 4 Mayıs uygun mu demişti son gittigimde ben aslında 05.05 hayal ediyodum ama utandım soyleyemedim Siz nasıl uygun görürseniz hocam dedim, nitekim 4 Mayıs olmuş oldu hayatın akışına müdahale etmedim diye kendimi teselli ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…