2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana da 5 mayıs uygun mu dedi. Bizde 7 mayıs olsun dedik. Ama beklemeyecek gibi dedi. Sonra bende düşündüm 05.05 güzelmiş diye. 5 mayısa ok diyeceğim eğer işimi halledebilirsem

Bana da 5 mayıs uygun mu dedi. Bizde 7 mayıs olsun dedik. Ama beklemeyecek gibi dedi. Sonra bende düşündüm 05.05 güzelmiş diye. 5 mayısa ok diyeceğim eğer işimi halledebilirsem
Valla ben de çok istiyorum ama o an çekindim, şimdi de artık değiştiremem adam ona göre ayarlamistir programını ne bileyim üzüldüm

Valla ben de çok istiyorum ama o an çekindim, şimdi de artık değiştiremem adam ona göre ayarlamistir programını ne bileyim üzüldüm
Bende 5 mayıs olur mu dedim olmaz daha çok erken dedi
Mayıs içinde en güzel tarih 05.05.2021

Kızlar ben 12 mayıs yada 29 nisan istiyorum 29 nisanda gelmez erken oluyor bari 12 mayısta olsun istiyorum ama bakalım bnm lüzumsuz doktor 2 hafta sonraya kontrole çağırdı 3 dolunca gitcem kontrole kendiliginden doğmaz sanci olmazsa o zamana kadar iyi 36
Haftadan sonra haftada bir olmuyor muydu bu muayeneler ?

evet canım haftada 1 e dönmesi gerekiyor artık

İns Allah'ın izniyle en yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın bunlar tuzu biberi olsun belki böylesi daha hayirlisiydi onun orda olması daha iyidir bilmezsin biraz geçsin kavuşursunuz
İnşallah canım bu hafta içi alırım Muhtemelen yazarım inşallah buraya da

Sorma o karar aşaması beni de gerdi. Ben hep kendi istesin gelsin dedim. 8 mayısta ne kadarlık oluyor?Oğlum 8 mayıs doğumlu benim. 39+4 te doğmuştu. Onu söyledim doktora. 39 u geçirmiyorum sezaryende dedi bana. 2. Sezaryen olduğu için.

Ay yok artık o kadar fark nasıl olur nasıl Bi cihazmış o öyle ya. Çok haklı dava etmekte. - +500 olabiliyor kağıtta da yazıyor zaten.

Haklisiniz neredeyse 1 kg yanilma payı cok fazla 100, 200 gr olsjn da soyledikleri ile gelen cok farkli, ben olsam cocugum Karıştı zannederim inanin.

İlk dogumumda epidural normal doğum yaptım katateri hastaneden çıkarken cikartmislardi ilk etap endişeleniyorsun ama sonrasında hiç rahatsız etmiyor katater

Ben tomrisin emzirme kampını kızım 40 günlükken keşfetmiştim o zaman üç gün olarak yaptım, günde üç kez mama takviseyi yapıyordum emzirme yanında o sayede mama takvisesini sadece uykudan önceki emzirmeden sonra bir kere mama vermeye düşürmüştüm baya işe yaramıştı bende
Önceki hastanede varmıştılar mama hastaneden ama bunda hiç sormadım bende veriyor mular diye
Dorukta mama isteyince veriyorlar canım biberonu verirsen hazırlayıp getiriyor hemşireler Aptamil veriyorlardı 6 yıl önce
Kizlar hayirli geceler. 36. haftadayim ama göğüslerimde bir büyüme veya agri , dediginiz gibi sıvı gelmesi gibi bir durum yok. Acaba normalmi? Sütüm gelmiycek diye korkmaya başladim
Benim göğüsler küçük 75a kap sütyen kullanıyorum büyüse buyuse yarım beden büyümüştür, hala rahatlikla sütyenlerimi kullanıyorum ilk hamileliğimede de aynıydı doğumdan sonra klostrom hemen gelmişti üçüncü günde de baya şakır şakır sütüm geliyordu kızımı 28 ay emzirdim küçük olması süt gelmesine engel değil yani
Ahhh canım seni öyle iyi anlıyorum ki sen anlattıkça benim yaşadıklarım aklıma geliyor hala gicikligim geçmiyor doktora karşı, sağlıcakla sende al oğlunu kucağına da birdaha semtine uğramak zorunda kalma doktorun

Amin inş canım hepimizde inş sağlıkla kucaklayalim meleklerimizi dediğin gibi semtine ugramiycam o kadar gıcık oldum bende

bende de sürekli oluyor doktora sordum bir anlamı karşılığı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…