2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayirli akşamlar herkese. Gebelik zehirlenmesi geçiren varmi acaba doktorum şüphelendi bugün çok fazla ödemim oldugu için birde bebegimin kilosu haftasina göre biraz azmiş 36. haftadayım 2500 kg mış kilosu

Tansiyonunu sürekli ölç. Doktor da söylemiştir zaten, ilk hamileliğimde ben her gün iki kez olcerdim. Gebelik zehirlenmesi ciddi bir olay

Hayirli akşamlar herkese. Gebelik zehirlenmesi geçiren varmi acaba doktorum şüphelendi bugün çok fazla ödemim oldugu için birde bebegimin kilosu haftasina göre biraz azmiş 36. haftadayım 2500 kg mış kilosu
Canım bnm bebekte 2500 gr çıktı 35+2 haftalığız ödem bendede var aşırı değil hala yuzugum zorda olsa oluyor ama doktorum normalde takintilidir hiçbirşey demedi bugün kontrol vardı hatta ben 5 gün öncede gitmiştim 5 günde hiç kilo almamış bebek inş seninde önemli bir durum değildir tansiyona dikkat et tuzdan uzak dur azıcık tuz yesem hemen şişiyorum bn

Canim toparlanir bebisin merak etme..saglikli olsunlarda tek..benmde kontrolum vardi bu sali 36+3 kiloso 2.360gr..yani kilosu dusuk cikti moralim baya bozuldu ama insan kabullaniyor saglikli olsunda tek zayif olsun diye dusunuyor..canim seyi merak ettim kuveze alma nedenleri kilosundan dolayi mi? Bide refakatci aliyorlar mi yaninda kalacak?

Ayyy yerim ya bu sureci birlikte gecirdik gercekten ve dogumlar geliyor burda beraber yasamak cok guzel o sekilde aciklik olunca bekliyor mu onu bilmiyodum bir gunde acilip bitiyor saniyordum ben butun hazirliklarin tamam mi
Sancı olmazsa açıklığın pek önemi olmuyor şimdilik canım
13 gün 2 cm açıklıkla gezdim, dün nişanım geldi, bugün de kontrolde 3 cm olmuş dedi doktor.

Hazırlıklarım tamam, çantalar bagajda.
Kardeşim geldi iki gün önce, Salı’ya kadar kalacak, inşallah o buradayken doğum olur diye bekliyoruz hayırlısı olsun

Kızlar 35. Hafta dayı m, gögüslerinde hiç degısıklık olmayan varmı ne buyudu ler benimkiler ne kuculduler agrı acıda yok süt olmazsa diyee korkmaya basladım

Bi arkadaşım geçirmişti preeklemsi.
Tansiyonu çok yükselmişti ense ağrısı varmış iki gün öncesinde.
Acil sezaryene alınmıştı ama herhangi bir sorun olmadı,sıkı takipte kal canım.

Kizlar az once nst de sanci 100 leri Gordu sanci hissetmiyorum ama sanci cikiyoryine serum yine nst.gecen hafta da boyle oldu.acilma varmi diye baktilar o da yok.hafif bel agrisi ve rahimde dusensiz kasilma var siz de durumlar nasil?
Benim de salı günkü nst de 60larda sancı çıktı. Ben hiç bişey hissetmiyordum ama ondan sonra ciddi ağrılar başladı ara ara kasıkta belde vajina da. Sanki alt tarafta kemiklerim ayrılıyor. Kasılma da var sanırım. Ama benim zaten yarın sezeryan olacak, bu geceyi de atlatsak yeter

Benim kızım 3250 gram 52cm doğdu o bile çok küçüktü. Yenidoğan takımları büyük geldi herhalde o 4 kg civarı olan bebekler anca öyle iri oluyor

Hanımlar rabbim hepinizin bebeğini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.rica etsem Allah rızası için. Şu mübarek ayda benim için de dua edip Enbiya suresi ni okur Musunuz? 70 kişi okuması gerekiyor.Allah hepinizden razı olsun.okunmasi gereken sayfasıda paylaşıyorum.bana okuyanlar yazarsa sevinirim ismim gül dua edin lütfen.senelerdir evladımiz olsun diye uğraşıyoruz

Eklentiler

• FB_IMG_1619067057794.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 19
Ben şırınga kullandım meme reddi yaptı bence kaşıkla verin
Ya onunda tekniği varmış serçe parmağını ağzına verip onu emerken şırıngayı yandan düzensiz şekilde sıkarak beslemek gerekiyormuş. Valla ben normal az az şırıngayı sıka sıka verdim, kaşıkla da verdim. Zaten 5.aya kadar emme sorunu hep oldu maalesef

kızlar Hayırlı akşamlar Hepinize Tansiyonum yükseliyor diyordum Bugün kontrole çağırmıştı doktor an idrar istemiştim İdrarda 3 pozitif Protein kaçağı çıktı Tansiyonum da sürekli oynuyor yükseliyor doktor akşama doğru beni arayıp yatış vereceğini söyledi sonrasında doğuma karar verdi muhtemelen yarın sabah sezeryanlı alacak bebeği Dualarınıza talibim Hayır mübarek günde adım Rukiye beni de unutmayın Dualarınızda �nşallah sağlıklı da alayım çalayım bebeğimi kucağıma küvezee de girmeyelim hayırlı Cadoğurup çıkayım

ne kadar ödeminiz oldu acaba tabi görecelidir de benim de ayaklar ve ayak bilekleri şiş bir haftadır dinlensem de inmiyor randevum da pazartesiye kaldı diken üstünde bekliyorum resmen.. tansiyonunuz nasıl peki

Şükür bakalım pazartesi 10da sezaryenim var 38+4 olacağım.korona atlattk o bizi çok hırpaladı.
İnşallah sağ salim kavuşurum hepimizde kavuşuruz bebeklerimize.
Cok guzel 38+4 dogum icin canim corona cok sikinti allah bir daha gostermesin sagsalim gelsim bebeginiz insallah su gibi gecsin dogumunuz

Kontrol altında olman en güzeli. İnşallah sağ salim kavuşursun bebişe. Yarın öğleden sonra benim de sezeryan var. 23 Nisan bebeklerimiz geliyor bende de protein kaçağı vardı ama şükür tansiyon yükselmedi, tansiyon sıkıntısı yaşamadan gelecek artık bebiş

Dualarimiz seninke hic sıkma canini bebeginee ksvusacagin ani dusun tadini cikart yarin snein mucizen geliyor daha ne olsun kendine cok iyi bak sagligin bi an once duzelir ins cok gecmis olsun ve hayirli dogumlar olsun canim

Selam kızlar bnm sol kasığımda sürekli baskı oluyor. Bebeğin kafası mı acaba bi sıkıntı yoktur demi. Aşağı mı iniyor acaba sadece sol kasığımda oluyor.
Bende de sagda oluyor mesaneye dogru bebis orada daha cok takildigi icin . Ben cok endise.olcak bi durim oldugunu dusunmuyorum ama bi agri tuvaletin gelince asiri agri hali fln duyuyorsan muhakkak idrar.yollarina baktir bende enfeksiyon varmis mesela o da tetikliyo boyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…