-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.121
Hayirli akşamlar herkese. Gebelik zehirlenmesi geçiren varmi acaba doktorum şüphelendi bugün çok fazla ödemim oldugu için birde bebegimin kilosu haftasina göre biraz azmiş 36. haftadayım 2500 kg mış kilosu
Canım bnm bebekte 2500 gr çıktı 35+2 haftalığız ödem bendede var aşırı değil hala yuzugum zorda olsa oluyor ama doktorum normalde takintilidir hiçbirşey demedi bugün kontrol vardı hatta ben 5 gün öncede gitmiştim 5 günde hiç kilo almamış bebek inş seninde önemli bir durum değildir tansiyona dikkat et tuzdan uzak dur azıcık tuz yesem hemen şişiyorum bnHayirli akşamlar herkese. Gebelik zehirlenmesi geçiren varmi acaba doktorum şüphelendi bugün çok fazla ödemim oldugu için birde bebegimin kilosu haftasina göre biraz azmiş 36. haftadayım 2500 kg mış kilosu
Canim toparlanir bebisin merak etme..saglikli olsunlarda tek..benmde kontrolum vardi bu sali 36+3 kiloso 2.360gr..yani kilosu dusuk cikti moralim baya bozuldu ama insan kabullaniyor saglikli olsunda tek zayif olsun diye dusunuyor..canim seyi merak ettim kuveze alma nedenleri kilosundan dolayi mi? Bide refakatci aliyorlar mi yaninda kalacak?Bebek bana ilk gosterildiginde inanamadim kucuklugune, bir problem mi var asiri kucuk dedim ama sonra bebek bakim odasindaki diger bebeklere bir goz gezdirdim digerleri de cok farkli degil, annesinin yanina verilen bebeklere bakiyorum onlar da kucuk. Ben hic yenidogan gormemistim, hayalimde daha buyuktuvideo fotograflarda da buyuk cikiyor bebekler. Simdi alistim. Hastane koridorunda erken dogmus bebek fotograflari var, 700gr-1kg dogmus bebekler ve sonraki hallerini koymuslar. Hepsi cok saglikli gozukuyor. Boylari zaten asagi yukari hepsinin ayni, sadece yag oranindan toplu doguyor tartida fazla olanlar. Zayif doganlar da sevgiyle, ilgiyle hemen toparlanir
Sancı olmazsa açıklığın pek önemi olmuyor şimdilik canımAyyy yerim ya bu sureci birlikte gecirdik gercekten ve dogumlar geliyor burda beraber yasamak cok guzel o sekilde aciklik olunca bekliyor mu onu bilmiyodum bir gunde acilip bitiyor saniyordum ben butun hazirliklarin tamam mi
Bi arkadaşım geçirmişti preeklemsi.Hayirli akşamlar herkese. Gebelik zehirlenmesi geçiren varmi acaba doktorum şüphelendi bugün çok fazla ödemim oldugu için birde bebegimin kilosu haftasina göre biraz azmiş 36. haftadayım 2500 kg mış kilosu
Benim de salı günkü nst de 60larda sancı çıktı. Ben hiç bişey hissetmiyordum ama ondan sonra ciddi ağrılar başladı ara ara kasıkta belde vajina da. Sanki alt tarafta kemiklerim ayrılıyor. Kasılma da var sanırım. Ama benim zaten yarın sezeryan olacak, bu geceyi de atlatsak yeterKizlar az once nst de sanci 100 leri Gordu sanci hissetmiyorum ama sanci cikiyoryine serum yine nst.gecen hafta da boyle oldu.acilma varmi diye baktilar o da yok.hafif bel agrisi ve rahimde dusensiz kasilma var siz de durumlar nasil?
İnsülin enjektörleri oluyor ince onlar daha rahatBirde sormayi unuttum eczaneden siringa aldim mama vermek icin ama ucu buyuk bayagi, kucuk olanindan mi tercih etmeliyim tecrubeli arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
Benim kızım 3250 gram 52cm doğdu o bile çok küçüktü. Yenidoğan takımları büyük geldiBebek bana ilk gosterildiginde inanamadim kucuklugune, bir problem mi var asiri kucuk dedim ama sonra bebek bakim odasindaki diger bebeklere bir goz gezdirdim digerleri de cok farkli degil, annesinin yanina verilen bebeklere bakiyorum onlar da kucuk. Ben hic yenidogan gormemistim, hayalimde daha buyuktuvideo fotograflarda da buyuk cikiyor bebekler. Simdi alistim. Hastane koridorunda erken dogmus bebek fotograflari var, 700gr-1kg dogmus bebekler ve sonraki hallerini koymuslar. Hepsi cok saglikli gozukuyor. Boylari zaten asagi yukari hepsinin ayni, sadece yag oranindan toplu doguyor tartida fazla olanlar. Zayif doganlar da sevgiyle, ilgiyle hemen toparlanir
Sanmam canm aksine iyi gelir yurumekKızlar yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor akşamları yürüyorum dün fazla yürümüşüm sabah bacaklarım ağrıyordu yürümek doğumu tetikler mi sizce?
Ya onunda tekniği varmışBen şırınga kullandım meme reddi yaptı bence kaşıkla verin
ne kadar ödeminiz oldu acaba tabi görecelidir de benim de ayaklar ve ayak bilekleri şiş bir haftadır dinlensem de inmiyor randevum da pazartesiye kaldı diken üstünde bekliyorum resmen.. tansiyonunuz nasıl pekiHayirli akşamlar herkese. Gebelik zehirlenmesi geçiren varmi acaba doktorum şüphelendi bugün çok fazla ödemim oldugu için birde bebegimin kilosu haftasina göre biraz azmiş 36. haftadayım 2500 kg mış kilosu
Cok guzel 38+4 dogum icin canim corona cok sikinti allah bir daha gostermesin sagsalim gelsim bebeginiz insallah su gibi gecsin dogumunuzŞükür bakalım pazartesi 10da sezaryenim var 38+4 olacağım.korona atlattk o bizi çok hırpaladı.
İnşallah sağ salim kavuşurum hepimizde kavuşuruz bebeklerimize.
Kontrol altında olman en güzeli. İnşallah sağ salim kavuşursun bebişe. Yarın öğleden sonra benim de sezeryan var. 23 Nisan bebeklerimiz geliyorkızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
Dualarimiz seninke hic sıkma canini bebeginee ksvusacagin ani dusun tadini cikart yarin snein mucizen geliyor daha ne olsun kendine cok iyi bak sagligin bi an once duzelir ins cok gecmis olsun ve hayirli dogumlar olsun canimkızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım
İnsülin enjektörleri oluyor ince onlar daha rahat
Dogum icin yuruyus merdiven diyorlar.canim zamanin daha gelmediyse cok abartmadan yürü istersen cok yormadan kendiniKızlar yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor akşamları yürüyorum dün fazla yürümüşüm sabah bacaklarım ağrıyordu yürümek doğumu tetikler mi sizce?
Bende de sagda oluyor mesaneye dogru bebis orada daha cok takildigi icin . Ben cok endise.olcak bi durim oldugunu dusunmuyorum ama bi agri tuvaletin gelince asiri agri hali fln duyuyorsan muhakkak idrar.yollarina baktir bende enfeksiyon varmis mesela o da tetikliyo boyle seyleriSelam kızlar bnm sol kasığımda sürekli baskı oluyor. Bebeğin kafası mı acaba bi sıkıntı yoktur demi. Aşağı mı iniyor acaba sadece sol kasığımda oluyor.