2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tarihlerimiz yakın seninle.Nişan geldiyse eli kujağındadır. Benim de sancı hafif var ama nstde çıkmıyor

Tarihlerimiz yakın seninle.Nişan geldiyse eli kujağındadır. Benim de sancı hafif var ama nstde çıkmıyor
Geçen hafta sancı 80lerde ve düzenli çıktı ama son iki nstde 20-30larda geziyor.
Kimisi 3 cm açıklıkla akşama kalmadan doğuruyor kimisi de benim gibi bekliyor.
Hayırlı şekilde hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah

Ben de nst deyim. Hiç sancım yok nerdeyse halbuki çok ağrı çekiyorum ben normalde.

Eklentiler

• IMG_20210423_085908.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 43
Ben de nst deyim. Hiç sancım yok nerdeyse halbuki çok ağrı çekiyorum ben normalde.
Bnm de öyle cnm doktor net iyi diyor ama bnm yürüyemeyecek kadar sancılarım oluyor doktor da dikkate almıyor o sancıları dün doktor dönüşü arabadan indim karşıdan araba geliyor ben adim atamıyorum ağrıdan eşim yetişti koluma girdi de yürüdüm bnm net de böyle çıktı dun

Eklentiler

• 20210422_165015.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 42
Kuvoz aslinda korkulacak bir sey degil durumunun stabil oldugundan iyice emin olmak istiyorlar. Basini saga sola cevirdikleri saatleri bile not almislar. Ben bu kadar iyi bakamazdim ilk gunlerde. Bakim odalarini onceliklerine gore ayirmislar, yogun bakim1, daha iyiler2, bagimsiz kendi kendine yatanlar3 diye. Bana da bebegin surekli sorunsuz emdiginden emin olana kadar hastanede kalabilirsin istedigin kadar dediler. isini yapanlar cok yardimci oluyor. Ben de tek basima olunca onlar bebege bakarken ben dinleniyorum, hastanede olmak hayatimi cok kolaylastiriyor. Yani bebegini sana verikten sonra da bakim, emzirme konusunda kendine guveninceye kadar kalabilirsin, kalbini ferah tut, bir seye ihtiyacin yok, onlar cok yardimci olacaklar. Refakatci almiyorlar ziyaretci saatleri var sadece ama refakatciye ihtiyacin olmayacak zaten. Doguma hazirlanirken ve dogum esnasina esi aliyorlar, dogum sonrasi da beraber vakit gecirdikten sonra gonderiyorlar onu.

Kızlar doguma giriyorum dua edin
Guvenli ellerde olacaksin su gibi aksin

Cok gecmis olsun canim benim Allah sagsalim ikimizide saglikla cikartsin ne yazik ki planlar bazen tutmuyor 23 nisan bebisi olucak annesi ne guzel ne mutlu sana . Pozitif dusun ve muhakkak yaz dualarim seninle ve bugun dogum yaoan arkadaslarla

Canim bemim sukunetle beklemekte guzel sabir en onemli konu dualarim seninke sagsalim gelsin minigin ins bende de erken dogu mriski dediler 100 lere vurdu bu hafta nst de hic bisey yok degisebiliyor iste durumlar

Heyecanlı mısın?
34.haftadayım doğsada bişi olmaz diye rahat davranıyorum. Bazen nefes bile alamıyorum ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum hem doğumdan korkuyorum hem bi an önce o gün gelsin istiyorum

Değişik bir konudan bahsedeyim, bebek çikolatası yaptıracak misiniz
Bebek çikolatası olarak değil de tek tek paketli krokanlı çikolatalardan yaptırmak istiyorum. Doğum hem ramazana gelecek hem de açık tatlı tarzı şeyler pandemi zamanı uygun olmaz diye sadece hastane odasına gelen sağlık çalışanlarına ikram etmek için yaptırmayı düşünüyorum. Yoksa millete ikramlık olarak değil bi de tabi ki ben yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…