2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana da 4 Mayıs uygun mu demişti son gittigimde😬 ben aslında 05.05 hayal ediyodum ama utandım soyleyemedim🥺 Siz nasıl uygun görürseniz hocam dedim, nitekim 4 Mayıs olmuş oldu🥲 hayatın akışına müdahale etmedim diye kendimi teselli ediyorum artık😆😆
Bana da 5 mayıs uygun mu dedi. Bizde 7 mayıs olsun dedik. Ama beklemeyecek gibi dedi. Sonra bende düşündüm 05.05 güzelmiş diye. 5 mayısa ok diyeceğim eğer işimi halledebilirsem

Bana da 5 mayıs uygun mu dedi. Bizde 7 mayıs olsun dedik. Ama beklemeyecek gibi dedi. Sonra bende düşündüm 05.05 güzelmiş diye. 5 mayısa ok diyeceğim eğer işimi halledebilirsem
Valla ben de çok istiyorum ama o an çekindim, şimdi de artık değiştiremem adam ona göre ayarlamistir programını🥺 ne bileyim üzüldüm🥺

Kızlar ben 12 mayıs yada 29 nisan istiyorum 29 nisanda gelmez erken oluyor bari 12 mayısta olsun istiyorum ama bakalım bnm lüzumsuz doktor 2 hafta sonraya kontrole çağırdı 3 dolunca gitcem kontrole kendiliginden doğmaz sanci olmazsa o zamana kadar iyi 36
Haftadan sonra haftada bir olmuyor muydu bu muayeneler ?

Kızlar ben 12 mayıs yada 29 nisan istiyorum 29 nisanda gelmez erken oluyor bari 12 mayısta olsun istiyorum ama bakalım bnm lüzumsuz doktor 2 hafta sonraya kontrole çağırdı 3 dolunca gitcem kontrole kendiliginden doğmaz sanci olmazsa o zamana kadar iyi 36
evet canım haftada 1 e dönmesi gerekiyor artık

İns Allah'ın izniyle en yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın bunlar tuzu biberi olsun belki böylesi daha hayirlisiydi onun orda olması daha iyidir bilmezsin biraz geçsin kavuşursunuz ☺️
İnşallah canım bu hafta içi alırım Muhtemelen yazarım inşallah buraya da

Kızlar doktor bana 3-8 Mayıs arasindan bir tarih secebilirsin sezaryen için dedi. Aslında kızımın doğumgünü 4 Haziran olduğu için bunu da 4 Mayıs tercih edelim diye düşündüm Öte yandan anne karnında ne kadar kalsa iyi diyorlar ya 8 Mayıs istesem de üç dört gün fazla mi kalsa diye düşünüyorum Sizce birkaç gün daha kalması o kadar fark eder mi?
Çocuğun doğacağı güne karar vermek de çok tuhafıma gidiyor zaten ya
Sorma o karar aşaması beni de gerdi. Ben hep kendi istesin gelsin dedim. 8 mayısta ne kadarlık oluyor?Oğlum 8 mayıs doğumlu benim. 39+4 te doğmuştu. Onu söyledim doktora. 39 u geçirmiyorum sezaryende dedi bana. 2. Sezaryen olduğu için.

Dediginiz cok dogru abimlere bebek 4500kgnun ustunde dogacak cok iri falan dediler sezaryene aldilar beebk dogdu 3400gr . Eşi yok yere sezaryen oldu. Ve bu olay amerikada oluyor . Smdi abim dava etmeyi düşünüyor. Boyle bir yanilma payi yok diye. O olcumlerede cok guvenmiyorum artik ben
Ay yok artık o kadar fark nasıl olur nasıl Bi cihazmış o öyle ya. Çok haklı dava etmekte. - +500 olabiliyor kağıtta da yazıyor zaten.

Dediginiz cok dogru abimlere bebek 4500kgnun ustunde dogacak cok iri falan dediler sezaryene aldilar beebk dogdu 3400gr . Eşi yok yere sezaryen oldu. Ve bu olay amerikada oluyor . Smdi abim dava etmeyi düşünüyor. Boyle bir yanilma payi yok diye. O olcumlerede cok guvenmiyorum artik ben
Haklisiniz neredeyse 1 kg yanilma payı cok fazla 100, 200 gr olsjn da soyledikleri ile gelen cok farkli, ben olsam cocugum Karıştı zannederim inanin.

Bende ilki geneldi. Şimdi belden aşağı uyuşarak yapılacak. Hangisini önerirsiniz diyince kombine yapıyoruz dedi. Bende o belde kalan iğneden korkuyorum. Epiduralde belde kalıyor sanırım o . Yatıp kalkarken acıtmıyor mu
İlk dogumumda epidural normal doğum yaptım katateri hastaneden çıkarken cikartmislardi ilk etap endişeleniyorsun ama sonrasında hiç rahatsız etmiyor katater

Şimdi dediginiz tomrisin emzirme notları bloguna göz attım, emzirme kampı diye biseyden söz ediyo. İlk 3 gün sadece emzirin diyo. Herşeyi bırakin, sadece emzirmeye odaklanın diyo. Aciksa da acikmasa da emzircekmisiz sanırım👀 uygularsak işe yarar mı ki acaba?
Ben tomrisin emzirme kampını kızım 40 günlükken keşfetmiştim o zaman üç gün olarak yaptım, günde üç kez mama takviseyi yapıyordum emzirme yanında o sayede mama takvisesini sadece uykudan önceki emzirmeden sonra bir kere mama vermeye düşürmüştüm baya işe yaramıştı bende
Önceki hastanede varmıştılar mama hastaneden ama bunda hiç sormadım bende veriyor mular diye
Dorukta mama isteyince veriyorlar canım biberonu verirsen hazırlayıp getiriyor hemşireler Aptamil veriyorlardı 6 yıl önce
Kizlar hayirli geceler. 36. haftadayim ama göğüslerimde bir büyüme veya agri , dediginiz gibi sıvı gelmesi gibi bir durum yok. Acaba normalmi? Sütüm gelmiycek diye korkmaya başladim
Benim göğüsler küçük 75a kap sütyen kullanıyorum büyüse buyuse yarım beden büyümüştür, hala rahatlikla sütyenlerimi kullanıyorum ilk hamileliğimede de aynıydı doğumdan sonra klostrom hemen gelmişti üçüncü günde de baya şakır şakır sütüm geliyordu kızımı 28 ay emzirdim küçük olması süt gelmesine engel değil yani
Ahhh canım seni öyle iyi anlıyorum ki sen anlattıkça benim yaşadıklarım aklıma geliyor hala gicikligim geçmiyor doktora karşı, sağlıcakla sende al oğlunu kucağına da birdaha semtine uğramak zorunda kalma doktorun

İlk dogumumda epidural normal doğum yaptım katateri hastaneden çıkarken cikartmislardi ilk etap endişeleniyorsun ama sonrasında hiç rahatsız etmiyor katater

Ben tomrisin emzirme kampını kızım 40 günlükken keşfetmiştim o zaman üç gün olarak yaptım, günde üç kez mama takviseyi yapıyordum emzirme yanında o sayede mama takvisesini sadece uykudan önceki emzirmeden sonra bir kere mama vermeye düşürmüştüm baya işe yaramıştı bende

Dorukta mama isteyince veriyorlar canım biberonu verirsen hazırlayıp getiriyor hemşireler Aptamil veriyorlardı 6 yıl önce

Benim göğüsler küçük 75a kap sütyen kullanıyorum büyüse buyuse yarım beden büyümüştür, hala rahatlikla sütyenlerimi kullanıyorum ilk hamileliğimede de aynıydı doğumdan sonra klostrom hemen gelmişti üçüncü günde de baya şakır şakır sütüm geliyordu kızımı 28 ay emzirdim küçük olması süt gelmesine engel değil yani

Ahhh canım seni öyle iyi anlıyorum ki sen anlattıkça benim yaşadıklarım aklıma geliyor hala gicikligim geçmiyor doktora karşı, sağlıcakla sende al oğlunu kucağına da birdaha semtine uğramak zorunda kalma doktorun
Amin inş canım hepimizde inş sağlıkla kucaklayalim meleklerimizi dediğin gibi semtine ugramiycam o kadar gıcık oldum bende

Kızlar dün bir kere az önce yine bir kere oldu hani karnimdan çıt sesi geliyor diyen anneler olmuştu benimde dün bir kere az önce bir kere daha oldu çıt diye kemik sesi gibi ses geldi bebek hareket ediyordu ay çok tuhaf 😀😀
bende de sürekli oluyor doktora sordum bir anlamı karşılığı yok dedi🤔

X