- 3 Şubat 2008
- 727
- 456
- 38
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.721
Lavmanın hıc Bı zorlugu yok ki evde ilacı bile kendiniz sıkabilirsiniz, sruo gıvı bir ılac popodan yapıosun uz sonra ishal yapıyor sızı kısa suredrDaha önce lavman yaptıran var mı doğumdan bile zor oldu 1 ay çektim diyor çevremdekiler de kararsız kaldım
Kılıf iyi olabilir aslında çünkü çok terletiyor pusetin kendi kumaşı bende e bebekte satılan kılıflar var onlardan almayı düşünüyorum
Turkiye de olda zannedilebilir hakiketen ama Amerikada prosedurler cok farkli cocuga anne karnindan. İktigi andan itibaren alarm takiliyor annenin yanindan belitli bir mesafeye kdr uzaga gidebiliyor bir kat asag inse alarm calmaya basliyor keske bizde de boyle bi sistem olsaHaklisiniz neredeyse 1 kg yanilma payı cok fazla 100, 200 gr olsjn da soyledikleri ile gelen cok farkli, ben olsam cocugum Karıştı zannederim inanin.
Saka gibi herhalde suyuda fazlaydi ama haftalsrca iri bebek dendi durdu odleri koptu yok kafasi iriymis yok bacagi iriymid diye diye strese.soktular ve bu olay Los Angeles ta Santa Monicanin en iyi Hastanesi'nde oluyor yani . Bence bizim doktorlarimiz cok cok daha iyiAy yok artık o kadar fark nasıl olur nasıl Bi cihazmış o öyle ya. Çok haklı dava etmekte. - +500 olabiliyor kağıtta da yazıyor zaten.
Ya uzuntu yapicaksan söylesene canim benim yani ayarladiysa ayarladi bi sor benceValla ben de çok istiyorum ama o an çekindim, şimdi de artık değiştiremem adam ona göre ayarlamistir programınıne bileyim üzüldüm
Evt minik minik yapiyor ama eskisi gibi degil..yarin randevum var ultrasyon ve nst insllh bir sorun yoktur
Başka dr gitme şansları olmamıs mı tek drda kalmak sıkıntıSaka gibi herhalde suyuda fazlaydi ama haftalsrca iri bebek dendi durdu odleri koptu yok kafasi iriymis yok bacagi iriymid diye diye strese.soktular ve bu olay Los Angeles ta Santa Monicanin en iyi Hastanesi'nde oluyor yani . Bence bizim doktorlarimiz cok cok daha iyi
Çekiniyorum komik duruma düşerim diye, rakama takildigim içinYa uzuntu yapicaksan söylesene canim benim yani ayarladiysa ayarladi bi sor bence
Sezeryandan önce lavman mi yapicazLavmanın hıc Bı zorlugu yok ki evde ilacı bile kendiniz sıkabilirsiniz, sruo gıvı bir ılac popodan yapıosun uz sonra ishal yapıyor sızı kısa suredr
Ay neden komikduruma duscekmisin ben 5inde dogurmak istiyorum musaitliginiz vsrsa de aciklama yapmak zorunda degilsin canim icime oyle doguyo de gec bu senin en ozel aninÇekiniyorum komik duruma düşerim diye, rakama takildigim içinbı de acaba diyorum akışa müdahale etmesem mi. Ne bileyim arada kaldım
Nereden bilcek ki iri bebek diyince iribebektir diye dusunur insan . Birde orda bizimki gibi surekli doktor fln degistirilmiyo onum proseduru bile 4 haftayi buluyor. Kismet iste neyse simdi dunya tatlisi 9aylik bir yegenim varBaşka dr gitme şansları olmamıs mı tek drda kalmak sıkıntı
Lavman normal doğumdan önce yapılıyor sezeryanda gerek yokSezeryandan önce lavman mi yapicaz
Yok gerek yok sanırım arkada normal dogum ıcın sordu, normal dpgumda bazen yapan hasta neler oluyorSezeryandan önce lavman mi yapicaz
Sukur bugun biraz hareketliBu haftalarda hareketi az hissedersinix deniyor bu cok normalmis endise etmeyin ki ztn yarin doktora gidiceksinix hic bir sorun yoktur eminim minnaginiz cok iyidir
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün neden böyle erken doğum yaptınız bir sıkıntı oldu mu peki doğumdan sonra zor muydu sezeryaninizSelam kızlar ben mayıs annesiydim 2 mayıs bebeğimin doğum tarihiydi fakat 2 hafta önce 37+1 sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım darısı sizlere
Gecmis olsun gozun aydinn..aminnn insallh saglikla hepimiz kavusuruz bebislerimizeSelam kızlar ben mayıs annesiydim 2 mayıs bebeğimin doğum tarihiydi fakat 2 hafta önce 37+1 sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım darısı sizlere
Güvenmemek lazım burada rahat degısıyor ama orada zordur kısmet bırazdaNereden bilcek ki iri bebek diyince iribebektir diye dusunur insan . Birde orda bizimki gibi surekli doktor fln degistirilmiyo onum proseduru bile 4 haftayi buluyor. Kismet iste neyse simdi dunya tatlisi 9aylik bir yegenim var