2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben dün öğlen 2 de çıktım. Bebeğim hala küvezde süt sağıyorum götürüyor eşim. Dün az bi emzirmiştim bugün 20 dk kadar emzirdim 11 de, görüş saati yarım saat veriyorlar altını aldım ne kadar küçük evladıma, izinle dokunmak, görmek biraz buruk oluyor neyse iyi olsun da emzirdim o minik agzı ile emdi şükür ama anne sevkatinden mahrum dua edin kavuşalım sağlıkla 100gram vermiş sadece hemşire çok normal dedi ödem atıyormuş. Bende, evde çok terliyorum sürekli süt sağ yemek ye uyumaya vakit kalmıyor daha uyuycam, gündüz bi kaç, saat uyudum. Eşimden Allah razı olsun ben böyle bakacağına, asla, inanmazdım demekki iş başa, düşünce yapıyorlarmış, elim ayağım oldu sağolsun,. Annem vefat etti kimse, yok kız kardes, de, yok oglum da, annem wardı ama, eşim tek, bana, daha, iyi bakıyor annem yaşlıydı zaten. Sezaryenin ikinci gün ağrısı çok zor, bol bol yürümek lazım, bugün hafifledi, baya, ama, iki türlü, doğumu yaşamış, olarak, sudur diyemiyorum ikisinin de, zorluğu farklı, sanki bu daha, iyi, belki bebek olmadı gı için yorulmadığımdandır bilemedim ama, ilk bebekteki tecrübesizlikler bunda, olmuyor neredeyse

Sezeryan olacak arkadaşlar doktor bebeğin ultrasondaki gelişimine göre mi karar veriyor yoksa SAT a göre mi?

Seninle aynı gündü bizim doğum dimi? Ben en son cuma gittim. Başka çağırmadı beni. Cuma doğuma gidicem artık inş
Evet benimde cuma günü sezeryan ben geçen pazartesi gittim benden 5 tüp kan alındı tahlillerime bakacak yarın doktor bir de anestezi doktoruyla gorusecez galiba öyle söyledi yine çağırdı bizi senin tahlil falan yapıldı mi

Amin canım ins aslında böyle bebeklerin aniden gelmesi daha güzel oluyor insan gününü bekledikçe daha çok stres oluyor ya ne desekte senin heyacaninin önüne geçmez biliyorum ins yarın bu saatlerde daha güzel şeyler konusacaz

İns Allah'ın izniyle en yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın bunlar tuzu biberi olsun belki böylesi daha hayirlisiydi onun orda olması daha iyidir bilmezsin biraz geçsin kavuşursunuz

Sezeryan olacak arkadaşlar doktor bebeğin ultrasondaki gelişimine göre mi karar veriyor yoksa SAT a göre mi?
Sat tarihine göre benim normalde bebeğim 10 gün önden gidiyor sezeryan tarihim 38+4 yani sezeryan olacaksan zaten doktor 38. Haftadan sonra gün veriyor artık yani ultrasyona göre değil

Kızlar dün bir kere az önce yine bir kere oldu hani karnimdan çıt sesi geliyor diyen anneler olmuştu benimde dün bir kere az önce bir kere daha oldu çıt diye kemik sesi gibi ses geldi bebek hareket ediyordu ay çok tuhaf

Aynen aynen 158 boy bende de, insan bi garipsiyor basta nasil ya diye inşallah dediginiz gibi olur. Ve inşallah yavastan sancilarim kendiliginden başlar artik.

Bugünler de geçecek merak etme en kısa zamanda kuzuna kavuşacaksın
Çok şükür sağlıkla atlattınjz ikinizde.

Sağ saglım ınsallah sende bizlerde dua et

Yapıldı canım benim cuma günü. Ben nst deyken çıkmış sonuçlar. Doktora gittiğimde ekranına düşmüştü. Pıhtılaşma saati tam kan sayımı kan grubu troid vs gibi rutin testler yapıldı. Anestezi doktoru yla öncesinde de görüşmemiştim ben. İlk doğumda yani. Bunda da görüşmedim.

İyi haberlerini bekliyoruz

Rabbım yardımcın olsun canım dua edecem senin için bizleri de unutma dualarında

Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…