- 20 Kasım 2019
- 407
- 460
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.661
Kızlar ben dün öğlen 2 de çıktım. Bebeğim hala küvezde süt sağıyorum götürüyor eşim. Dün az bi emzirmiştim bugün 20 dk kadar emzirdim 11 de, görüş saati yarım saat veriyorlar altını aldım ne kadar küçük evladıma, izinle dokunmak, görmek biraz buruk oluyor neyse iyi olsun da emzirdim o minik agzı ile emdi şükür ama anne sevkatinden mahrum dua edin kavuşalım sağlıkla 100gram vermiş sadece hemşire çok normal dedi ödem atıyormuş. Bende, evde çok terliyorum sürekli süt sağ yemek ye uyumaya vakit kalmıyor daha uyuycam, gündüz bi kaç, saat uyudum. Eşimden Allah razı olsun ben böyle bakacağına, asla, inanmazdım demekki iş başa, düşünce yapıyorlarmış, elim ayağım oldu sağolsun,. Annem vefat etti kimse, yok kız kardes, de, yok oglum da, annem wardı ama, eşim tek, bana, daha, iyi bakıyor annem yaşlıydı zaten. Sezaryenin ikinci gün ağrısı çok zor, bol bol yürümek lazım, bugün hafifledi, baya, ama, iki türlü, doğumu yaşamış, olarak, sudur diyemiyorum ikisinin de, zorluğu farklı, sanki bu daha, iyi, belki bebek olmadı gı için yorulmadığımdandır bilemedim ama, ilk bebekteki tecrübesizlikler bunda, olmuyor neredeyse