Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
E 1 ay sonra 36. Haftaya gelecek neredeyse 😅 bizim kontroller 2 haftada 1 artık hatta haftada 1 e düşecekmiş daha sonra 🤷🏼‍♀️ dediğin gibi bir sonraki gittiğinde bakar muhtemelen. Nasıl geçti özelde ki ilk deneyimin ?

Ay boşver ya o kendine baksın 😂😂 ne anlamış acaba ultrason resminden 🤦🏼‍♀️
☺️☺️Ahh sormaaa kuzumm nherkes biseye karismasa olmaz. Çok şükür iyi geçti uzun zaman sonra yüzünü gördük çocuğun en son detaylida gösterdi çok şükür sağlığıda yerinde bir hafta önden gidiyoruz

Beni 32. haftada olduğum için üniversitede Nst'ye aldılar. Ama Nst çok sıkıcı bir şeymiş. Gece acile gittiğim gün ilk Nst'ye bu kaydı dediler ve bir kez daha çektiler. 30 dakika sürdü. Sabah üniversitede rutin kontrolüm vardı onda da bundan sonra Nst'ye gireceksin dediler. Şeker testi nedeniyle de 1 hafta sonra gel dediler galiba. Ama 2 haftada bir gelinmesi gereken döneme girdik diye biliyorum. Bir ay çok uzun bir süre bence. Siz en geç 3 hafta içinde bir daha gidin.
Aynen kuzum bende öyle yaparım diyorum zaten şikayetlerde artar zamanla🥺

Ya bana da musriflik geliyor cinsiyet partisi fln.mesela bnm marka takıntım da yok.marka takıntısı da musriflik geliyor.tabi bunlar bnm düşüncem.
Aynen ya benim marka olsun derdim yoktur ama kalitesiz olan bişeye de para veremem ucuz hiç biseyin hayrını görmedim bugüne kadar malesef🤣
Kızlar bu arada bebek içine zıbın oluyor oluyor ya benim onda 3 ay yazıyor 6 tane almıştım Kisa kol onlar yenidoğana olurmu ebebekte baktiklarim aşırı küçüktü bir kadın yenidoğan alma çok küçük demişti. Yenidoğan almam gerekirmi genede 🤔kv önü bağlamalı ipli olandan almış ondan da var
2 tane al canim hastanede giydirirsin evde 3 6 ay farketmez zaten cabucak büyüyorlar bende almamiştim ama yigenimin getirdiklerinde vardi 2 3 tane yetti
Beni 32. haftada olduğum için üniversitede Nst'ye aldılar. Ama Nst çok sıkıcı bir şeymiş. Gece acile gittiğim gün ilk Nst'ye bu kaydı dediler ve bir kez daha çektiler. 30 dakika sürdü. Sabah üniversitede rutin kontrolüm vardı onda da bundan sonra Nst'ye gireceksin dediler. Şeker testi nedeniyle de 1 hafta sonra gel dediler galiba. Ama 2 haftada bir gelinmesi gereken döneme girdik diye biliyorum. Bir ay çok uzun bir süre bence. Siz en geç 3 hafta içinde bir daha gidin.
Ay benim doktorun nst çok keyifli 🤣 Ankaranin meshur yda center'i en üst kat komple cam bir oda tüm ankara ayaginin altinda koltuk dehşet ötesi rahat macaronlar çikolatalar ikram ediyorlar🤣 bebek hareketlensin diye 🤣🤣🤣🤣

Aynen ya benim marka olsun derdim yoktur ama kalitesiz olan bişeye de para veremem ucuz hiç biseyin hayrını görmedim bugüne kadar malesef🤣

2 tane al canim hastanede giydirirsin evde 3 6 ay farketmez zaten cabucak büyüyorlar bende almamiştim ama yigenimin getirdiklerinde vardi 2 3 tane yetti

Ay benim doktorun nst çok keyifli 🤣 Ankaranin meshur yda center'i en üst kat komple cam bir oda tüm ankara ayaginin altinda koltuk dehşet ötesi rahat macaronlar çikolatalar ikram ediyorlar🤣 bebek hareketlensin diye 🤣🤣🤣🤣
Geçen gün kadının biri sabah ve öğleden sonra olmak üzre 2kez nst ye girmiş..bebek çok hareketli olunca cekemediler.

Ay yazıklar olsun gittiğim hastanede nstde bırak birşey ikram etmeyi eşimi bile içeri almadılar, güya özel hastane 😬😁

X