2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haklisin her ikisi de doğum baktiginda ama ben normal icin fazla kanalize oldum sanirim. Benim de çevremdeki arkadaşlarım sezeryan olup cok zorlandilar, normal dogum yapan ise dogumhaneden yuruyerek çıktı ben şok. Biraz sahit olduğum dogum hikayeleri ile alakalı işte. Aman ikisinin zorluklari da farkli iste. Bir an once biz de kavussak da şu stres en azindan bitse.

Kızlar benimde bebek bayağı aşağı indi. Otururken bacaklarımda hissediyorum. 5 mayıs olsun diyor doktor. 7 sinde olsa diye düşündüm bende. Beklemeyebilir kendi gelebilir hazırlıklı ol dedi
Benimde aynı şekilde oturduğum da karnım bacaklarimin üstünde sanki

anladım canım ben senin yerinde olsam normal ı denerdim keainlikle. zaten çatın dar ve bebek inemezse doğum ilerlemiyor. düşün ben 3 gün kadar sancı çektim ve son 2 günü açılmam 10 cm den fazlaydı açılma falan oldu ama bebeğin kafası hiç aşağı inmeyince dr lar artık beklemenin anlamı yok dediler. o yüzden belki senin normal olma şansı var dene derim bir de muhtemelen bebeğin kilosu 4 ü geçmeyecek. 4 ün üzeri riskli görülüyor ya. bakalım çatı muayenesinden sonra dr ne diyecek:))

Evet suan bende bu şekilde düşünüyorum, olursa olur zaten normal, olmazsa da varsin sağlık olsun yeter ki.. Şu ana kadar hersey normal gitti umarım şu Çati konusunda da normal gider.

Tarçınin kasılmaya etki ettiğini bende int okudum da bende şeker ciktigidnan beri ben sabah va akşam süt içerken içine tarçın atarak içtim hep şekeri dengeliyor diye içtim sonradan okudum ama hala da içiyorum nst sancım 25 30 çıkıyor benim bebek ters benimde 10 gün önden gidiyor o yüzden sezeryan kararı aldım netten okudum iri bebeklerde normal doğumda bebeğin kolu zedeleniyir nefessiz kalıyor falan korktum acikcasi

Pusetin içine mi minder diktirdiniz? Pusetin içinde kendi minderleri var aslında bebeğin omurgası için sanki onları kullansanız daha iyi olur. Tabi siz bilirsiniz yine de
Kilif diktirdim pamuklu iyi oldu temiz olsun diye.birde ince minderi var instada gormussunuzdur ama dediginiz gibi kendi pedi cok daha iyi onu kullanicam

Belki de sizin o sancılarınızin sebebi tarçın bu durumda umudum daha da yeşerdi dediginiz şey gerçekten korkulacak bir durum ben de farkındayim ama kg ölçümlerine de tam guvenilmiyor iri deniyor bebek 400 gr daha düşük doğuyor, boyle bisey olursa normal denemedigim icin cok üzülürüm cunku pozisyonu da suan uygun, ayrica kolun zarar görmesi konusunu da okudum cok fazla dile getiriliyor ama vaka orani binde 1 mis. Bu epey düşük bir oran bence. Oldu ki doğum zora girdi, sezeryana donulebilir diye düşünüyorum suan ama tabi suan ne kadar boyle kararlar verilse uzerine konuşulsa da hepsi farazi bence, o anda olacak olan olacak gibime geliyor. Ins hepimiz için hersey yolunda gider, düşündüğümüz hic bir kötü senaryo başımıza gelmez, zaten yeterince kötü bir zamanda dogum yapıyoruz..

Puset icine minder guvenlik sorunu olusturuyor onerilmiyor urun neyse o sekilde kullanmak gerekiyor. Bir de ikinci el alacak olanlar icin isofixin belli bir kullanim omru var pusetin manuelinde yaziyor o. Mutlaka kazaya karismamis olmasi gerekiyor. Bu arada omru dolduysa da yedek parca olarak satiliyor kilifini sokup monte edilebiliyor.

Görünce yazmak istedim. Ben de bugün 39a girdim. 36+5te gittigimde 3300dü. Ben de baya 1.60boyubda minyon bi tipim doktora normal doğuma sıkıntı mı daha küçük ve iri va muhabbeti oldu. Şuan engel hiç bişi yok dedi. Hatta kendisi genel olarak çatı muayenesini sancılarla kaslar aktifleşince yapıyo. Orası oynak bi yer diye ve beni inanlmaz rahatlattı . O yüzden önce sağlıklı olmamız Bebekle beraber tabi Ama endişe etmeyin inşallah en hayırlısı olur inşallah

Mrb kizlar..benim bebis 2 3 gundur hareketlerinde azalma oldu bide karnim assagi dustu eskisi gibi dik degil yumusadi sizdede oldu mu boyle durumlar?

Ay ben uyuyamıyorum heyecandan.
Aslında bikaç saat uyusam enerji olur ama ne mümkün.ikinci kez doğum yapacağıma inanamıyorum hala ben hangi ara bu noktaya geldim en son kocamla kahve içioduk
Bi an önce zaman geçsinn hızlı hızlıııı

Mrb kizlar..benim bebis 2 3 gundur hareketlerinde azalma oldu bide karnim assagi dustu eskisi gibi dik degil yumusadi sizdede oldu mu boyle durumlar?
Evet canım doğum hazırlığı yapıo bebiş.
Hareket bende 10gündür çok az.
Yeri yok zaten belli yani.
Az kıpraşıp uyuyor.
Benimde karnım küçüldü gibi gelio bana.
Neyse ben sabah sezaryenle inşAllah kavuşuyorum bebeğime darısı seninde başına ve herkesin sağ salimmm

Ay canim sanki benim durumumu anlatmissin ayni pek oynamiyor..karnima bakiyorum sanki sönmüs kuculmus gibi..insallh canim Rabbim yar ve yardimcin olsunn

Geçen hafta nst kasılmam 25 30 çıktı oda artık 38. Haftamiza giriyorduk ben 2 aydan fazladır tarçın kullanıyorum etkisini görmedim ama herkeste farklı etki yapabilir siz kullanin bence benimde yarın son kontrolüm var bakalım bebek kaç kg olmuş

Sen daha uyumadin mi bu gidişle heyecandan uyumayacaksin galiba bende Perşembe günü öyle olacam

Sen daha uyumadin mi bu gidişle heyecandan uyumayacaksin galiba bende Perşembe günü öyle olacam
Gözümü kapatınca otomatik şak die açılıyo
İlk doğumdada 1 saat uyumuştum gece anca.
Denicem birazdan uyumayı bakalım.
Bebişte çıkcağını anladı sanırım aşırı hareketli halbuki 10gündür iki tekme sallayıp uyuyodu.
Perşembe de gelsin bi an önce ozaman , hepimiz kavuşalım bebeklerimize

Seninle aynı gündü bizim doğum dimi? Ben en son cuma gittim. Başka çağırmadı beni. Cuma doğuma gidicem artık inş

Uyumaya calis canim dinlenmis olursun hem biraz.biliyorum simdi heycan korku karmakarisiktir duygularin ama yinede uyumaya caliski sabah guclu ve kuvvetli olasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…